- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Canım hafta sonu şöyle kem kumGünaydın kız ver çabuk haftasonunun raporunu.
Dün Betül ün uzun ilk mesajından sonrasını oku geçmişten
Tabiki olacak ablam. Bu kez kesin olacak .sen yeter ki iste. Nolur ekmekten uzak durÜzüüüm hoşgeldin canım iyi ettin canım gelmekle
İnşallah mezun olmadan gitmeyelim
Bende 102 kadar indim 104 izne ayrıldım izinden 114 118 civarında döndüm
Şimdi 3ay dur yaklaşıl izin liloma bile inemedim
Amaa inşaallah bı sefer olacak
Sanada başarılar
Canım iyi gidiyor sun masallah
Ayrica başarı hikayende bahsettigin içinçok mutlu oldum
Ayy bi an güldüm dileği emziren sanmana küçük çoçuğu bile yok
Yaa oluyo işte kafamız karışıyor bazen
Ayy ne guzellllll. . Tebrik edrim .Ya Oldu bü is bu hafta da gelsin 1.likAhu060812 canım 40 dk yürüyüş 2mil lesli
kolay gelsin canımGecmis olsun canim, insallah bugun altlatir. Koca bir mahcubiyetle ben de bu haftanin guzel olmasini diliyorum. Bu dort gunden umutluyum.
Mekana ulastim ki benim yerime baska bir hoca koymuslar. Ben de 10:30 da girecegim. 7:30 dan beri yoldaydim, ayaklarim usuttu galiba, inanilmaz bir karin agrim var, hemen gecsin diye agri kesici attim.
Biliyorummm güzelimm dahaa istediğim hedefe 20 kg var .Yolu yarıladımm devam edeceğimm ve istediğimi alasıya kadar müthiş baş ağrım var ve 2 nescafe içiyorum.Uykusuzluk tarumann etti süper eğlendim ve diyete devam edeceğim.DelyDoly
affına sıgınarak yazıyorum cnm bende fotolarını gördüm ve yanaklar hala dolu ve gözler içinde kaybolmuş
yandan oturdugun bir fotoda kolun beli hala kalı üzmek için söylemiyorum
daha yolun var buna emin ol diye söylüyorum dely ve yaz geliyor artık
bir ay sonra pişman olmayalım elimziden geleni yapalım lütfen
Yok tatlımmm kuru muru bir şey geliyor mısır da oluyorda bana eklemeyin diyorumDelyy m dışarda ki salata ya bol yağ dokmesinler . Aklında olsun
Ayy haklısın misafir varken iyi kurtarmsin gene. Ben de akşam à tavuk yapiyim. Buldummenümü yazayım dünkü
sabah
2 gündür yatılı misafirim vardı
az miktarda ıspanaklı kıymalı börek peynir zeytin domates sosu çok az sucuk 2 lokma ekmek
arada
sütlü kahve 1 lokma çiko
öğlen
çorba
arada türk kahvesi
akşam fırında tavuk salata ayran
arada
1 avuç kuruyemiş
misafirle pek düzen olmuyor ama çok yemedim
o tartıdan bende istiyorumEki Görüntüle 1956519 Pazartesi tartı fotom
Geçmiş olsun sıkı bi kahvaltı yap ilaç al belki iyi gelirhastalıktan sabaha kadar dogrudürüst uyuyamadım çok uykusuz halsizim
kızlar portakal diyetinin ekran görüntüsünü bulamıyorum :/ portakalım elimde bekliyorum öyle kimsede var mı?
sağol canım emziriyorum diye hafif ilaçlar kullanıyorum oda geçirmediGeçmiş olsun sıkı bi kahvaltı yap ilaç al belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?