Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yorgunum çok kötü yum işten geldim banyo yemek hastane kıyafetleri ni makineye attım
Eşime çay yaptım uzandım ama birazdan oglumla ödev yapacam neyse menü yazayım
Hayatımda ilk defa hastanede dışardan yemedim hastane yemeği yedim dün neyse
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Peynir
2 çeri domates
2 zeytin

Öğle
Tavuk ızgara
Yoğurt
Havuç salatası

Akşam
Karnabahar yemeği
Hamsı buglama
Turp

Su 1.5 lt
Zencefil 1 fincan

Ancak bu kadar dikkat edebildim
Ausencia

kelebekolacam
Canim basiniz sagolsun. Inna lillah ve inna ileyhi raciun.
Ausencia gecmis olsun. Malesef okullarda catisma cozme egitimleri verilmiyor, siddet meyillisi ogrencilere ve magdurlara yonelik onyici rehberlik hizmeti sunulmuyor. Yusufa kendin "stop/ sınır koruma" calismasi uygulayabilirsin, ya da bir gun ayarlariz online ben ve yusuf calisma yapabiliriz.

Cumartesi gunu suriyeli travmatik cocuklarla ilgili bir calismaya basladik. Ben de annelere yonelik egitim sunuyorum.
Annelerle seminer sonunda dans yaptik. Cember olusturup, ortaya birini aliyoruz, elinlle tulden hos bir sal.aliyor ve diledigi gibi dans yapiyor, ve bozde onu taklit ediyoruz, elimizde sal varmis gibi. Cok zevkliydi cok eglendik. 20 dk dans ettik :) keske grupca bir ataya gelip biz de yapsak :)

hayırdır betül açlık diyetinemi başladın .

Bazılarınızın menüsü çok az geliyor bana 1000 kalorinin altina düşmeyin derim .
Oglen sancidan ve seminer sununca da aclik aklima gelmedi. Aslinda sun yedigim nane beni pek doyurdu galiba cumaya kadar ac kalmak umrumda degil, degil arti, sabit dahi cikmamam lazim. Eksi cikacagim insallah

Bu arada saç maskesini nasıl yapıyorsun. Eşim yokken yapayım.sarimsak felan varsa
Canim ben 4 yk zeytinyagi ve 4 yada 5 diş sarimsak rendeliyorum ve 2 saat bekletiyorum sonrada yıkıyorum şükür koku felanda kalmiyor.Haftada 1 kezde 2 yumurta komple 5 yk zeytinyag cirpip 1 saat bekletiyorum saclarim hem parladi hemde dahada gurlesti

Evet tarti sevmiyor ama kiyafetlerim seviyor bol bol oluyor

Canım musait olduğunda benim oğlum a da yardımcı olabilir mısın 2. Sınıf a gidiyor

Hu huuuu kaptanimmmm simdi ben gunde 10 defa 1. Sayfaya gidip milletin kilosuna bakiyom hep merak ettigim su baslangic tarihleri ne zaman diye..oraya bir sutun dahaeklesek baslangic tarih gorsek olarmiiii ???? Yani sadece oneriiii

Yani açlık krizlerim olduğu filan yok.
Olsa.bisiler.yerim.
Ama madem.yiyesim.yok, dayaniyorum, gitsin böyle dedim..

Hu huuuu kaptanimmmm simdi ben gunde 10 defa 1. Sayfaya gidip milletin kilosuna bakiyom hep merak ettigim su baslangic tarihleri ne zaman diye..oraya bir sutun dahaeklesek baslangic tarih gorsek olarmiiii ???? Yani sadece oneriiii
Katılıyorum

Ausencia seni rum
PAZARTESI MENUSU
SABAH
bir kase yogurt
1 armut

Oglen
turk.kahvesi

AKSAM
somon
uc kasik havuc salata

2 lt su

Vur diyince öldürme level 1 olmuş .

Şu an bir baş ağrısı geldi ... müsait ve iyi olduğum vakit o yöntemle ilgili bilgi ve deneyimlerini mutlaka almak isterim betül.

Gayet güzel dikkat etmişsin pamuğum ...sadece su az .

Müsait bir zaman eklerim ada , ama herkesin başlangıç tarihi elimde var mı bakmam lazım canım .

Tamam kaptanim tesekkurler kendimi oyle motive edeyim su kadarda su kadar vermisss haaaaa diyeyim kendime hahaha ))

Ausencia Uyardığın iyi oldu kaptanım. O zaman ekmek yemeyeceğim zaman yumurtayı 2, ekmek yersem de tek yemeye çalışayım inşallah. Akşam da dediğim gibi çorba salata yedim. Yürüyüş yapmadım, yapamayacağm Ahu Ahu060812 Eşimin işi vardı, çıktı. Çocukları ona bırakıp çıkacaktım ben. Gerçi başım, boynum, kolum, kısacası her yerim çok ağrıyor :) diyete yeni girdiğimden mi acaba bu baş ağrısı bilemedim

Ay ben geldim gazgirl oldum ahali

Menüm sabah portakal wasa peynir

Öğlen portakal wasa peynir hindi füme yoğurt ufak miniklerden

Akşam menüsü yerine doğal cevizli sucuk yedim kahvenin yanında

3 lt su

Ay ben hiç birşey yemeyen günlerden sOnra bu menüler nasıl çok geliyor anlatamam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…