bune hızaldım ananası vallaaa :)
evet ama çoğu yeri estetik ama o bile güzel doğal. genç yaşta estetik yaptırmak lazım demek oluyor bu
bende bu hesapla gömdüm çoluğumun çocuğumun rızkını ananasa...
ay evet şeri bende biliyorum ama yine de o hareketler o danslar o işve cilve çok seviyorum
yaaa gerçekten mi canım bende a yım. ve gazdan patlamak üzereyim... başka bilgiler var mı bununla ilgili?
Uyudu uyandi 15 dk da bir.Annammm 4 é kadar uyumadi mi kuzu
Pembe olani ben alambunlar kaldı elimde.
Eki Görüntüle 1957021
heh hunilerde geldi,bitmeden alın kızlarbunlar kaldı elimde.
Eki Görüntüle 1957021
oyy kıyamam yaa,bebekler tatlı oluyoda bu zamanlarda ki hali insanın içini parçalıyo,keşke hiç ağlamasalar hep minnoş olsalarUyudu uyandi 15 dk da bir.
Cirpina cirpina agladi bide.
En son diş sancısı girio heralde dedik.
Ağrı kesici verdik te oyleuyudu.
Esim de yazık altıda kalktı ise gitti.
Dün gece yanimizdaydi da.
Yatagin yanina küçük ikili koltuk koydukta biraz genisledi yatak...
Ayy kıyamam. Hangi dış peki bu . Benimkinin 4 diş iki alt iki üst çıktı .daha da bşi görmedim. Sırada hangisi var acep.Uyudu uyandi 15 dk da bir.
Olmaz mı bana et süt ve kuru da portakal yaramıyoraldım ananası vallaaa :)
evet ama çoğu yeri estetik ama o bile güzel doğal. genç yaşta estetik yaptırmak lazım demek oluyor bu
ay evet şeri bende biliyorum ama yine de o hareketler o danslar o işve cilve çok seviyorum
yaaa gerçekten mi canım bende a yım. ve gazdan patlamak üzereyim... başka bilgiler var mı bununla ilgili?
Biz de köye gidip alıoz. 5 kilo 10 tl. Sizde fiyat nedir . Merak ettimAyy bi sütçü gelmediii gelsinde ise baslayayim dedim ...adam kafasina gore takiliyor hic saat kavrami yok bi gun 9 da bi gun 10 da bi gun 11 de getiriyor offff....sordum abla uyanamiyorum bazen hava karanlik dedi...haaaaa tamam ozaman dedim komik yaaaa
Estetik amaguzel ve doğal estetik.aldım ananası vallaaa :)
3 cm fark bşi değil . Ben istiom o 58 ıkilolar yakın sayılır vorones,senin boyun uzun sanırım benden,bunuda düşünürsek kilolarımız aynı sayılır
3 cm fark bşi değil . Ben istiom o 58 ı
Sagol canım Tesekkur ederim.oyy kıyamam yaa,bebekler tatlı oluyoda bu zamanlarda ki hali insanın içini parçalıyo,keşke hiç ağlamasalar hep minnoş olsalar
şery büyüyene kadar böyle sıkıntılar oluyo canım,onla geçmiş olsun
Buzimkide oyle.Ayy bi sütçü gelmediii gelsinde ise baslayayim dedim ...adam kafasina gore takiliyor hic saat kavrami yok bi gun 9 da bi gun 10 da bi gun 11 de getiriyor offff....sordum abla uyanamiyorum bazen hava karanlik dedi...haaaaa tamam ozaman dedim komik yaaaa
2.5.tanBiz de köye gidip alıoz. 5 kilo 10 tl. Sizde fiyat nedir . Merak ettim
oyy yavrum benim,düşünsene o minnak bedeniyle o neler hissediyo acaba,inşallah en kısa zamanda çıkar dişleriSagol canım Tesekkur ederim.
Sorma telef olduk bu sikintilardan.
3.ayu.geçmiştir her.hakdr.
Her.belirti var.dis yok
Buzimkide oyle.
Birde.gelir zili.zir zir.çalar. bekle.dimi.bi.acayim.
Hepte kizimin.uyuduğu zamana denk.geliyor.
Gecen dedim lütfen zili 1 kez.çal ben duyarim.
Mal mal.bakiyo !.
Esimin muhabbeti var adamla yoksa almicam süt ondan daaa.neyseeee..
2.5.tan
alıyorum ben.
3.ten verende.var.
Kız ilk diş yaziyorum ya hep.Ayy kıyamam. Hangi dış peki bu . Benimkinin 4 diş iki alt iki üst çıktı .daha da bşi görmedim. Sırada hangisi var acep.
Eski fimleri.çok severim.
Aminn.cumlemizin..Günaydınnn canımmm güzel günlerin olsunn
Yapabilir canim..Portakal ben de gaz yapıyor olabilir mi?
Oyy kuzucum dis mi cikariyor..bir jel suruyorlar acisi azalsin diye ama doktorumuz bize kullandirmamisti kimyasal diye..Uyudu uyandi 15 dk da bir.
Olmaz mı bana et süt ve kuru da portakal yaramıyor
Sebze meyveci bi grup ekmek az zarar etmiyor denedim bi ara güzel vermistim
Yapabilir canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?