Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 yok kız niye girsin kıtlık moduna
herbişeyimi yiyorum
ben geçen hafta dışarı çıktım hala ceremesini çekiyorum işte

kıtlık moduna girmesi için hiç birşey yememem lazım

hiçbirşey yememek değil eski düzene göre daha düşük kaloride beslenmek kıtlık moduna sokuyor bak şurdaki yazıdan aldım,sen günlük yediklerini bikaç gün hesapla bak 1000 kalorinin ya altındasın yada o civardasın gibime geliyo

sürekli çok az kalori aldığımızda vücudumuz besin bulamama gibi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünerek “kıtlık moduna” girer, bazal metabolizma hızımızı düşürür ve daha az kalori yakmaya başlar. Eskisine göre daha az yememize rağmen kilo veremeyiz.

Sonuç olarak sadece diyet yaparak kilo vermeye çalışırsak başarılı olamayız.

Peki, o zaman tek başına diyet yeterli değilse çözüm ne? Çözüm her zaman duyduğumuz ama çoğu zaman işimize gelmeyen sihirli sözcükler: “spor yapmak”.

freeletics diye bir programa abone olmayı düşünüyorum kızlar;
iki örnek videosunu buraya bırakıyorum erkek olan çocuk türk, kızın fiziği de aynı benim ki gibi...
mimu88 fitnes blender videolarınada bak ordan program satın alıpta zayıflayan çok,ingilizce olduğundan ben anlamıyorum

ben hep böyle besleniyorum cnm çünkü böyle klo veriyorum
98 kio iken bile diyetsyen 1200 kalorilik diyet vermişti 6 dlm ekmek olan
ben 4 dlm yedim

ben 1000 kalori ve üzeri alsam kio gimtiyor benden birçokkez dedneidm
benimm 800-900 kalori oluyor günlükk

mimu88 fitnes blender videolarınada bak ordan program satın alıpta zayıflayan çok,ingilizce olduğundan ben anlamıyorum

şu videoları parasız yapsalar ne olur ki zaten izlenmesinden para kazanıyorlar... hiç anlamıyorum.. yapmak istediğin varsa birşey ben yardımcı olurum begümüm...

şu videoları parasız yapsalar ne olur ki zaten izlenmesinden para kazanıyorlar... hiç anlamıyorum.. yapmak istediğin varsa birşey ben yardımcı olurum begümüm...
Canım telefona indirebiliyorsun bildiğim kadarıyla ama bu seferde hafıza gereksiz doluyor.Tablet varsa indirebilirsin

malesef paralıymış 10 dolarmı dediler tam emin değilim ama öyle bişeydi işte
sağol canım ben youtubeden karışık videolarını bulup kendimce yapıyorum,aslında satın alıp programlı yapmak daha iyi olurdu ama böylede idare ediyorum işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…