Heeee miii ne bilemmm .ay kuzum inşallah rahat rahat çıkarırlar hepsiniKız ilk diş yaziyorum ya hep.
Eski fimleri.çok severim.
60 larin.filmleridne hatun sagdaki gibi mesela.
18.yasinda filan.
Bizdede ayni 5 kilo 10 tl koy sutu daha gelemedi paşa hahahaBiz de köye gidip alıoz. 5 kilo 10 tl. Sizde fiyat nedir . Merak ettim
Sorma.canım bende çok üzülüyorum.oyy yavrum benim,düşünsene o minnak bedeniyle o neler hissediyo acaba,inşallah en kısa zamanda çıkar dişleri
Evet day cim öyle tahmin ediyorum.Oyy kuzucum dis mi cikariyor..bir jel suruyorlar acisi azalsin diye ama doktorumuz bize kullandirmamisti kimyasal diye..
Kız bi.defasinda sana seni alintilayarak.yazdim omerin.disleri cikti mi.Heeee miii ne bilemmm .ay kuzum inşallah rahat rahat çıkarırlar hepsini
sadece yumurta ye voroness,pattiz yemeEşim bugün evde . Kaşarlı pattisli yumurta yapcek ben gidené kadar. Yani ben istedimm biliom çok saçma ama oglusum geçen gün severek yedi. Bu bahane değil dé tabi .eşim in izin günü biraz dikkat edemiom. Neyse gidem ekMeksiz tatlısız yesem bişi olMaz insallah.
kaptan yakında ya toptan bizi atacak yada kendi atlayacak takımdanselam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
YA ben kaciriom bazen goremiom. Haklsin ablamı bunalttigim i biliom ama Biz bi Takımız. Çok değil bi hafta daha pesine duscem gene yesin ekmegini. Ama ben bu ekmek olayını biraktgm da ne kadar yol.katettgmi gördüm. O da görsün istiom. En azindan bi denesin. 2 hafta sonra istemese gene yerKız bi.defasinda sana seni alintilayarak.yazdim omerin.disleri cikti mi.
Mayis.bebegi olarak.bi.biz.kaldik.disi.çıkmayan dedim.
Senden tık yok.
Sen.anca.zavalli.fatma ablanin.ekmeklerini.gorursun.
Biraz.rahat birak kadını kiz,.o.senin.gibi.60 küsur mu.
Ileride.gerekirse birakir ekmegi o.
Pattisten az ye ve ekmeksizEşim bugün evde . Kaşarlı pattisli yumurta yapcek ben gidené kadar. Yani ben istedimm biliom çok saçma ama oglusum geçen gün severek yedi. Bu bahane değil dé tabi .eşim in izin günü biraz dikkat edemiom. Neyse gidem ekMeksiz tatlısız yesem bişi olMaz insallah.
kaptan yakında ya toptan bizi atacak yada kendi atlayacak yakımdan
bırakma masum,bırakınca daha çok salıyo insan
Diğer günler hep yumurta yemekten ıgyyy geldi ...sadece yumurta ye voroness,pattiz yeme
yumurta yanına peynir
Tamam aksam. Önemli. Öğle dünyayı yesem tabi simit poğaça değil de. Yakarım onları yarına kadar. Ama işte aksam çok önemli boyle öğle kaçamakları oluncaPattisten az ye ve ekmeksiz
Aksamida.hafif atlat, olur..
Simdi kuş gibi yerse ve su an 100 küsur, ileride kilo vermesi.durunca ne.yapacak kadın?YA ben kaciriom bazen goremiom. Haklsin ablamı bunalttigim i biliom ama Biz bi Takımız. Çok değil bi hafta daha pesine duscem gene yesin ekmegini. Ama ben bu ekmek olayını biraktgm da ne kadar yol.katettgmi gördüm. O da görsün istiom. En azindan bi denesin. 2 hafta sonra istemese gene yer
selam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
Oww. Cumaya daha çok var. Tabisi gelir... bunu koru aman dikkat. Ben mesela dünkü kiloyu görmedim sabah. Su icmstım galiba .da gene de inşan sinir oliHayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2cumaya kadar 78 gelirnikiii
Ama hiç denemedi ki.. sıfır ekmeksiz bi hafta geçse . Mesela .Simdi kuş gibi yerse ve su an 100 küsur, ileride kilo vermesi.durunca ne.yapacak kadın?
Elinde koz kalsin birakta.
Sende.ise.yariyor ne.guzel sanslisin. Bak.ben.dun.kahvaltida.yedigim kraker.haric kh.almadim arti çıktım.
Herkes sen mi.guluuumm
o zaman akşamdan yemeğini yap,öğlene rahat edersinDiğer günler hep yumurta yemekten ıgyyy geldi ...
Oooo tebrikler mumu.Hayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2cumaya kadar 78 gelirnikiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?