Oy banum sakın kısır döngüye girme dün akşamı unutttt
inş cnm perşembeye kadar kuş kadar yemem şart
ben böyle kilo aldım zaten
akşama kadar yemez
eve girince hunharca yerdimm , yeme atagı geçiriyorum eve girince
Gayet güzel, sakıne bende şaşırdım ondan sordum
at bekliyorum..
İş hayatı nasıl gidiyor?
çatlak ya resmen boyun kemiğini göndermişşşGayet güzel, sakın
çatlak ya resmen boyun kemiğini göndermişşşVe de çok afet olmuş maşallah
@masumm o döngüye girmeyecek kadar akıllı bir hatun maşallahOy banum sakın kısır döngüye girme dün akşamı unutttt
ay ne güzel ya, çıkmış ya sen ona bak.. benimki çıkarsa tam 36 yıl sonra çıkmış olavcakgörmemişin boyu kemiği olmuş misali
Ne yapayım 26 yıl sonra anca ortaya çıktı da kemigim varmış dedim
İnşallah o günleri beraber görürüzay ne güzel ya, çıkmış ya sen ona bak.. benimki çıkarsa tam 36 yıl sonra çıkmış olavcak
Başarı öykünü okumuştum Nananais, tebrikler. Keşke buraya da atsan yeni resimlerinden. Ablanın düğünü müydü neydi onda giydiğin kıyafetin bir benzerini ben de abimin düğününde giymiştim. Çok fenaydı :)İnşallah o günleri beraber görürüz
Eve gidince tekrar okumanıntavdiye ederim.sindire sindireOkudummm canımmm ama işyerimde oldugum içinn gözucuu
Araştırayım abla.daa yeterlilikleri verirken sınavdan nasıl ööö geldiyse birden irkildim şimdiAhu060812 nisanda var sinav tekrar..10 gun calistim yeterli..basvur istersen.
Seninle gurur duyuyorum ortim Harika menüMenum 21.02.2017 Sali
Sabah
4 dlm sck 1 yumurta
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 kase ton balikli salata
1 kase yogurt
Aksam
1 tabak corba
2 yk pilav
1 kase yogurt
2.5 lt su 2 sade nescafe 2 kayisi cayi 70 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar nasılsınız
Hülyam tebrik ederim
cnm benim şekerle ilgili sorunum varda ondan içiyorumm
önerilecek brişey degil yani
inşallah betülcümm bende kendimi görmek istiyorummm 6 ları geç buldum erken kaybetmeyim
metformin ısrarla sana al dediğim ilacalmamamızın senle alakası yok, almışsak ise kesinlikle sayende
aldım iki tane
şık görünüyor
metformin nedir canım? Neyse ben de alayım
canım sana benim gibi davranmak yakışmıyor. Sen elinden geleni yapıyorsun, azımlısın, herseyini paylasıyorsun, istisare ediyorsun, fikiralıyorsun... Seni bu yönün kurtaracak inşallah... Az sabır, biz seni 64 göreceğiz yakında inşallah, buna canı gönülden inanıyorum
Ortimm hee vallahh istikrarla devam ediyorum insallahh süper olacak 2_0 yapacagizzEve gidince tekrar okumanıntavdiye ederim.sindire sindire
Araştırayım abla.daa yeterlilikleri verirken sınavdan nasıl ööö geldiyse birden irkildim şimdi
Seninle gurur duyuyorum ortim Harika menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?