Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bizde burdayız bekliyoruzzzzzzzz

Pazartesiye eksi ile başladım vesselam
Ben de, ben de! Cum akşamı 109 u geçiyordu :a bu sabah 106 yı gördümmmm. Küsürü var tabi ama olsun
Üzüm spor listesinin ilk hafta denemesi var düZenli spor bildir Cuma'ya Yeni listedesin inşallah
Tamam inşallah yazarım ben ama az az yürüyüşle başlayıp sonra artırayım diyorum. Bıkkınlık olmasın diye. Yeme düzenimi oturtayım önce inşallah

Ablamm gı vermek istedgn kilon çok ama ne bilim umarım istedgn olur .sen işini bilirsin ammmaaaaa. Ben utanmadan sana laf ediom affet

Harikasin 2 hafta da ikili sayılar gelir bence

Banuş geçmiş olsun . Krem yokmu boynun için sürsen .

Daktırım kuzucuk daha iyiymiş sevindim
Senin menülerini niye göremiyorum ben ? @fatmanurkaya onunda menülerini göremiyorum nedenki?
Bi kere yazmadiydı ablam. Kaçamak olmuş ben yüz bulmim die. Yazamamis

bi tartı olsada tartılsam keşke
şuan okadar ince hissediyorumki kendimi
yemekte arkadaşlarda dedi iki günde sanki iyice erimişsin diye

masum,senin gibi kilosu takılanlarda böyle oluyo,aslında veriyosun inceliyosun ama tartı nedense yalan söylüyo ama bi süre sonra bakıyosunki patır patır inmişsin,sende şimdi iniştesin cumaya çok güzel sonuçlar görürsün inşallah

inş cnmmm ,
mimuu akşam ıspanak, yarım elma, maydanoz, kerevzi sapı bunları çeker dimi
bird elimon ekliycem limon suyunu sonra ekleyim dimi

canım hepsini koy limonu da çeyrek ya da yarım kabuğuyla at. suyunu da koy. hepsini çeker. buz çekiyor kız aklına ne gelse çeker.

canım hepsini koy limonu da çeyrek ya da yarım kabuğuyla at. suyunu da koy. hepsini çeker. buz çekiyor kız aklına ne gelse çeker.
kızlar bunları yapmadan önce ziraai ilaçları atması için 15-20 dakika sirkeli suda bekletip yıkayın öyle yapın daha iyiymiş,ilaç kalıntıları çok zararlı

inşalahh cnm , birde hafta sonu dikkat ettim kh yemedim hiç
bugünde yemedimm bu hafta bi böyle gideyim bakalım
ama belki yarıne tiform yerim bilmiyorumm

kız benim löp yaglarıda atayım çeker dimi ahahahaha
ayy bayıldık bizde valla bugün çilek reçeli ve sütten çilekli süt yapacagız
evde herkese alıcam bir tane

inşalahh cnm , birde hafta sonu dikkat ettim kh yemedim hiç
bugünde yemedimm bu hafta bi böyle gideyim bakalım
ama belki yarıne tiform yerim bilmiyorumm
Masumum ben dé bu hafta o çılgın farkını merak ediommm. Kesin geçen bizi. Ya da geçeMen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…