selam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
Bende istiyom bendeee alıyım da dursun hazırda tebrikler bu aradaKizlar gecen hafta girdigim sinavdan 88 almisim. Sertifikami aldiiiimm
Yerim ben o kokoşu bende küçükken yanaşan kocaman çiçek takardım misafir gelince.çok süslüydüm çokbenim küçükte sizdenada81 .dün az iyileşti hemen elbise külotlu çorap giyindi kuşandı.kızım bari üzerine yelek giydireyim dedim.yelek krem olacakmış,kalpli olacakmış elbiseyi kapatmıycakmış.Allahtan tarifi tutan bi tane varda giydirdim.
Kuzum sana niye git diyek.sen bize bu yoğunlukta yazmaya çalış yada yazacağını unutmadan dikkat et yeterBen geldimcuma kuzularım geldi annem babam annanem kuzenim hep birlikte bir haftasonu geçirdik (kardeşimde kaldılar ama bütün gün birlikteydik) dün gittiler. Bugün temizlik yaptım bir de cuma yemek vs yapmaya niyetlenmişken, işten haber geldi acilen gel diye
Bünyem alışkın değil yoğun tempoya , iş, ev, çocuklar, kayınvalidem, hastalıklar, misafiryorgun hissediyorum kendimi
Gelemediğim için suçluluk da duyuyorum tabiama yine de git demeyin bana olur mu ? Arada sırada da olsa gelip yazabileyim
Dur bakayım fitness da atarım.gerçejten çok güzel yazı.Ahu060812
çok güzel bir yazıymış ahu hu huu teşekkür ederizsen bunun fitness yazısınıda koysana bir nefeste okuyalım
bide aklıma geldiki acaba masumun bünye kıtlık moduna mı girdi acaba
ben mesela dün akşam o yüzden jillan yaptım,artık hem jillan yada fıtnes blender videoları hemde eliptiği birlikte yapıcam ki vücut sıkılmasın alışmasın
Geçmiş olsun canım.atlat hastalığı dönersin sporaKızlar gribi iyice azdı acayip öksürüyor um kızım da hastalandı
kız iş yapıyorum şimdi spor yapacam sen okudunmu benim yazımı bak mutlaka oku yaa Harika bilgiler
Okudummm canımmm ama işyerimde oldugum içinn gözucuuBende istiyom bendeee alıyım da dursun hazırda tebrikler bu arada
Yerim ben o kokoşu bende küçükken yanaşan kocaman çiçek takardım misafir gelince.çok süslüydüm çok
Kuzum sana niye git diyek.sen bize bu yoğunlukta yazmaya çalış yada yazacağını unutmadan dikkat et yeter
Dur bakayım fitness da atarım.gerçejten çok güzel yazı.
Geçmiş olsun canım.atlat hastalığı dönersin spora
kız iş yapıyorum şimdi spor yapacam sen okudunmu benim yazımı bak mutlaka oku yaa Harika bilgiler
baya ayrıntılı şeyler var canım,teşekkür ederim,fırsat buldukça okumaya çalışıcambegum75 canım bu linkten diğer yazıları inceleyebilirsin
http://kariyerfilozofum.com/spordiyet/aerobikegzersizler/
tubacım senin bebek ne kadarlıktı unutttum ben.Kızlar gribi iyice azdı acayip öksürüyor um kızım da hastalandı
geçmiş olsun tuba,benimde oğlum hastalanmak üzere dün akşam bişeyler yaptık ama bakalım bugüne toparlar inşallah
bide yapışkan diyolar bu seferki gribi gitmek bilmiyomuş
doktoruma soralım vitamin takviyesi falan ne önerir
gripte ek takviye için mi?yani gribal etkiler ortaya çıkınca c vitamini takviyesimi önerirsin doktorum?tubacım senin bebek ne kadarlıktı unutttum ben.
Eki Görüntüle 1957101 ben bunu cocuklarıma denemek istiyorum aslında.
Eki Görüntüle 1957102
Oooooo süpermişşşş tam benlik rengarenkkk tşk ederimm canımmtubacım senin bebek ne kadarlıktı unutttum ben.
Eki Görüntüle 1957101 ben bunu cocuklarıma denemek istiyorum aslında.
Eki Görüntüle 1957102
Ben geldimcuma kuzularım geldi annem babam annanem kuzenim hep birlikte bir haftasonu geçirdik (kardeşimde kaldılar ama bütün gün birlikteydik) dün gittiler. Bugün temizlik yaptım bir de cuma yemek vs yapmaya niyetlenmişken, işten haber geldi acilen gel diye
Bünyem alışkın değil yoğun tempoya , iş, ev, çocuklar, kayınvalidem, hastalıklar, misafiryorgun hissediyorum kendimi
Gelemediğim için suçluluk da duyuyorum tabiama yine de git demeyin bana olur mu ? Arada sırada da olsa gelip yazabileyim
Ausencia abla diğer arkadaşlar dünkü menü
Sabah
2 dilim ekmek
3 parmak peynir
4 zeytin
Yeşillik
Ara
2 kayısı
2 ceviz
Öğlen
4 köfte
1 dilim ekmek
Yoğurt
Akşam
1 kase tarhana çorbası
bu grip dışındada bağışıklık için kullanılabilirgripte ek takviye için mi?yani gribal etkiler ortaya çıkınca c vitamini takviyesimi önerirsin doktorum?
benim koca bebeğe etki edermi acaba?
azz önce aradım sesi falan değişmiş,munuşu akıyomuş,ne yapayım akşam grip hapı mı verem ki?
benimkide ilaç yutamıyo,1 milyon parçaya bölüyoruz artık hapları
Okuyamadım geçmişi ama bunu hemen yazmak istedim. İsteyince, sabredince gerçekten oluyormuş. Tam 4 gündür diyet yapıyorum. 104 lü sayıları gördüm bu sabah. Geçen hafta 109u görmüşlüğüm var. Onu da görünce dedim ki, 110 da olma artık. Ve başladım. Allah bana ve size başarmayı nasip etsin inşallah
bu grip dışındada bağışıklık için kullanılabilir
nezle gripte en önemlisi brunu açık tutabilmek.bol sıvı tüketmek.
soğanda cok iyigeliyor ben soğanı sıkıp bala katıyorum.birde başucuna kesilmiş soğan koyuyorum.
öksürük içinde bitkisel olan 2 takviye var
isteyenlere özelden yazabilirim.içlerinde hatmi çiçeği ıhlamur kekik var.
Banada yazin bilgim olsun ne olur ne olur banada banadao zaman akşam eve gidince soğan suyuna bal katıp vereyim oğluma, baş ucunada soğan,şifa olur inşallah
oğluma dedim,burnunu bol bol akıt,ellerini yıka,yüzüne gözüne sürme diye ama bakalım çocuk işte ne kadar yaparsa...
öksürük takviyesini bana yazarmısın,bulunsun,gripte genelde öksürükte geliyo, kullanırız
Allah razı olsuuun sağol canım ya aynen, sağ kolumda taşıyamıyorum bebeği. Hep solda olduğu için mi oldu onu da bilmiyorum. Ama ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sıcak su torbası biraz iyi geldi şükür. İnternette besin eksikliğinden olabilir diyor ama yumurta yoğurt sebze dengeli yemeye çalışıyorum valla.Geçmiş olsun uzumum . Sana bişi olmasın. .O kol beden. . Yavruların için çok önemli. Allah şifa versin. Ben de menü merak ediommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?