- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tebrikler hayirli olsun canimKizlar gecen hafta girdigim sinavdan 88 almisim. Sertifikami aldiiiimm
Hahahakokoş ahu kokoş ada begenmediler sgk nın hunilerini.
Cumaya kadar halledersin canim metonun masallahi var,nazar edicez sonunda :)Oww. Cumaya daha çok var. Tabisi gelir... bunu koru aman dikkat. Ben mesela dünkü kiloyu görmedim sabah. Su icmstım galiba .da gene de inşan sinir oli
Evet canim hemde ne manisa :) tavsiye ederim bence görürsün 77Oooo tebrikler mumu.
Gözün aydin,.kulaklar manisa
Sen, ben ve ahu 79 lular birimi olarak devam.ediyoruz.bakalim.
Yarin su.ayranı bende yapacam,
78 duz olsun.hatta 77 kusur olursa.degmeyin.keyfimeee
Canim ben inaniyorum sende görüceksin hatta yine pisti olucazAy ne güzel ya Perşembe bende yapacam ayran aşı tebrikler
Onda olmaz vero sende yazmışsın gerçi sonradan çünkü yolu uzun önü sonu ekmek gelecek ekmek gelince işler başa saracak.kontrolle yesin ama yesin
Ya durun ya ben daha göremedim 79 u evde.dün gece eliptik yapıp yattım zaten umudum yoktu.ben Çarşamba Perşembe atak yapıp Perşembe görecem inşallah.bide benim regl öncesi yaa tam şiştiğim hafta.ama az olsun 79 olsun ne olursa olsun benim olsun
Hheee anladım canım çıkma şakın ozaman.bişey deyim bende her zaman regl ye 10-13 gün kala atak geçiriyorum dünden beri tarçınlı su içiyom geçti.seninde atak regl den bak gör.aynı anlarda oluyor çünkü.artıda ondan olabilir inmeyişi de.ben seni takip ediyom hep bu dönem öyle oluyosun.hatta bak son adet tarihine 7-8 gün kalmıştır
Canim aklima ne geldi ,hatirladigim kadariyla sana karbon yaramiyor aksamlarida sebze suyu iciyon sebzede karbon katagorisinde,bi ilgisi olabilir mi? Aksamlari proteinmi alsanbilmiyorumki neden oluyor
gözüm aç sanırım mumu
Cumaya kadar halledersin canim metonun masallahi var,nazar edicez sonunda :)
Evet canim hemde ne manisa :) tavsiye ederim bence görürsün 77
Canim ben inaniyorum sende görüceksin hatta yine pisti olucaz
Canim aklima ne geldi ,hatirladigim kadariyla sana karbon yaramiyor aksamlarida sebze suyu iciyon sebzede karbon katagorisinde,bi ilgisi olabilir mi? Aksamlari proteinmi alsan
buraya gelmeyim bir kaç gün toparlanınca geleyim deidmNare83 walla senim durum bende bu etkiyi yapıyor
sonuna kadar yanındayız.başkada bi şey gelmiyor elimizden.
Yesin teyzesiii onu...benim kizimda oyle pek süslübenim küçükte sizdenada81 .dün az iyileşti hemen elbise külotlu çorap giyindi kuşandı.kızım bari üzerine yelek giydireyim dedim.yelek krem olacakmış,kalpli olacakmış elbiseyi kapatmıycakmış.Allahtan tarifi tutan bi tane varda giydirdim.
Sabahh gözümü açtım sizleyimmm canim benimm roma kapisini zorlayana osmanli gibim hahahah
Günaydın ecemavi Ankara burda
aynentelefonla falan da konuşmuşum ne konuştum ne dinledim hiç bişey hatırlamıyorum
Ay @Ahu060812 m balım geçen gün bana Ne güzel yazmışsın öyle yorumu çerçeveletesim geldi
diyetisyene bi haftada en az 40 tl veriliyor.ve 1 kilo gidiyor.2 ananas 18 tl en az 1 kilo gidecek deniliyor.
nasıl hesap ama.
Anaaammm rüyalara bak yaaa bende kediden tavuk butları kaçırıyodum sıyırdık iyice dibide kalmadı
Eşim bugün evde . Kaşarlı pattisli yumurta yapcek ben gidené kadar. Yani ben istedimm biliom çok saçma ama oglusum geçen gün severek yedi. Bu bahane değil dé tabi .eşim in izin günü biraz dikkat edemiom. Neyse gidem ekMeksiz tatlısız yesem bişi olMaz insallah.
Kız bi.defasinda sana seni alintilayarak.yazdim omerin.disleri cikti mi.
Mayis.bebegi olarak.bi.biz.kaldik.disi.çıkmayan dedim.
Senden tık yok.
Sen.anca.zavalli.fatma ablanin.ekmeklerini.gorursun.
Biraz.rahat birak kadını kiz,.o.senin.gibi.60 küsur mu.
Ileride.gerekirse birakir ekmegi o.
selam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
kaptan yakında ya toptan bizi atacak yada kendi atlayacak takımdan
bırakma masum,bırakınca daha çok salıyo insan
Hayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2cumaya kadar 78 gelirnikiii
Ausencia kaptanım kahveye yetişemediiiinn
Kizlar gecen hafta girdigim sinavdan 88 almisim. Sertifikami aldiiiimm
Cok güzelmis
Rengine bayıldım al gitsinnn
Aynen devaaaaaam
Günaydınnn asker
Aaaaa aaaa benle konuştun . Ausum ... Nisan 69 um dedin
Türkan Şoray heeee , doğru yerden yakalamış ahum .
İşte bunlar hep Kayseri havası
Bende dün gece @Dersaadet_ i gördüm , çıkışta (nerden çıkıyorsak artık :)) beni kahve içmeye çağırmış , gidiyoruz ...yatağını toplamamış ..kızıyorum ona , evden çıkmadan topla diye
Verooooo ...
Giderek kaytarma görüyorum sende de .
Böyle mi söz verdin sen bana ?
Bu çook iyiydi şerim
Ece kuzum da bir an önce çıkarsın da kurtulsun şu ızdaraptan
Fena salma gibi bir lüks yok masum .
Ya fena toparlarsın ya fena toparlarsın ...
Cuma için yazdıklarım aynı .
Bu mesajlar enerjimi sıfıra düşürüyor ... ve diğer arkadaşların sevincini kilo verişini dahi paylaşamaz bir ruh halim oluyor .
Toparlan .
B şıkkı .
Ellerinden içerim bir gün be güzellik .
Çokkk tebrikler hülyacımmm .
ya varya bende en güzel moral kıpırdayan tartı.gecen hafta cok sıktım bir türlü kıpırdamadı son anda ki 500 gr cıgı hiçç saymıyorum.o resmen limon gibi suyumu sıkınca oldu.
az evvel burda tartıldım gecen haftaya göre eksiyim.bi moral oldu sanki en kral ziyafeti çektim
çok güzelmiş,ben beğendim
Canim senin is yerindeki gorevin muhasebe mi ?çok güzelmiş,ben beğendimkaç tl cik miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?