Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

üzülme masumm
senin bünye tutup tutup sonra bir anda veriyo,bu sebze suları işe yarayacak eminim
boynun geçmeden zorlama kendini ama hafif hafif bişeylerde yapabilirsen daha iyi olur

Oww. Cumaya daha çok var. Tabisi gelir... bunu koru aman dikkat. Ben mesela dünkü kiloyu görmedim sabah. Su icmstım galiba .da gene de inşan sinir oli
Bendr.gormedim.
Dun.suyumu az.ictim bide uykusuzum ondan sanırım.
Ama.ben arti.cikcami.anliom vero biliin.mi.
Beeyle.karnim.sirtima.gecmisse.eksi.yoksa.artiyim

Bendr.gormedim.
Dun.suyumu az.ictim bide uykusuzum ondan sanırım.
Ama.ben arti.cikcami.anliom vero biliin.mi.
Beeyle.karnim.sirtima.gecmisse.eksi.yoksa.artiyim
Aynı ben de o yüzden ..perşembe günleri sabah sürünerek tartiya çıkıom..Gece den suyu da kesince karnım sırtima yapisiyi. Eksi cikiom.

töbe bismillah
hunileri takın o vakitnerde benim mor hunimdoktorum iyi olduk diye kaldırdıydı,tekrar yazdıralım reçeteye bari
Tamam yazdıranında ben SGKnın hunileri beğenmedim gittim ada81 ya ve kendime bunu aldım taktım geziyom

ay ben bilmiyordum,kim yaptıysa gerçekten güzel yapmış
Eki Görüntüle 1957025 .Eki Görüntüle 1957024
Aaa gerçek mi bunlar YOk ya o alttaki olamaz Türkan Şoray

Off masum yaa gerçekten zor bi durum.acaba stres mi yapıyo liste sende.çıksan ipin ucu daha mı beter kaçar.ne yapsak acaba ya

üzülme masumm
senin bünye tutup tutup sonra bir anda veriyo,bu sebze suları işe yarayacak eminim
boynun geçmeden zorlama kendini ama hafif hafif bişeylerde yapabilirsen daha iyi olur

inş cnm perşembeye kadar kuş kadar yemem şart
ben böyle kilo aldım zaten
akşama kadar yemez
eve girince hunharca yerdimm , yeme atagı geçiriyorum eve girince

yok listeden çıksam salarım kendimi
liste stres yapmıyorda , cnm benim yeme atakalrım oluyor akşamları
öyle öyle kilo aldım zaten
dr g ittigimde metformin vermişti
sabah yine hemen aldım ilacımı ki başa sarmayım diye

Hayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2 cumaya kadar 78 gelirnikiii
Ay ne güzel ya Perşembe bende yapacam ayran aşı tebrikler
Ama hiç denemedi ki.. sıfır ekmeksiz bi hafta geçse . Mesela .
Onda olmaz vero sende yazmışsın gerçi sonradan çünkü yolu uzun önü sonu ekmek gelecek ekmek gelince işler başa saracak.kontrolle yesin ama yesin
Oooo tebrikler mumu.
Gözün aydin,.kulaklar manisa
Sen, ben ve ahu 79 lular birimi olarak devam.ediyoruz.bakalim.
Yarin su.ayranı bende yapacam,
78 duz olsun.hatta 77 kusur olursa.degmeyin.keyfimeee
Ya durun ya ben daha göremedim 79 u evde.dün gece eliptik yapıp yattım zaten umudum yoktu.ben Çarşamba Perşembe atak yapıp Perşembe görecem inşallah.bide benim regl öncesi yaa tam şiştiğim hafta.ama az olsun 79 olsun ne olursa olsun benim olsun
Hheee anladım canım çıkma şakın ozaman.bişey deyim bende her zaman regl ye 10-13 gün kala atak geçiriyorum dünden beri tarçınlı su içiyom geçti.seninde atak regl den bak gör.aynı anlarda oluyor çünkü.artıda ondan olabilir inmeyişi de.ben seni takip ediyom hep bu dönem öyle oluyosun.hatta bak son adet tarihine 7-8 gün kalmıştır

Masum vanim kendine cok fazla yükleniyosun ,stress yaptikca gitmiyo kilolar

evet cnm 7-8 gün sornra regli ondanda olabilir
benim sorunum akşamlar
kelebegin listesiz yapamayacagı gibi benimde akşamalra bi çözüm bulmam lazım
eve gidince agzıma sıvı dışında birşey sürmemem lazımmm
bu iki üç gün kuş kadar yiycemmm öbür hafta ada81 gibi elma,badem ,hurma yogurt karışımı yapıp akşam iş çıkışı yiyip çıkacagımm

bir hafta böyle, bir hafta sebze suyu diye diyeee gidicek kalanalr inşallah

Ayyy cok şık kizzz begendimmm hadi takalım yakisir haha))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…