Bende sicakta iyi diyet yapiyorum sogukta tatliya sariyorum cok sukur bu yaza fit girersem bide yazin zaten pek bisey yiyemiyorum iyice giderHavalar müthiş , yemeği dışarda yedik Yusufla sahilde ...
İçim kıpır kıpır ...
İşte bu yüzden ben yazın diyeti sevmiyorum , kışın o sıkıcılığnda yapıp bitireceksin bu işi .
Hadi bakalımmmm ... Mart ..Nisan ... en geç Mayıs ... Herkes ciddi manada toparlansın . Bu yaza da kilo derdi ile girilmesin ...
Havalar müthiş , yemeği dışarda yedik Yusufla sahilde ...
İçim kıpır kıpır ...
İşte bu yüzden ben yazın diyeti sevmiyorum , kışın o sıkıcılığnda yapıp bitireceksin bu işi .
Hadi bakalımmmm ... Mart ..Nisan ... en geç Mayıs ... Herkes ciddi manada toparlansın . Bu yaza da kilo derdi ile girilmesin ...
Kaç zamandır pon pon bırakmadım ... ondan durdu bazılarınız
Pon ponları kapın .
İnşallah canım, 109u gördüğümde akşamdı. Bu sabah kıyafetlerimi çıkarıp bi tartılayım dedim. Ben böyle hızlı başlarım sonra yavaşlar biraz ama yemiyorum ciddi ciddi. Başım ağrıyor :) Geçen sefer gruba katıldığımda kaçamak çok yapıyordum. İnşallah bu sefer yapmamaya azmettim. Allah büyük, irade versin bana inşallahwoow ... yani ilk hafta özellikle yüksek kilolarda 2-3 kilo gitmesi (su) çok rastlanır da ..senin 4 günde 5 olmuş ...
Ciddi hızlı metan var , kıymetini bil .
99 çok çabuk gelecek gibi üzüm
begum75 sen sormustun sanırım çanta ne kadar 50 tl dedi canım.instagramdan takip ediyordum bu butiği.
ya ben coşacamda adım çıkacak.görüntü var ses yok diye.
Çıktım ben .... Herkesin içindeki umudu görmek istiyorummmm .
Yeteeeeer içimi karartınız pazardan beri ...
Daktırım da zaten tartı ile aşk yaşamışş
İnşallah canım, 109u gördüğümde akşamdı. Bu sabah kıyafetlerimi çıkarıp bi tartılayım dedim. Ben böyle hızlı başlarım sonra yavaşlar biraz ama yemiyorum ciddi ciddi. Başım ağrıyor :) Geçen sefer gruba katıldığımda kaçamak çok yapıyordum. İnşallah bu sefer yapmamaya azmettim. Allah büyük, irade versin bana inşallah
ya ben coşacamda adım çıkacak.görüntü var ses yok diye.
Çanta güzel de ay diğer kıyafetleri supermisss hem de öyle zayifcanamm
Off o kaytarmayi ben dé hissetim. Unutmamali ve aksam az yeméliyimAynen devaaaaaam
Günaydınnn asker
Aaaaa aaaa benle konuştun . Ausum ... Nisan 69 um dedin
Türkan Şoray heeee , doğru yerden yakalamış ahum .
İşte bunlar hep Kayseri havası
Bende dün gece @Dersaadet_ i gördüm , çıkışta (nerden çıkıyorsak artık :)) beni kahve içmeye çağırmış , gidiyoruz ...yatağını toplamamış ..kızıyorum ona , evden çıkmadan topla diye
Verooooo ...
Giderek kaytarma görüyorum sende de .
Böyle mi söz verdin sen bana ?
Bu çook iyiydi şerim
Ece kuzum da bir an önce çıkarsın da kurtulsun şu ızdaraptan
Fena salma gibi bir lüks yok masum .
Ya fena toparlarsın ya fena toparlarsın ...
Cuma için yazdıklarım aynı .
Bu mesajlar enerjimi sıfıra düşürüyor ... ve diğer arkadaşların sevincini kilo verişini dahi paylaşamaz bir ruh halim oluyor .
Toparlan .
B şıkkı .
Ellerinden içerim bir gün be güzellik .
Çokkk tebrikler hülyacımmm .
Evet adacım yormadan yap vücut aciyinca ınsan değil spor yerinden kalkamio. Ben de ikidir yemekten sonra uzaniyim. Hiç doğru değil. Hemen hareket lazm. Vücut alışmasın yatmayaMutfak toplandi kizimi koydum yataga gideyim 45 dakika cok yavas tempoda yuruyeyim belimi yormadan boyle oturmak istemiyorum vucud alusmasin sporsuzlugainsallah agrimaz yavas yavas yuruyeyim )
Canim benimki bel agrisindan ben yapamdim yoksa ucarim sporda agri devam ederse giderim dr artik...ben kacar sporaaaaEvet adacım yormadan yap vücut aciyinca ınsan değil spor yerinden kalkamio. Ben de ikidir yemekten sonra uzaniyim. Hiç doğru değil. Hemen hareket lazm. Vücut alışmasın yatmaya
Dimi kaptan hep dio ya. Kaçamaktakı mutlulük mu tartidaki eksi mutlulugumu. . İnsan gerçekten tercihinı doğru yapmaliya varya bende en güzel moral kıpırdayan tartı.gecen hafta cok sıktım bir türlü kıpırdamadı son anda ki 500 gr cıgı hiçç saymıyorum.o resmen limon gibi suyumu sıkınca oldu.
az evvel burda tartıldım gecen haftaya göre eksiyim.bi moral oldu sanki en kral ziyafeti çektim
Benim de dizim de bağlar yırtık sanırım acio yüklenince yapamiom. Ama fırsatı bulunca şu güZEL havalr bi gelsın atlayacam bisikletimeCanim benimki bel agrisindan ben yapamdim yoksa ucarim sporda agri devam ederse giderim dr artik...ben kacar sporaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?