sen bilmezsinde dışarda muhabbet aynı böyle doktorumbizim hasta teyzeler....
.
masum kapmış hepsini yetişemedim
Harikasin ablam. Ne güzel bişi . Farkı farketmeleri. Dediğin gibj suyunu içiön. Cildin düzelir. Yağlı kıpkırmızı tombak yanaklardansa bırak sönük olsunBugün yıllarca birlikte çalıştığim bi öpretmen arkadaş kahveye uğradı
Fatma yıllardır seni tanırım bu kadar zayıf halini görmedim diyo
Fakat yüzün gözün çökmüş zayıflamamıda çok ister
Dwdim gwceden öksürük menopoz cildim kuruyor onun etkisidir
Amaa hiç üzülmedim hoşuma gitti yağlardan gerilmiş şişman bi yüzdense ne yaoayım çokta genç değilim olacak artık
Sağliklı besleniyor um spor yapıhorum su içiyorum y.çay tüketiyorum ekmek pro sebze meyve fındık falan süt yoğurt tüketiyorum sağlıklı olmak için
Daha ne yiyebilitimki sağlıklı görünmek için
İyiyim uykusuzluk var. Ablam ya. Yürüyüş için bi bankaya gidip gelcem.. pattis aşkınaNasılsın ortim
napim baktım motivasyonum bozuluyor aldım hepsini
yeterki sen al masum, cumaya halayın başına geçersin inşallah,sırayla doktorum ve adada gelir,tabi diğer arkadaşlarda gelir,vorones sonda kalsın artık yeter
yeterki sen al masum, cumaya halayın başına geçersin inşallah,sırayla doktorum ve adada gelir,tabi diğer arkadaşlarda gelir,vorones sonda kalsın artık yeter
bu gazla cuma günü takımı sırtlarsın sen yinepiiiiskkkkķ hiç de bilemmmm. Halay başı olmasam hiç de halaya girmem davulü elime alirim
Okuyamadım geçmişi ama bunu hemen yazmak istedim. İsteyince, sabredince gerçekten oluyormuş. Tam 4 gündür diyet yapıyorum. 104 lü sayıları gördüm bu sabah. Geçen hafta 109u görmüşlüğüm var. Onu da görünce dedim ki, 110 da olma artık. Ve başladım. Allah bana ve size başarmayı nasip etsin inşallah
Bebegi hep ayni kolda tasiyinca iltihap yapabiliyo bi doktora göster istersenAllah razı olsuuun sağol canım ya aynen, sağ kolumda taşıyamıyorum bebeği. Hep solda olduğu için mi oldu onu da bilmiyorum. Ama ağlaya ağlaya uyuyakalmışım. Sıcak su torbası biraz iyi geldi şükür. İnternette besin eksikliğinden olabilir diyor ama yumurta yoğurt sebze dengeli yemeye çalışıyorum valla.
Merhabalarr eski kapatanı deryammm nasılsın güzelimm
Hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?