Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su azalıyor mu ne şeri ?

Öğle ara gibi olmuş biraz .. onun dışında güzel .

Eşinin taktiğe mi geçiyorsun yoksa öğleni keserek

şöyle açıklayayım
kahvaltı sonrası kızımla yattık.
saat 13 gibiydi 16:00 ya dogru da kalktık
1 sütlü kahve fındık mındık, sonra baktım bez bitmiş hopp atladık arabaya markete gittik.
geldik bi baktım eşim aç gelmiş ona yemek yapayım diye daldım mutfaga. o arada ece uykum var modunda. onu eşime bıraktım bi koşu ton balıgı aldım unutmuştum.
eşimi doyurdum kızımı yatırdım derken, ögle oldu yalan
tabi su da öyle.
acıkmadıydım da. ben yeme işini genelde 6-7 saatte bitirmiş oluyorum. geç kalkıyoruz kimi zaman uykusuz kalıyoruz vs vs düzen yok yani..
yok eşime öykünmedim, durumu bu
Benim yakımında nir hastanede vardı amma para verdim ben o tartılara
Çıplak ayaga gerek yok laydim hatta kolada gerek yok avuç içiyle tutuyorsun .
hastanedekilere gerek yok yani
bende yag ölçümü istiyorum ama hastanedekilere gitmeye erindim.
avmdekiler de o işi yapıyorsa olur
hatta süfer olur

@Auscencia
bir de itiraf edeyim güzel kilo vermeye başladım geri gelmesin - yenileri gitsin diye biraz zorluyorum kendimi.tartı da bir o la laaa dedi ki bu sabah. off ki ne off..
madem böyle bi hava tutturdum gittiği yere kadar gitsin diyorum, çünkü ben yemeği seven biriyim bu şansı zor bulurum diyorum

Ohhhh güzel uyumuşsunuz prensesle 3 saat uyku olunca ..yazdıklarımı geri aldım zaten tatlım

Kendini en iyi sen bilir , sen ölçersin tatlım ...o havaya girdi isen bozma ... Bana da burada tam da yakalamışken kaçırmayayım havasın da iken arkadaşlar az mı yiyorsun diyordu iyi niyetle ... ama ben iyi hissediyordum kendimi ...
Hala da almıyorum şükür.

Ah ne güzel olurdu ama zor görünüyor cünkü aksama dogru migdem bulandi iyice yiyemedim fazla saat 8 gibi biraz daha yer kapatirim günü ama bitmedi 1.5 lt ne kadar yersen okadar gidiyo aslinda da migdem fena.

Kızlar kavitasyon yaptırmayı düşünüyorum yaptıran yada bilen var mı?

Kavuşma zamanı kaptanim
Bu çocukların şiddet eğilimi çok üzüyor beni anlatamam benim yavrumunda başına geldi
Bu kadar kötü bir duygu anlatamam dersini verseydin yapan çocuğun ben anlayamıyorum çocuklar birbirine bunu nasıl yapıyor bu aileler evde neler yaşıyor evlatlarımız ı Rabbim korusun tüm kötü lerden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…