Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar hanımlar menüm
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek li tost

Öğle
Yoğurt
Az salata
1 kepçe çorba domates

Akşam
4 Kuru köfte
Yoğurt lu ıspanak 2 kaşık
3 kaşık karnabahar

Su 2 lt
1 Türk kahvesi sade
2 zencefil
2 yeşil çay
Ausencia

dün akşam hafif yiyince bende çok acıktım
allahtan spordan sonra sızıp kalmışımda yemedim bişey yoksamki allah muhafaza,midem arada dürtüyo git ye diye
ama sabah 1,5 dilim ekmeği gömdüm
Sabah ekmek çok sıkıntı olmaz ortim akşam olmasın yeterki hatta benim gittiğim diyetisyen her öğün ekmek yemelisin yoksa zayiflayamazsin demişti laf aramızda hala bana doğru gelmiyor

Menu bildirim oy viy
Sabah ılık limonlu su
Öğle 11.30
pattis yumurta kaşarlı 3 4 yemek kaşığı yemisimdir
Peynir 2 dilim 2 zeytin
Salata
Akşam 19.00
1buçuk alabalık kızartma
Salatà şalgam
1 kase sebze çorbası
Su 3 lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Ekmek hiç yemedim . Gerçi minnak bi ısırık ucundan aldım
Canım tatlı istio. .. Çay saati geliyuii

sendemi bürütüs
bende dün akşam sızmış kalmışım,bide öyle ki narkoz almış gibi,ne ara spor bitti üzerimi değiştim nereye nasıl yattım saat kaçtı hatırlamıyorum yani hayal gibi
Bende bugün aynı moddayım ortim gidip uyumak istiyom ama oğlumla oyun oynamaliyim

Artık diyete girdin ya Eti puf vero yoooookkk yerinee OY ViY vero vaaar

Ausencia
Bugünkü menümü vereyim kaptan

Sabah sirkeli su

11.30
2 dl ekmek, peynir, 7 zeytin, domates ve patlıcan, biber közlemesi, 1 t. k incir reçeli

15.30
2 dl ekmek, bir kase yoğurt, 4 kuru kayısı, 7 fındık

19.30
1 kase çorba, 1 kase portakallı kereviz, 1 havuç

Su 2.5 lt yi geçti. Spor yok

Bu kadar geciktirmiyorum normalde kahvaltıyı. Sabah kolum ağrıdığı için birşey hazırlayamadım. Doktora diye dışarı çıktık eşimle. Önce nüfus müdürlüğünde işlerimiz vardı, onları halledelim dedik. Bu sefer saat geç oldu, doktora da gidemedim. Bi kahvaltı yapalım bari dedik. Çikolatalar, fındık ezmelerine dokunmadım. Biraz reçelin tadına baktım

Bu arada dışarı çıkınca iyi hissettim diye doktora gitmediğime pişmanım. Kolum yine ağrıyor, boynum da akşam olunca çıkıyor ağrılar

Ahunur spor çeşitlerine gelene kadar okudum furulmamak için yetermi ?

her öğünde salata var ablam, bravo :)
Birşey soracağım, salatalara biraz zeytinyağı koyuyorum ben. Sen de koyuyor musun?

Geçmiş olsun üzümüm .

Agrın kronikmi ?

Benn biraz once buldum okudum ...guzel bilgiler.

her öğünde salata var ablam, bravo :)
Birşey soracağım, salatalara biraz zeytinyağı koyuyorum ben. Sen de koyuyor musun?
Üzümüm ben sıkı diyet yaptıgımda bile z. Yagını kesmedim . Sebzelerin içindeki bir çok vitamin yagda çözülür ve emilir . Yağsız salata yemek gibi bir yanlış yapmayın bence .

Ben yağa karşı değilim ben gl endeksi yüksek karbonhidrata karşıyım çünki kilo yapan yaglar değil bence şekere dönüşmüş karbonhidratttır

Gecen sene benimde sag kolum agriyirdu boyle etli olan yeri gece uykumdan uyandiriyordu beni agliyordu resmen.. bi gun kizim asansorde parka gidecem diye cirpiniyordu kucagimdaydi dusmesin diye tutayim derken omzum cikti sandim..o gunden sonra kolum cook agridi dr gittim hicbisey cikmadi boyun fitik var ama baslangic evresinde bu kadar agri yapmaz dedi..seninki psikolojik dedi ayyy boyle diyen doktorlara sinir oluyorumm..esin polis mi dedi dedim yook ne alakasi var dedim polis esleri tedirgin olurlar hep bi yerleri agrir dedi offf dedim...

Isı bandi aldim canim 2 hafta her gece kullandim cook iyi geldiiii coook...tavsiye ederim..

töbe bismillah
hunileri takın o vakitnerde benim mor hunimdoktorum iyi olduk diye kaldırdıydı,tekrar yazdıralım reçeteye bari
ay ilahi kızlar çok güldüm gerçekten hayatımızın odak noktasi
mavi olan benim
Yavrum ya çıksın artık kuzunun dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…