Biz anlasma yaptik sohbet menümüz corba salata :) tavsiye ederimBugun aus yok açıgı ben doldurdum çenem düştü.D
Yarın sohbet perşembede bi arkadaşa gidicez offf offf nasıl diyet olacaksa
Ayni bende öyleyim her konuda illaki bi fikrim var bazen tut diyorum su ceneni ama cıkk olmuyor ,cok fena kaynana olur benden off ki offTeşekkür ederim tatlım hoşuma gitti
Ama kokoş olmayı beceremem isterimde
Bilmişlik biraz var ve başima dert
Mumum ay nasıl bir raslantı oldu dur anlatayımBiz anlasma yaptik sohbet menümüz corba salata :) tavsiye ederim
Ablam bu çok ayıp amaMumum ay nasıl bir raslantı oldu dur anlatayım
Bizim gurup kanki ama çok diyetlik degiller aslında diyetliklerde bakmasenbu hafta evine gidecegimiz arkadaş dediki ben salata çorba yapayım herkesede pide söyleriz parasını herkes kendi verir şimdi bu moda olmuşmuş hayallahım
Yahu dedim bunun ayarı yok pat diye biri geldi yada belki parası yok çoçuguyla gelen var
Olmazz bu iş. Bi deneyelim dedi bişi diyemedim . Akşamda dedim salatayı bol yap ben pide yemem diye
Yani benim menüde salata çorba
Ya bu hatunlar daha ne çıkaracaklar
Bende bi kaba koyamadım .sürekli izin vermem herkes parasıyla otursun kendi evinde yesin olan var olmayan var .Ablam bu çok ayıp ama
Ablam kusura bakmada e yuh yani,Alman usülü herkes yedigini ödesin tövbe tövbeeeMumum ay nasıl bir raslantı oldu dur anlatayım
Bizim gurup kanki ama çok diyetlik degiller aslında diyetliklerde bakmasenbu hafta evine gidecegimiz arkadaş dediki ben salata çorba yapayım herkesede pide söyleriz parasını herkes kendi verir şimdi bu moda olmuşmuş hayallahım
Yahu dedim bunun ayarı yok pat diye biri geldi yada belki parası yok çoçuguyla gelen var
Olmazz bu iş. Bi deneyelim dedi bişi diyemedim . Akşamda dedim salatayı bol yap ben pide yemem diye
Yani benim menüde salata çorba
Ya bu hatunlar daha ne çıkaracaklar
Bence yatıp uyuyun artıkkkkkkkk
Evet ya takımın delisi gibi oldum. Gidip uyuyup toparlanayim herkese hayırlı gecelerrrrrBence yatıp uyuyun artıkkkkkkkk
Bi ara sınır koydum çeşit konusunda baktım be den başka takan yok ne haliniz varsa görün dedim saldımAblam kusura bakmada e yuh yani,Alman usülü herkes yedigini ödesin tövbe tövbeee
Biz külfet olmasin diye yaptik sükür iyide oldu :)
Sütlü tatlı candır , pazar yedik
Yazık günah, en azından ev sahibi kendi ikram etseydi, ne demek misafire yemek parasınızı kendiniz verin demekBende bi kaba koyamadım .sürekli izin vermem herkes parasıyla otursun kendi evinde yesin olan var olmayan var .
Aynen ablam biri yapiyo 5 cesit ötekide altta kalmamaya calisiyo sanki yenek icin toplaniyoz cok merakliyiz malesef herseyin icini bosaltmayaBi ara sınır koydum çeşit konusunda baktım be den başka takan yok ne haliniz varsa görün dedim saldım
İsssraffff. Yap 2-3 çeşit ama çok yap doymadılarmı ekle .
Hayir olsun canimkızlar başımıza bi iş geldi, dualarınız bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?