Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz anlasma yaptik sohbet menümüz corba salata :) tavsiye ederim
Mumum ay nasıl bir raslantı oldu dur anlatayım

Bizim gurup kanki ama çok diyetlik degiller aslında diyetliklerde bakmasen bu hafta evine gidecegimiz arkadaş dediki ben salata çorba yapayım herkesede pide söyleriz parasını herkes kendi verir şimdi bu moda olmuşmuş hayallahım
Yahu dedim bunun ayarı yok pat diye biri geldi yada belki parası yok çoçuguyla gelen var
Olmazz bu iş . Bi deneyelim dedi bişi diyemedim . Akşamda dedim salatayı bol yap ben pide yemem diye
Yani benim menüde salata çorba

Ya bu hatunlar daha ne çıkaracaklar

İyi gecele kızlar menümü vereyim

Sabah 1 i elma sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir 1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz 3 badem roka

Ara Yeşilçay

Öğlen yarım tabak patlıcanlı kıymalı yemek çorba yoğurt

ARA sade Türk kahvesi yanında 1 dilim baklava

Akşam ızgara tavuk ve salata

Su 3 litre

Spor 20 dk tempolu yürüyüş

Ablam bu çok ayıp ama

Ablam kusura bakmada e yuh yani,Alman usülü herkes yedigini ödesin tövbe tövbeee
Biz külfet olmasin diye yaptik sükür iyide oldu :)

Ablam kusura bakmada e yuh yani,Alman usülü herkes yedigini ödesin tövbe tövbeee
Biz külfet olmasin diye yaptik sükür iyide oldu :)
Bi ara sınır koydum çeşit konusunda baktım be den başka takan yok ne haliniz varsa görün dedim saldım
İsssraffff . Yap 2-3 çeşit ama çok yap doymadılarmı ekle .

Bi ara sınır koydum çeşit konusunda baktım be den başka takan yok ne haliniz varsa görün dedim saldım
İsssraffff . Yap 2-3 çeşit ama çok yap doymadılarmı ekle .
Aynen ablam biri yapiyo 5 cesit ötekide altta kalmamaya calisiyo sanki yenek icin toplaniyoz cok merakliyiz malesef herseyin icini bosaltmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…