hayırdır betül açlık diyetinemi başladınAusencia seni rum
PAZARTESI MENUSU
SABAH
bir kase yogurt
1 armut
Oglen
turk.kahvesi
AKSAM
somon
uc kasik havuc salata
2 lt su
Oglen sancidan ve seminer sununca da aclik aklima gelmedi. Aslinda sun yedigim nane beni pek doyurdu galibahayırdır betül açlık diyetinemi başladın.
Bazılarınızın menüsü çok az geliyor bana 1000 kalorinin altina düşmeyin derim.
Dimiii kuzumm hemen saclarimi sariya boyayimmmDely bu aynı sen
Canim ben 4 yk zeytinyagi ve 4 yada 5 diş sarimsak rendeliyorum ve 2 saat bekletiyorum sonrada yıkıyorum şükür koku felanda kalmiyor.Haftada 1 kezde 2 yumurta komple 5 yk zeytinyag cirpip 1 saat bekletiyorum saclarim hem parladi hemde dahada gurlestiBu arada saç maskesini nasıl yapıyorsun. Eşim yokken yapayım.sarimsak felan varsa
Canim ben 4 yk zeytinyagi ve 4 yada 5 diş sarimsak rendeliyorum ve 2 saat bekletiyorum sonrada yıkıyorum şükür koku felanda kalmiyor.Haftada 1 kezde 2 yumurta komple 5 yk zeytinyag cirpip 1 saat bekletiyorum saclarim hem parladi hemde dahada gurlesti
Evet tarti sevmiyor ama kiyafetlerim seviyor bol bol oluyorCanım işlenmiş et ürünlerinden diyet için değil sağlıksız olduklarından uzak dur . Sosis , salam ..
2 dlm ekmek normal senin için fakat aynı kahvaltı da 2 yumurtada varsa fazla .. Yumurtalı kahvaltılarda ekmeği kısmakta fayda var .
İkindi öğününü ara öğün olarak fazla buldum , o öğlen ki fındık ve elma ikindi çekilebilirdi .
Ama sende o ikindiyi hafif bir akşamla telafi edecek gibisin
Ayran aşı diyeti olduğu için çok yorum yapamıyorum canım , sonuçlarını merak ediyorum ama .
Allah rahmet eylesin canım .
Sana da eşin yokken duble kolay gelsin .
Menün güzel çok .
Bu hafta bir ümitlensem mi bilemedim hatta , o kadar güzel
Öğle kısırına bir kase yoğurt eklerdim ben olsam ...
Kısır olduğu için günün devamında ekmek tüketmemen isabetli olmuş
Ben senin menülerini hep çok beğeniyorum .
Ama tartı sevmiyor bu menüleri gibi
Bak olmuş bugün
Bana sorsaydın ben söylerdim tadını
Güzel menü canım .
Sabah sende artık 1 yumurta 1 ekmek düzenine geç bence ...79 sun artık ne de olsa
Suyu 2.5 yap ahum ... ne verdiysem suya dadandım diye verdim :)
Aynısından hep bekliyorum artık dely .
Su da biraz daha iç.
Canım musait olduğunda benim oğlum a da yardımcı olabilir mısın 2. Sınıf a gidiyorkelebekolacam
Canim basiniz sagolsun. Inna lillah ve inna ileyhi raciun.
Ausencia gecmis olsun. Malesef okullarda catisma cozme egitimleri verilmiyor, siddet meyillisi ogrencilere ve magdurlara yonelik onyici rehberlik hizmeti sunulmuyor. Yusufa kendin "stop/ sınır koruma" calismasi uygulayabilirsin, ya da bir gun ayarlariz online ben ve yusuf calisma yapabiliriz.
Cumartesi gunu suriyeli travmatik cocuklarla ilgili bir calismaya basladik. Ben de annelere yonelik egitim sunuyorum.
Annelerle seminer sonunda dans yaptik. Cember olusturup, ortaya birini aliyoruz, elinlle tulden hos bir sal.aliyor ve diledigi gibi dans yapiyor, ve bozde onu taklit ediyoruz, elimizde sal varmis gibi. Cok zevkliydi cok eglendik. 20 dk dans ettik :) keske grupca bir ataya gelip biz de yapsak :)
Olutr tabikiCanım musait olduğunda benim oğlum a da yardımcı olabilir mısın 2. Sınıf a gidiyor
Yani açlık krizlerim olduğu filan yok.Kendini en iyi sen bilir , sen ölçersin tatlım ...o havaya girdi isen bozma ... Bana da burada tam da yakalamışken kaçırmayayım havasın da iken arkadaşlar az mı yiyorsun diyordu iyi niyetle ... ama ben iyi hissediyordum kendimi ...
Hala da almıyorum şükür.
KatılıyorumHu huuuu kaptanimmmm simdi ben gunde 10 defa 1. Sayfaya gidip milletin kilosuna bakiyom hep merak ettigim su baslangic tarihleri ne zaman diye..oraya bir sutun dahaeklesek baslangic tarih gorsek olarmiiii ???? Yani sadece oneriiii
Ausencia seni rum
PAZARTESI MENUSU
SABAH
bir kase yogurt
1 armut
Oglen
turk.kahvesi
AKSAM
somon
uc kasik havuc salata
2 lt su
Yorgunum çok kötü yum işten geldim banyo yemek hastane kıyafetleri ni makineye attım
Eşime çay yaptım uzandım ama birazdan oglumla ödev yapacam neyse menü yazayım
Hayatımda ilk defa hastanede dışardan yemedim hastane yemeği yedim dün neyse
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir
2 çeri domates
2 zeytin
Öğle
Tavuk ızgara
Yoğurt
Havuç salatası
Akşam
Karnabahar yemeği
Hamsı buglama
Turp
Su 1.5 lt
Zencefil 1 fincan
Ancak bu kadar dikkat edebildim
Ausencia
Hu huuuu kaptanimmmm simdi ben gunde 10 defa 1. Sayfaya gidip milletin kilosuna bakiyom hep merak ettigim su baslangic tarihleri ne zaman diye..oraya bir sutun dahaeklesek baslangic tarih gorsek olarmiiii ???? Yani sadece oneriiii
Tamam kaptanim tesekkurler kendimi oyle motive edeyim su kadarda su kadar vermisss haaaaa diyeyim kendime hahaha
Vur diyince öldürme level 1 olmuş .
Şu an bir baş ağrısı geldi ... müsait ve iyi olduğum vakit o yöntemle ilgili bilgi ve deneyimlerini mutlaka almak isterim betül.
Gayet güzel dikkat etmişsin pamuğum ...sadece su az .
Müsait bir zaman eklerim ada , ama herkesin başlangıç tarihi elimde var mı bakmam lazım canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?