hayretler içindeyim, gerçekten büyük başarı maşallah sanaİyiyim betüşüm, sana mesaj attım bak, beni ibret al
sen bu menülerle yakında 65sin inşallah
sabah 1 ç.k çörek otu yagı
kahvaltı
1 kase yogurt
öglen
kıymalı pırasa
1 kae yogurt
akşam
1 kase yogurt
(zencefil+zerdeçal+tarçın)
3 lt su
1 kahve
3 bitki çayı karşık
menüm çok az evet yine temzilik menüsüü
yarın kahvaltı yapacagım peyniri özledimm
sen bu menülerle yakında 65sin inşallah
çok fenaOzledin yaz, elinde telefon mu yok
hiçbirşey yememek değil eski düzene göre daha düşük kaloride beslenmek kıtlık moduna sokuyor bak şurdaki yazıdan aldım,sen günlük yediklerini bikaç gün hesapla bak 1000 kalorinin ya altındasın yada o civardasın gibime geliyo
sürekli çok az kalori aldığımızda vücudumuz besin bulamama gibi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzu düşünerek “kıtlık moduna” girer, bazal metabolizma hızımızı düşürür ve daha az kalori yakmaya başlar. Eskisine göre daha az yememize rağmen kilo veremeyiz.
]
Kuzumm Davina işlerii çok yoğunn çok çalışıyor inşallahh bozmaz diyetini gerçi yeniden diyetsiyene gittiiAus ablam tutmuştur
Delim, davinam vardı artık gelmiyor mu
İyiyim betüşüm, sana mesaj attım bak, beni ibret al
almamamızın senle alakası yok, almışsak ise kesinlikle sayende
Kaç zamandır pon pon bırakmadım ... ondan durdu bazılarınız
Pon ponları kapın .
şık görünüyor
metformin nedir canım? Neyse ben de alayımburaya gelmeyim bir kaç gün toparlanınca geleyim deidm
amaaa toparlanma kısmına takıldım ne derece toparlanırdım bilmiyorum
sen diyorsun ya illa listee baglı olcam diye
bend eilla akşamlara bir yerleştirme yapacamm bi plan olacak
yoksa eve girincee başlıyor yeme istegimm
metformin aldım yine
diyete ilk başladıgımdada almıştım ,baş edemiyorum akşamları yoksa
canım sana benim gibi davranmak yakışmıyor. Sen elinden geleni yapıyorsun, azımlısın, herseyini paylasıyorsun, istisare ediyorsun, fikiralıyorsun... Seni bu yönün kurtaracak inşallah... Az sabır, biz seni 64 göreceğiz yakında inşallah, buna canı gönülden inanıyorumselam kızlarrr
akşam eve gittim sebze suyumu sıktım içtim, sonra gidince tartıdıgım için moralim bozuldu ve verdim kendimi yemeye
yedim bişiyler sonra bunu ausa itiraf edip birde ondanpapara yedim
ne diyimki haklı..... kaçagı telafi eden bir bünyem yok benimm..
bugün sabah 1 kase yogurt yedim
öglen pırasa ve yogurt
akşamda zerdeçallı-tarçınlı yogurt yiyip günü kapatıcam
3 gün kuş diyeti yapıcam , menülerim o yzüden az az olucakk
eksi görmem lazımki takımda kalabileyim yoksa çıkış kapısı görünür bana
bir kaç gün gelmeyim takıma dedim
amaa braya gelmezsem fena salarım bennn
Hülyam tebrik ederimSagolun kizceler
Ne son hali kız o kadar kilolu müyüm ben , dur onu da atıyorum , boyun kemigimi yakından resmini atayım da görhayretler içindeyim, gerçekten büyük başarı maşallah sanao son halin mi, şu an daha da mı zayıfsın ???
Ben kendi kendime kulağımı çektirem dedim, iyi geldi bana amma, ausumu çok üzmüş oldumsonra okudum da vallahi deli miyim neyim dedim ama vero zaten teşhisi koymuştu, bu delirmiş diye Ama bana iyi geldi inşallah, 68 e kadar buralardayım, bi önce 72 olayım da
gelir gelir kim bilirHayirli sabahlarrrrrr
Valla cumayi filan bekleyemiycem tam tamina 79.2cumaya kadar 78 gelirnikiii
Kuzumm Davina işlerii çok yoğunn çok çalışıyor inşallahh bozmaz diyetini gerçi yeniden diyetsiyene gittii
almamamızın senle alakası yok, almışsak ise kesinlikle sayende
aldım iki tane
şık görünüyor
metformin nedir canım? Neyse ben de alayım
canım sana benim gibi davranmak yakışmıyor. Sen elinden geleni yapıyorsun, azımlısın, herseyini paylasıyorsun, istisare ediyorsun, fikiralıyorsun... Seni bu yönün kurtaracak inşallah... Az sabır, biz seni 64 göreceğiz yakında inşallah, buna canı gönülden inanıyorum
Telefonda profil resmine bakarsın senbize yok tabi tabi anladım ben
küstün bana
ölem ben ölem de kurtulam
Ne son hali kız o kadar kilolu müyüm ben , dur onu da atıyorum , boyun kemigimi yakından resmini atayım da gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?