Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahum hadi gözün aydın darısı 69 lara

Giysili botlu akşam vakti 79.7 annemde de tartıldım elbiseli 80 gelmiştim lakin evde tartılmak nasip olmadı bi.darısı 69 lara innnnnşşşallllaaahh

Cok usuttum, yatiyorum simdi. Yatmisken gectigimiz cumartesi gunku katildigim bir programin fotolarina bakiyorum. Gercejten kabaligim gitmis ama hala sisko biriyim. Hedefimi 72 yapalim ausum.

Giysili botlu akşam vakti 79.7 annemde de tartıldım elbiseli 80 gelmiştim lakin evde tartılmak nasip olmadı bi.darısı 69 lara innnnnşşşallllaaahh
inşşşşallah
ben de dört gözle 69 u bekliyorum.
6 lı rakamları görmeden ay ben kilo verdim diyemem..

Pazartesi menü bildirimi – 20.02.2017

KALKINCA :

Bir bardak limonlu ılık su

KAHVALTI :

2 haşlanmış yumurta

Marul,nane,maydonoz

2 lokma peynir

1 paket gran panini kraker

ARA : yok

ÖĞLE :

Sütlü nescafe

7 fındık

2 yulaflı biskuvi

ARA : yok

AKŞAM :

1 kase et sulu tarhana

Yoğurt soslu yeşil salata

Yarım haşlanmış yumurta

ARA : siyah çay içer yanına mini hurma, fındık ya da yulaflı bisküviden tadımlık yerim

YATMADAN : 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt

SU : 2 lt

Ausencia çok üzüldüm olaylara yazdıklarını da üzülerek okudum lakin bu çok büyük bi sorun dönem başı bizde çok çektik oğlumun boğazını sıkmış kız çocuğu bide ama terör estiriyor ileri zekalı ama tedavi görmüyor oğlumun diğer arkadaşına sandalye fırlatmış kalem şaplamış daha neler neler bide özel okul.şikayet ettik Dilekçe yazdık olmadı.daha bu cuma da başka bi çocuk kulağını çekmiş bende çocuk oradayken sıkıştıracaktım da öğretmeni o laf anlamaz gidecek okuldan sorunlu falan dedi.önceki okulumuzda hiç böyle şeyler yaşamamıştık burda gırla.çok üzücü malesef okuldan tel gelse kalbim pır pır olur hemen

Canım işlenmiş et ürünlerinden diyet için değil sağlıksız olduklarından uzak dur . Sosis , salam ..

2 dlm ekmek normal senin için fakat aynı kahvaltı da 2 yumurtada varsa fazla .. Yumurtalı kahvaltılarda ekmeği kısmakta fayda var .
İkindi öğününü ara öğün olarak fazla buldum , o öğlen ki fındık ve elma ikindi çekilebilirdi .
Ama sende o ikindiyi hafif bir akşamla telafi edecek gibisin

Hayirli aksamlar kizlar menüm klasik ama yazayim yinede :)

Sabah
1 dilim ekmek
1 yunurta biraz peynir ve yesillik

2 satte bir ayran asi

Tadi güzel aslind ama sık sık yiyince cekilmiyor

Ayran aşı diyeti olduğu için çok yorum yapamıyorum canım , sonuçlarını merak ediyorum ama .

Allah rahmet eylesin canım .
Sana da eşin yokken duble kolay gelsin .
Menün güzel çok .
Bu hafta bir ümitlensem mi bilemedim hatta , o kadar güzel

Öğle kısırına bir kase yoğurt eklerdim ben olsam ...
Kısır olduğu için günün devamında ekmek tüketmemen isabetli olmuş

Ben senin menülerini hep çok beğeniyorum .
Ama tartı sevmiyor bu menüleri gibi

He yoo he yooo 79 görmek avm de nasip oldu bir ay Sonra tekrar gelip yağ yüzdemin değişimine bakarım
Eki Görüntüle 1956809

Bak olmuş bugün

Bana sorsaydın ben söylerdim tadını

Güzel menü canım .

Sabah sende artık 1 yumurta 1 ekmek düzenine geç bence ...79 sun artık ne de olsa
Suyu 2.5 yap ahum ... ne verdiysem suya dadandım diye verdim :)

Aynısından hep bekliyorum artık dely .
Su da biraz daha iç.

Zaten çeyrek dilimde anlayamadim bidaha denemem lazım istersen sen anlat denemiyim (şimdi haydar koseden cikiyo sopasıyla o zaman çok güzel tadini alirim dimi)

Vallahi kaptanım seni öyle tanıdım ki artık menüyü yazarken ne diyeceğini tahmin ediyom.ekmek yeme derse Ekmeeemeee dokanma gaptanıııım derim dedim di
Az önce kelebeğe de aynı dilekleri yazmışız aynı anda

Su azalıyor mu ne şeri ?

Öğle ara gibi olmuş biraz .. onun dışında güzel .

Eşinin taktiğe mi geçiyorsun yoksa öğleni keserek

Oww sizin durum da fena .
Yani ben her zaman çocukların kazanılmasından yanayım ama bir çocuk kazanılacak diye diğerlerinin kaybı , öz güven zedelenmesi vs .. yaşanıyorsa .. bu da doğru değil .

Benim yakımında nir hastanede vardı amma para verdim ben o tartılara
Çıplak ayaga gerek yok laydim hatta kolada gerek yok avuç içiyle tutuyorsun .

Dileğini gördüm bende aynı şeyi geçirdim aklımdan .
Eeeeee ama artık 2 dlm ekmek çok be gülüm , 79 diyorum 79 huuuu ...geldi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…