ahum hadi gözün aydınKuzum çocuklarda dişle ishali ben artan ağız salgısına bağlıyorum benim çocuklar ne zaman sık yapsa diş çıkarırlardı hatta en küçüğüm rekor kırarak 8 aylık 8 dişle gezdi
Ecemavi bu hafta düzeni oturt cuma listedesin mecbur yapacan sporu
Canım ben evde 79 görürsem anca gördüm sayarım evet yağım çok görünmüyor bi 8 kilo yağdan versem aralığa üst sınırdan girerim inşallah sen ayran aşı ile yarın 78 bile görürsün
Sağol ablam bakalım evdede çıkacak mıahum hadi gözün aydındarısı 69 lara
Giysili botlu akşam vakti 79.7 annemde de tartıldım elbiseli 80 gelmiştim lakin evde tartılmak nasip olmadı bi.darısı 69 lara innnnnşşşallllaaahhGeçti ve akşam ton balikli makarnayi yedi
İşyerinde öğlen yememis. Öğle yemegini atlıyorlar esimve ailesin.
Oda.oyle yapiyor.
Dedim ogleyi ye aksami atla madem atlicaksan. 2.öğün iyiymiş madem.
Yok öğle yi yemezlermiss.
Iyi kilo nerden.geldi.belli.dedim.size
Heyoo heyooo.ahuuu gozun.ayfin.bacimm
Giysili 79,7 isen evde.daha.düşük çıkarsın..
O.avmdekiler.harbi yağ olcer mi. Bi.elden oluyyor temas.
Ciplak ayakla olmasi lazim dimi,
Cok usuttum, yatiyorum simdi. Yatmisken gectigimiz cumartesi gunku katildigim bir programin fotolarina bakiyorum. Gercejten kabaligim gitmis ama hala sisko biriyim. Hedefimi 72 yapalim ausum.İlk sayfadan kim çaldı portakal vee 4 gün diyetiniiiiiiiiiiiGüncelleme yaparken silmiş olma ihtimalim yüksek . Koyarım tekrar .
@mimu88 canpare maydanoz suyunu sormuşsun bu diyette , bence içilir ama portakalın piri @Daydream15 e soralım bence
@masumm kendi incececiiiikhisseden masummm , gitti galiba ödemler ha boynun nasıl oldu ?
@cydnz_1 tatlım menülerin bir harika yine ...
@ecemavi tatlım seninde dediğin gibi düzensiz menüler olmuş , misafirler gitti ise ...daha planlı programlı öğünlere başla ...
@vorones yine görmüşsün eksiyi şekerim , hadi bakalım Cuma neşesi yine senden gelecek gibi
aeben tamamdır ama o kaçamaklı ve şok edici menülerini benden saklama ..Takıma yazma bana özelden yaz lütfen .
Başka başka ... @Benim adim uzum ilk hafta değil 3 günde biraz düzenle 3 kilo gitmesi , metanın hızlı olduğunu gösterir .
Bu cepte ise , gerisi bizde ....
DelyDoly sabah / öğle / akşam + en az 1 ara öğün içeren diyet menülerin gelmezse , olacaklardan sorumlusun bilesin .
Ne herhangi bir öğün karşısında yok yazısı görmek istiyorum , ne dışarıdan söylenmiş dürümler ... Geçmiş bildirimlerini inceledim haftada 2 kilo veren dely nerde ?
Ve fotoyu bende gördüm .
Yolun daha çok uzun .
Bu yolda sana olmuşsun yeter diyen , ya hasetliğinden diyordur , ya düşmanındır ... Vermen gereken en az acil 15 kilo var .
Bunun içinde max. 15 haftan .
Betulina senin mezuniyet vaktin gelmiş gelmiş ... ama ilettiğin hedefin 72 idi ... ama takıma girerken nananais in listeye aldırken not düştüğü hedef 78 ... Bir daha da 72 olarak revize notu düşülmemiş .
Bu hafta takım için üzerine düşeni yapacağına eminim .
Ben bu takımın başında isem aldığınız her kilodan sorumlu hissediyorum kendimi .
Bu hafta 75 i gör ... ister revize edelim , ister mezun edelim ... izin yok . Ya bu ikisi ya ben go ....
Aklımda kalanlar bunlar ...
inşşşşallahGiysili botlu akşam vakti 79.7 annemde de tartıldım elbiseli 80 gelmiştim lakin evde tartılmak nasip olmadı bi.darısı 69 lara innnnnşşşallllaaahh
Bugün ki menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 8.00
2dl kızarmış çavdar ekmeği
Peynir, zeytin
1 mini sosisle 2 yumurta
Domates, çay
Öğlen 12:00
1 tabak pırasa
Yoğurt, 5 fındık 1elma
İkindi 15.30
4 az yağlı bulgur köftesi
Akşam 18.30
1 kase yağsız yoğurt çorbası ve salata olacak
Su 2.5 lt oldu şimdiden, spor yarım saat yürüyüş yapıcam inşallah
Hayirli aksamlar kizlar menüm klasik ama yazayim yinede :)
Sabah
1 dilim ekmek
1 yunurta biraz peynir ve yesillik
2 satte bir ayran asi
Tadi güzel aslind ama sık sık yiyince cekilmiyor
Cokkkkk yorgunummmmm cokkkkkkk.
Eşimin amcası vefat etmiş.izin alıp gitti.cuma akşamına kadar yok.
Iş okul market ev arası mekik dokudum
Bide banka işi çıktı.
Şuraya bi menü yazayım
Sabah peynir maydanoz 1 dilim çavdar
Öğle yarın avokado
Akşam haşlama beyaz et.salata ayran biraz şalgam
1porsiyon meyve 2 ceviz
Bugun menu
Sabah
2 bardak ilik su
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmis yumurta
1 yk lor peynir
4 yeşil zeytin
Maydanoz
Dere otu
3 ceviz
Ara
3 yk yogurt badem , yesil elma , hurma karisimi yaptim..
Yeşil cay
Aksam 16.10
Kabak yemegi
1 kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek...
2.5 lt su icildi...spor simdilik yok yaparsam haber veririm...Ausencia ve Ahu060812 .....
He yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809
Gelmişken menümüde yazayım
Sabah :
1 dl ekmek
Peynir
Salata
Öğleyin
1 kş kırmızı fasulye salatası
2 kş kırmızı pancar salatası yogurtlu
2kş yogurt .2 ceviz
Akşam
Tavuk , ayran .salata .
2,5 su
Yeşil çay
2-3 saatte dışardaydım en az 1saat tempolu yürüdüm .
Bende menümü yazayım çocuklar oyun alanındayken
Sabah
1 yumurta
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Öğle
Yeşil mercimek çorba
Yoğurt
Akşam
Tonlu salata
Su 2 yapmaya çalışıcam
Spor 30 dk yürüyüş 3 mil leslie
Zaten çeyrek dilimde anlayamadim bidaha denemem lazım istersen sen anlat denemiyimCanım işlenmiş et ürünlerinden diyet için değil sağlıksız olduklarından uzak dur . Sosis , salam ..
2 dlm ekmek normal senin için fakat aynı kahvaltı da 2 yumurtada varsa fazla .. Yumurtalı kahvaltılarda ekmeği kısmakta fayda var .
İkindi öğününü ara öğün olarak fazla buldum , o öğlen ki fındık ve elma ikindi çekilebilirdi .
Ama sende o ikindiyi hafif bir akşamla telafi edecek gibisin
Ayran aşı diyeti olduğu için çok yorum yapamıyorum canım , sonuçlarını merak ediyorum ama .
Allah rahmet eylesin canım .
Sana da eşin yokken duble kolay gelsin .
Menün güzel çok .
Bu hafta bir ümitlensem mi bilemedim hatta , o kadar güzel
Öğle kısırına bir kase yoğurt eklerdim ben olsam ...
Kısır olduğu için günün devamında ekmek tüketmemen isabetli olmuş
Ben senin menülerini hep çok beğeniyorum .
Ama tartı sevmiyor bu menüleri gibi
Bak olmuş bugün
Bana sorsaydın ben söylerdim tadını
Güzel menü canım .
Sabah sende artık 1 yumurta 1 ekmek düzenine geç bence ...79 sun artık ne de olsa
Suyu 2.5 yap ahum ... ne verdiysem suya dadandım diye verdim :)
Aynısından hep bekliyorum artık dely .
Su da biraz daha iç.
Vallahi kaptanım seni öyle tanıdım ki artık menüyü yazarken ne diyeceğini tahmin ediyom.ekmek yeme derse Ekmeeemeee dokanma gaptanıııım derim dedim diCanım işlenmiş et ürünlerinden diyet için değil sağlıksız olduklarından uzak dur . Sosis , salam ..
2 dlm ekmek normal senin için fakat aynı kahvaltı da 2 yumurtada varsa fazla .. Yumurtalı kahvaltılarda ekmeği kısmakta fayda var .
İkindi öğününü ara öğün olarak fazla buldum , o öğlen ki fındık ve elma ikindi çekilebilirdi .
Ama sende o ikindiyi hafif bir akşamla telafi edecek gibisin
Ayran aşı diyeti olduğu için çok yorum yapamıyorum canım , sonuçlarını merak ediyorum ama .
Allah rahmet eylesin canım .
Sana da eşin yokken duble kolay gelsin .
Menün güzel çok .
Bu hafta bir ümitlensem mi bilemedim hatta , o kadar güzel
Öğle kısırına bir kase yoğurt eklerdim ben olsam ...
Kısır olduğu için günün devamında ekmek tüketmemen isabetli olmuş
Ben senin menülerini hep çok beğeniyorum .
Ama tartı sevmiyor bu menüleri gibi
Bak olmuş bugün
Bana sorsaydın ben söylerdim tadını
Güzel menü canım .
Sabah sende artık 1 yumurta 1 ekmek düzenine geç bence ...79 sun artık ne de olsa
Suyu 2.5 yap ahum ... ne verdiysem suya dadandım diye verdim :)
Aynısından hep bekliyorum artık dely .
Su da biraz daha iç.
Pazartesi menü bildirimi – 20.02.2017
KALKINCA :
Bir bardak limonlu ılık su
KAHVALTI :
2 haşlanmış yumurta
Marul,nane,maydonoz
2 lokma peynir
1 paket gran panini kraker
ARA : yok
ÖĞLE :
Sütlü nescafe
7 fındık
2 yulaflı biskuvi
ARA : yok
AKŞAM :
1 kase et sulu tarhana
Yoğurt soslu yeşil salata
Yarım haşlanmış yumurta
ARA : siyah çay içer yanına mini hurma, fındık ya da yulaflı bisküviden tadımlık yerim
YATMADAN : 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt
SU : 2 lt
Ausencia çok üzüldüm olaylara yazdıklarını da üzülerek okudum lakin bu çok büyük bi sorun dönem başı bizde çok çektik oğlumun boğazını sıkmış kız çocuğu bide ama terör estiriyor ileri zekalı ama tedavi görmüyor oğlumun diğer arkadaşına sandalye fırlatmış kalem şaplamış daha neler neler bide özel okul.şikayet ettik Dilekçe yazdık olmadı.daha bu cuma da başka bi çocuk kulağını çekmiş bende çocuk oradayken sıkıştıracaktım da öğretmeni o laf anlamaz gidecek okuldan sorunlu falan dedi.önceki okulumuzda hiç böyle şeyler yaşamamıştık burda gırla.çok üzücü malesef okuldan tel gelse kalbim pır pır olur hemen
Benim yakımında nir hastanede vardı amma para verdim ben o tartılaraGeçti ve akşam ton balikli makarnayi yedi
İşyerinde öğlen yememis. Öğle yemegini atlıyorlar esimve ailesin.
Oda.oyle yapiyor.
Dedim ogleyi ye aksami atla madem atlicaksan. 2.öğün iyiymiş madem.
Yok öğle yi yemezlermiss.
Iyi kilo nerden.geldi.belli.dedim.size
Heyoo heyooo.ahuuu gozun.ayfin.bacimm
Giysili 79,7 isen evde.daha.düşük çıkarsın..
O.avmdekiler.harbi yağ olcer mi. Bi.elden oluyyor temas.
Ciplak ayakla olmasi lazim dimi,
Vallahi kaptanım seni öyle tanıdım ki artık menüyü yazarken ne diyeceğini tahmin ediyom.ekmek yeme derse Ekmeeemeee dokanma gaptanıııım derim dedim di
Az önce kelebeğe de aynı dilekleri yazmışız aynı anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?