Sağol canım bi deniyeyim bunlarıöksürük için ıhlamur falan yap,ballı zencefil karışımı,bide teryağlı pekmez yapılıyodu dene istersen
begum75 yok kız niye girsin kıtlık moduna
herbişeyimi yiyorum
ben geçen hafta dışarı çıktım hala ceremesini çekiyorum işte
kıtlık moduna girmesi için hiç birşey yememem lazım
Sağol canım bi deniyeyim bunları
freeletics diye bir programa abone olmayı düşünüyorum kızlar;
iki örnek videosunu buraya bırakıyorum erkek olan çocuk türk, kızın fiziği de aynı benim ki gibi...
hiçbirşey yememek değil eski düzene göre daha düşük kaloride beslenmek kıtlık moduna sokuyor bak şurdaki yazıdan aldım,sen günlük yediklerini bikaç gün hesapla bak 1000 kalorinin ya altındasın yada o civardasın gibime geliyo
sürekli çok az kalori aldığımızda vücudumuz besin bulamama gibi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünerek “kıtlık moduna” girer, bazal metabolizma hızımızı düşürür ve daha az kalori yakmaya başlar. Eskisine göre daha az yememize rağmen kilo veremeyiz.
Sonuç olarak sadece diyet yaparak kilo vermeye çalışırsak başarılı olamayız.
Peki, o zaman tek başına diyet yeterli değilse çözüm ne? Çözüm her zaman duyduğumuz ama çoğu zaman işimize gelmeyen sihirli sözcükler: “spor yapmak”.
Sağol canım tşkgeçmiş olsunnn cnm tubacım:)
mimu88 fitnes blender videolarınada bak ordan program satın alıpta zayıflayan çok,ingilizce olduğundan ben anlamıyorum
Canım telefona indirebiliyorsun bildiğim kadarıyla ama bu seferde hafıza gereksiz doluyor.Tablet varsa indirebilirsinşu videoları parasız yapsalar ne olur ki zaten izlenmesinden para kazanıyorlar... hiç anlamıyorum.. yapmak istediğin varsa birşey ben yardımcı olurum begümüm...
Canım telefona indirebiliyorsun bildiğim kadarıyla ama bu seferde hafıza gereksiz doluyor.Tablet varsa indirebilirsin
şu videoları parasız yapsalar ne olur ki zaten izlenmesinden para kazanıyorlar... hiç anlamıyorum.. yapmak istediğin varsa birşey ben yardımcı olurum begümüm...
Aaaaa bilmiyordum canımm gereksiz gerek yokki o zmanaevet gereksiz hafıza dolumu yok bu freeletics de programı snaa ücretli gönderiyorlar ona sinirlendim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?