- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Su azalıyor mu ne şeri ?
Öğle ara gibi olmuş biraz .. onun dışında güzel .
Eşinin taktiğe mi geçiyorsun yoksa öğleni keserek
hastanedekilere gerek yok yaniBenim yakımında nir hastanede vardı amma para verdim ben o tartılara
Çıplak ayaga gerek yok laydim hatta kolada gerek yok avuç içiyle tutuyorsun.
Tebrik ederim canim, darisi ikimiz birlikte 69 lara insallahHe yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809
Ausencia umut diyet yapan fakirin wasa si.bakarsin baskul bana olalalaaaa der
şöyle açıklayayım
kahvaltı sonrası kızımla yattık.
saat 13 gibiydi 16:00 ya dogru da kalktık
1 sütlü kahve fındık mındık, sonra baktım bez bitmiş hopp atladık arabaya markete gittik.
geldik bi baktım eşim aç gelmiş ona yemek yapayım diye daldım mutfaga. o arada ece uykum var modunda. onu eşime bıraktım bi koşu ton balıgı aldım unutmuştum.
eşimi doyurdum kızımı yatırdım derken, ögle oldu yalan
tabi su da öyle.
acıkmadıydım da. ben yeme işini genelde 6-7 saatte bitirmiş oluyorum. geç kalkıyoruz kimi zaman uykusuz kalıyoruz vs vs düzen yok yani..
yok eşime öykünmedim, durumu bu
hastanedekilere gerek yok yani
bende yag ölçümü istiyorum ama hastanedekilere gitmeye erindim.
avmdekiler de o işi yapıyorsa olur
hatta süfer olur
Diyet işi heyecan işi. Moral bozuk olmuyo.Seni üzen basküle kafa atasım daktırım
@Auscencia
bir de itiraf edeyim güzel kilo vermeye başladım geri gelmesin - yenileri gitsin diye biraz zorluyorum kendimi.
madem böyle bi hava tutturdum gittiği yere kadar gitsin diyorum, çünkü ben yemeği seven biriyim bu şansı zor bulurum diyorum
Ah ne güzel olurdu ama zor görünüyor cünkü aksama dogru migdem bulandi iyice yiyemedim fazla saat 8 gibi biraz daha yer kapatirim günü ama bitmedi 1.5 lt ne kadar yersen okadar gidiyo aslinda da migdem fena.Kuzum çocuklarda dişle ishali ben artan ağız salgısına bağlıyorum benim çocuklar ne zaman sık yapsa diş çıkarırlardı hatta en küçüğüm rekor kırarak 8 aylık 8 dişle gezdi
Ecemavi bu hafta düzeni oturt cuma listedesin mecbur yapacan sporu
Canım ben evde 79 görürsem anca gördüm sayarım evet yağım çok görünmüyor bi 8 kilo yağdan versem aralığa üst sınırdan girerim inşallah sen ayran aşı ile yarın 78 bile görürsün
Geldimmmmm ...
Bugün okulda işim uzun sürdü.
Cuma günü olan kaza kaza değilmiş , bildiğin şiddet .
Okulda bir aus terörü estirdim geldim , öğretmen benden dertli ... Kadın ne yapsın ?
Zarta zurta okulda soluğu alan bir veli değilim ama sırf gücü yetmediği için bir arkadaşını kafasını patlatacak kadar sıkıştırıp şiddet uygulayan çocuğa da ... çocuktur yapar diyemedim .
Bacakları tekme moru yusufun hep , sadece kafa çarpmada değil yani ...
Hafta sonundan beri biraz da onun gerginliği vardı üzerimde ... Bugün bir nebze attım içimden .
Rabbim evlatlarımızı korusun ....
Bir günlük uslu kız olmak yetmez .
Artık her gün 3 öğün diyet menüsü yazıyorsun dely .
Öyle inceldim havalarına hiiiiiiiç girme . Takımdan mezun olma hedefin 75 , %80 i tutturunca mezun oluyorsun . 105.8 ile başlamışsın ... 81 olunca istersen mezun olur , daha rahat devam edersin . Ama o 6.5 kiloyu verene kadar haftada 1 kg . bekliyorum artık . Lamı cimi yok .
Kal burda .... Ben liste dışında olanlarla da yeteri kadar ilgilendiğimi düşünüyorum .
Liste senin motivasyonun da önemli değilse , 7.takımdan kopma derim ben .
Hem belli olmaz ... mezunlar olacak vs ..
Bence ilk sayfadaki formu doldur yolla bana ve buraya ... ve bugünden itibaren menülerini yazmaya başla.
Bende sana hoş geldin diyeyim
Geçmiş olsun çok tuba ..
Bence eşinle konuş ve bu misafir işine bir son verin .
Yavaştan mod düşme mi ?
O da ne ?
Ben bilmiyorum öyle bir şey .
Şu orti yarışı bitene kadar mezun olacaksın neredeyse kuzum ?
Ne mod düşmesi ?
Hadi seni bekliyorum bak , beraber koruma yapacağız
Özledik valla pamuğum , çiftlikten sonra ..o bu derken ... çokta sohbet edemedik .
Yarın kavuşma zamanı desene
Ben sana diyeyim adam baktı şeri çoştu , duracağı da yok . Acil önlem paketine geçti
Ben yaptırdım canım para tuzağı benceKızlar kavitasyon yaptırmayı düşünüyorum yaptıran yada bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?