üzülme masummvallahi akşam uyudum erken canımın sıkıntısından
eşim iş yerindmei bişiy oldu diye sorup durdu
sabahta klktım boynum geçmişti ama yine tutulmuş
kalkamadım leisle için
valla siniridmden agladım oturupp
Ben ogleyi hep kahvaltı yaparm kiio zaman akşamdan yemeğini yap,öğlene rahat edersin
Bendr.gormedim.Oww. Cumaya daha çok var. Tabisi gelir... bunu koru aman dikkat. Ben mesela dünkü kiloyu görmedim sabah. Su icmstım galiba .da gene de inşan sinir oli
Ay tamam.Ama hiç denemedi ki.. sıfır ekmeksiz bi hafta geçse . Mesela .
Aynı ben de o yüzden ..perşembe günleri sabah sürünerek tartiya çıkıom..Gece den suyu da kesince karnım sırtima yapisiyi. Eksi cikiom.Bendr.gormedim.
Dun.suyumu az.ictim bide uykusuzum ondan sanırım.
Ama.ben arti.cikcami.anliom vero biliin.mi.
Beeyle.karnim.sirtima.gecmisse.eksi.yoksa.artiyim
Hee banane banane yemesinAy tamam.
Fatma abla ekmek.yemesin
Tamam yazdıranında ben SGKnın hunileri beğenmedim gittimtöbe bismillah
hunileri takın o vakitnerde benim mor hunim doktorum iyi olduk diye kaldırdıydı,tekrar yazdıralım reçeteye bari
Aaa gerçek mi bunlar YOk ya o alttaki olamaz Türkan Şoray
selam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
Off masum yaa gerçekten zor bi durum.acaba stres mi yapıyo liste sende.çıksan ipin ucu daha mı beter kaçar.ne yapsak acaba yavallahi akşam uyudum erken canımın sıkıntısından
kalkamadım leisle için
be şok hiç haberim yoktu ama
üzülme masumm
senin bünye tutup tutup sonra bir anda veriyo,bu sebze suları işe yarayacak eminim
boynun geçmeden zorlama kendini ama hafif hafif bişeylerde yapabilirsen daha iyi olur
Tamam yazdıranında ben SGKnın hunileri beğenmedim gittimada81 ya ve kendime bunu aldım taktım geziyom
Eki Görüntüle 1957030
Off masum yaa gerçekten zor bi durum.acaba stres mi yapıyo liste sende.çıksan ipin ucu daha mı beter kaçar.ne yapsak acaba ya
Ay ne güzel ya Perşembe bende yapacam ayran aşı tebriklerHayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2cumaya kadar 78 gelirnikiii
Onda olmaz vero sende yazmışsın gerçi sonradan çünkü yolu uzun önü sonu ekmek gelecek ekmek gelince işler başa saracak.kontrolle yesin ama yesinAma hiç denemedi ki.. sıfır ekmeksiz bi hafta geçse . Mesela .
Ya durun ya ben daha göremedim 79 u evde.dün gece eliptik yapıp yattım zaten umudum yoktu.ben Çarşamba Perşembe atak yapıp Perşembe görecem inşallah.bide benim regl öncesi yaa tam şiştiğim hafta.ama az olsun 79 olsun ne olursa olsun benim olsunOooo tebrikler mumu.
Gözün aydin,.kulaklar manisa
Sen, ben ve ahu 79 lular birimi olarak devam.ediyoruz.bakalim.
Yarin su.ayranı bende yapacam,
78 duz olsun.hatta 77 kusur olursa.degmeyin.keyfimeee
Hheee anladım canım çıkma şakın ozaman.bişey deyim bende her zaman regl ye 10-13 gün kala atak geçiriyorum dünden beri tarçınlı su içiyom geçti.seninde atak regl den bak gör.aynı anlarda oluyor çünkü.artıda ondan olabilir inmeyişi de.ben seni takip ediyom hep bu dönem öyle oluyosun.hatta bak son adet tarihine 7-8 gün kalmıştıryok listeden çıksam salarım kendimi
liste stres yapmıyorda , cnm benim yeme atakalrım oluyor akşamları
öyle öyle kilo aldım zaten
dr g ittigimde metformin vermişti
sabah yine hemen aldım ilacımı ki başa sarmayım diye
Masum vanim kendine cok fazla yükleniyosun ,stress yaptikca gitmiyo kilolarvallahi akşam uyudum erken canımın sıkıntısından
kalkamadım leisle için
Ay ne güzel ya Perşembe bende yapacam ayran aşı tebrikler
Onda olmaz vero sende yazmışsın gerçi sonradan çünkü yolu uzun önü sonu ekmek gelecek ekmek gelince işler başa saracak.kontrolle yesin ama yesin
Ya durun ya ben daha göremedim 79 u evde.dün gece eliptik yapıp yattım zaten umudum yoktu.ben Çarşamba Perşembe atak yapıp Perşembe görecem inşallah.bide benim regl öncesi yaa tam şiştiğin hafta.ama az olsun 79 olsun be olursa olsun
Hheee anladım canım çıkma şakın ozaman.bişey deyim bende her zaman regl ye 10-13 gün kala atak geçiriyorum dünden beri tarçınlı su içiyom geçti.seninde atak regl den bak gör.aynı anlarda oluyor çünkü.artıda ondan olabilir inmeyişi de.ben seni takip ediyom hep bu dönem öyle oluyosun.hatta bak son adet tarihine 7-8 gün kalmıştır
Ayyy cok şık kizzz begendimmm hadi takalım yakisir hahaTamam yazdıranında ben SGKnın hunileri beğenmedim gittimada81 ya ve kendime bunu aldım taktım geziyom
Eki Görüntüle 1957030
Off masum yaa gerçekten zor bi durum.acaba stres mi yapıyo liste sende.çıksan ipin ucu daha mı beter kaçar.ne yapsak acaba ya
Masum vanim kendine cok fazla yükleniyosun ,stress yaptikca gitmiyo kilolar
Kizlar gecen hafta girdigim sinavdan 88 almisim. Sertifikami aldiiiimm
brova,hayırlı olsun canımKizlar gecen hafta girdigim sinavdan 88 almisim. Sertifikami aldiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?