Canlar öğleden sonra tam tekmil geleceğim ...
Bir iki konu ile ilgilenip , çıkacağım şimdi .
Bu arada bizim takım listemizde de bazı detaylar aklıma takıldı dün gece ... bazı arkadaşların mezuniyet yüzdesi vakti gelmiş ... revize edilmemiş ... neyse ..geleyim daha detaylı yazarım .
Bu hafta biraz silkelenelim ..
24 Şubat Hedef Yarış Listesi devam ediyooor ...
Orti/morti yarışı devam ediyor ...
Hadi daha çok enerji ...
Bıksanız da sıkılsanız da bunları yazmaya devam edeceğim ... Çünkü diyet ihmale gelmez .
Kep burada , mezuniyet belgesi burada , ben buradayım , takım burada ... hedef orada ? Sizin nerede olduğunuz önemli !
Hadi çıktım , geçmişe gelince bakacağım .
bi tartı olsada tartılsam keşke
şuan okadar ince hissediyorumki kendimi
yemekte arkadaşlarda dedi iki günde sanki iyice erimişsin diye
Ben de, ben de! Cum akşamı 109 u geçiyordu :a bu sabah 106 yı gördümmmm. Küsürü var tabi ama olsunPazartesiye eksi ile başladım vesselam
Tamam inşallah yazarım ben ama az az yürüyüşle başlayıp sonra artırayım diyorum. Bıkkınlık olmasın diye. Yeme düzenimi oturtayım önce inşallahÜzüm spor listesinin ilk hafta denemesi var düZenli spor bildir Cuma'ya Yeni listedesin inşallah
ay ne güzeeeeeel daha da inceleceksin daha da :)
Ablamm gı vermek istedgn kilon çok ama ne bilim umarım istedgn olur .sen işini bilirsin ammmaaaaa. Ben utanmadan sana laf ediomEvet bugun başladık bakalım hadi bismillah.
Ausum ve yol arkadaşlarım malum geçen hafta esnekti bu hafta daha toparlanmış olacak menülerim ama sıkı menüm olmayacak bir süre bunu başta belirteyim .
Kendimce planlarım var . Verdiğim kilonun kalıcı olmasını istiyorum o yüzden özellikle ilk haftalar esnek davranıcam kilo verimime göre yol planıma yön vericem .
İlk hadefim tekrar 6 lı rakamlar .
Sonrasındada 65 .
Ondan sonra duruma göre bakıcam inş .
Sporsa hergün olmamak kaydıyle yürüyüş yapmayı düşünüyorum .
İlk hafta hariç haftada 500 gr benim için ideal .
Günlük memü vermeyide ausu şok etmemek için Hergün yazmaya bilirim.
Her yiğidin bir yogurt yiyişi vardır derler. Kafamda bitirdikten sonra elbet olacak inşallah .
Bu arada toplam vermek istediğim 7 kilo .yaz aylarına kadar vermek niyetim .
İşte böyle .....
Harikasin 2 hafta da ikili sayılar gelir benceBen de, ben de! Cum akşamı 109 u geçiyordu :a bu sabah 106 yı gördümmmm. Küsürü var tabi ama olsun
Tamam inşallah yazarım ben ama az az yürüyüşle başlayıp sonra artırayım diyorum. Bıkkınlık olmasın diye. Yeme düzenimi oturtayım önce inşallah
Harikasın mayis annesiGünaydın cnimmm
Nasılsın?
bende bende
Bi kere yazmadiydı ablam. Kaçamak olmuş ben yüz bulmim die. YazamamisBanuş geçmiş olsun . Krem yokmu boynun için sürsen .
Daktırım kuzucuk daha iyiymiş sevindim
Senin menülerini niye göremiyorum ben ? @fatmanurkaya onunda menülerini göremiyorum nedenki?
bi tartı olsada tartılsam keşke
şuan okadar ince hissediyorumki kendimi
yemekte arkadaşlarda dedi iki günde sanki iyice erimişsin diye
bende yedim yemeğimi28 dk kimse yok
yemegimi yedim geldim takımm bomboş
inş cnmmm ,
mimuu akşam ıspanak, yarım elma, maydanoz, kerevzi sapı bunları çeker dimi
bird elimon ekliycem limon suyunu sonra ekleyim dimi
kızlar bunları yapmadan önce ziraai ilaçları atması için 15-20 dakika sirkeli suda bekletip yıkayın öyle yapın daha iyiymiş,ilaç kalıntıları çok zararlıcanım hepsini koy limonu da çeyrek ya da yarım kabuğuyla at. suyunu da koy. hepsini çeker. buz çekiyor kız aklına ne gelse çeker.
masum,senin gibi kilosu takılanlarda böyle oluyo,aslında veriyosun inceliyosun ama tartı nedense yalan söylüyoama bi süre sonra bakıyosunki patır patır inmişsin,sende şimdi iniştesin cumaya çok güzel sonuçlar görürsün inşallah
Benim de öğle tamamdırbende yedim yemeğimi
bugün hiç ekmek yemedim
öğlen kuru fasulye,bol salata ve yoğurdumu yedim
akşama yemeğim yok
canım hepsini koy limonu da çeyrek ya da yarım kabuğuyla at. suyunu da koy. hepsini çeker. buz çekiyor kız aklına ne gelse çeker.
Masumum ben dé bu hafta o çılgın farkını merak ediommm. Kesin geçen bizi. Ya da geçeMeninşalahh cnm , birde hafta sonu dikkat ettim kh yemedim hiç
bugünde yemedimm bu hafta bi böyle gideyim bakalım
ama belki yarıne tiform yerim bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?