Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önceki sağlıksız beslemenın verdiği durumdur belki . Bundan sonrasi güZEL olacak ve yavrularin la ilgilenince hop oturup hop kalkicaksin. Çünkü kuş gibi hagifleyeceksim o nefes nefese tombalak hallerimiz geri de kalacak. Ve cok yakında .en azından ikimiz için bu boyle . Senin de meton iyi

aaaay evet yaz geeeeldi haydi köprücüüüüük kemikleri nerede nerede

Kızlar gribi iyice azdı acayip öksürüyor um kızım da hastalandı

Gecmis olsun canım kaç gündür bende öksürük ten doğru dürüst uyuyamıyorum
Bebişede geçmiş olsun

Canım Tebrikler benden kiloluydun benden zayıf olmuşsun kutlarım
99 sana çabuk gelecek ahhh gelirken inşallah banada gelir
3 martta babamın ölüm yıldönümü
Beninde adağim vardı Mevlüt okutacaktım ikisini bir okuturum diyodum ama mart 3yetişemem herhalde kısmet biraz daha zaman var herhalde

Hepiniii okudumya la. bisiklet sürmek istiommmmm

Bugün yıllarca birlikte çalıştığim bi öpretmen arkadaş kahveye uğradı
Fatma yıllardır seni tanırım bu kadar zayıf halini görmedim diyo
Fakat yüzün gözün çökmüş zayıflamamıda çok ister
Dwdim gwceden öksürük menopoz cildim kuruyor onun etkisidir
Amaa hiç üzülmedim hoşuma gitti yağlardan gerilmiş şişman bi yüzdense ne yaoayım çokta genç değilim olacak artık
Sağliklı besleniyor um spor yapıhorum su içiyorum y.çay tüketiyorum ekmek pro sebze meyve fındık falan süt yoğurt tüketiyorum sağlıklı olmak için
Daha ne yiyebilitimki sağlıklı görünmek için

amann abla diyet yapanlara klaisk cümle bu oluyor
yüzün çökmüş , evet yaglı cilt gergin duruyor diyet yapınca çöküyorrr
ama zayıfların yüzü hep öyle
löp , löp yagdansa çökmüş yüz terciihmdir
ben 25 yaşında bile duydum o lafları boşver

Kaçamak ne ya bir sor bakalım kendine ?

Hangi kaçamak sana pişmanlık yaşatmadı ?

Kaçamaktan sonra ki pişmanlıkla mı mutlu musun , tartıdan sonra ki eksilerle mi ???
Valla bugünki mutluluk, yapabileceğimi görmenin mutluluğu, hiç bir sonrası pişmanlık olan tatlıda, abur cuburda yok kaptanım
O kadar çok yiyordum ki Verom, midem sonunda boşalıp rahatladığı için belki de bu düşüş gece yatarken, sabah kalkarken, kahvaltıda ayrı yiyordum. Elhamdülillah bitti o düzen
Ya ben bazı mesajlara acayip gülüyorum yaa

Uzaktan bakınca hiç yüzümüzün güzelliği, gerginliği görünmüyor ama Fatma abla. Zayıf insanlar uzaktan genç kız gibi duruyor. Sen de verdikçe daha da güzelleştin, gençleştin emin ol.. O hasta olduğun için öyle görmüştür

Afferim bize. Az önce probis uzattilarrrr yemedim mmmmmm. Çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…