Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende sicakta iyi diyet yapiyorum sogukta tatliya sariyorum cok sukur bu yaza fit girersem bide yazin zaten pek bisey yiyemiyorum iyice gider

Çıkıp yürüyüş yapacağım şimdi de ... duramıyorummm yerimdeee ...

Yusufu alıp gelirim

Düşük enerjiler yükselsinnnnn .... ben çabuk negatif elektirik alırım mesela ...

O yüzden şu güneşin enerjisini takıma yansıtsın herkes , kendimi yollara vurmak zorunda kalmayayım

Her şey çok güzeeeeel ....

Ağlanıp sızlanmak yoook ...

Kaçamak yook ...

Hadiii

woow ... yani ilk hafta özellikle yüksek kilolarda 2-3 kilo gitmesi (su) çok rastlanır da ..senin 4 günde 5 olmuş ...
Ciddi hızlı metan var , kıymetini bil .
99 çok çabuk gelecek gibi üzüm
İnşallah canım, 109u gördüğümde akşamdı. Bu sabah kıyafetlerimi çıkarıp bi tartılayım dedim. Ben böyle hızlı başlarım sonra yavaşlar biraz ama yemiyorum ciddi ciddi. Başım ağrıyor :) Geçen sefer gruba katıldığımda kaçamak çok yapıyordum. İnşallah bu sefer yapmamaya azmettim. Allah büyük, irade versin bana inşallah

Çıktım ben .... Herkesin içindeki umudu görmek istiyorummmm .

Yeteeeeer içimi karartınız pazardan beri ...

Daktırım da zaten tartı ile aşk yaşamışş
ya ben coşacamda adım çıkacak.görüntü var ses yok diye.

Kaçamak ne ya bir sor bakalım kendine ?

Hangi kaçamak sana pişmanlık yaşatmadı ?

Kaçamaktan sonra ki pişmanlıkla mı mutlu musun , tartıdan sonra ki eksilerle mi ???

Off o kaytarmayi ben dé hissetim. Unutmamali ve aksam az yeméliyim

Mutfak toplandi kizimi koydum yataga gideyim 45 dakika cok yavas tempoda yuruyeyim belimi yormadan boyle oturmak istemiyorum vucud alusmasin sporsuzluga insallah agrimaz yavas yavas yuruyeyim )
Evet adacım yormadan yap vücut aciyinca ınsan değil spor yerinden kalkamio. Ben de ikidir yemekten sonra uzaniyim. Hiç doğru değil. Hemen hareket lazm. Vücut alışmasın yatmaya

Evet adacım yormadan yap vücut aciyinca ınsan değil spor yerinden kalkamio. Ben de ikidir yemekten sonra uzaniyim. Hiç doğru değil. Hemen hareket lazm. Vücut alışmasın yatmaya
Canim benimki bel agrisindan ben yapamdim yoksa ucarim sporda agri devam ederse giderim dr artik...ben kacar sporaaaa

Dimi kaptan hep dio ya. Kaçamaktakı mutlulük mu tartidaki eksi mutlulugumu. . İnsan gerçekten tercihinı doğru yapmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…