- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ayyy benimde yok benimde bende uyuyamam sizmayi bekliyorumBen niye bugun bu kadar burdayım biliyonuzmu ? Herüff yokk herüfff
Ay o yokken uyuyamıyorumrabbım başımızdan eksik etmesin . Amin .
Aus naptın bacı bunca saat arkidişte ???
Ay korkutma hayirdirkızlar başımıza bi iş geldi, dualarınız bekliyorum
neyse çözülmüş. teşekkür ederim. off bi an napacamı bilemedimyaHayir olsun canim
Keske ben de 17 de yeseydim midem allak bullak. Canım sıkkın. Bu bebem uyumamakta ısrar edio.vorones kız verooo aksam 17.30 da.yedimmm simdiye kadar bisi yimediydim.
Bende çayın yanina 1 tatli kaşığı kadar aycekirdegi bir de hurma yidimmm..
Belki de 4Pekiii 2 mi 3 muuu kayisi haaa)))
bugün uyudu direnmedenKeske ben de 17 de yeseydim midem allak bullak. Canım sıkkın. Bu bebem uyumamakta ısrar edio.
Hayır olsun .kızlar başımıza bi iş geldi, dualarınız bekliyorum
Hunı hep başımızda kız. Getirmeye gerek yokBak orası çok önemli. Bide çapı kaçtı.huni mı getirin hunimiiii
Laydim yüregimizi hoplattın .neyse çözülmüş. teşekkür ederim. off bi an napacamı bilemedimya
Ay ben de senin alintindan gördüm de kalbim sıkıştı. . Ay nasil da bağlıyiz bizLaydim yüregimizi hoplattın .
bende kokladim diyetim bozulmusmudurHe yoooo ben geldim bizim takımın yine regl coşması olmuş bende menüme ek olarak biraz meyve 2 kaşık yoğurt bi salatalık yedim baktım moddan çıkamıyorum bi kek te ben patlattım lakin yememek için booolll kakaolu ıslak kek yaptım ilk kez zeytinyağı ile yaptığım için tadına baktım bi çatal... Aus gelmeden kaçııııınnnn.
Ben beceriksizin tahammül suZn tekiyim. Babasına verdim o ilgilenio ben salonda oturuyorum. Nefretlik im yavorones ömer bana yolla.3 civciv uyuttum.bi tane daha uyuturum.bi kendimi uyutamadim.
Allah iyiliğinizi versin, yatınnn lennnnnnbende kokladim diyetim bozulmusmudur
İyi yapmışsın koklamaya devambende kokladim diyetim bozulmusmudur
Yok canimmmmm.deme öyle.Ben beceriksizin tahammül suZn tekiyim. Babasına verdim o ilgilenio ben salonda oturuyorum. Nefretlik im ya
Veroo emzirerek uyutmuyorsan eğer bebekler babalarında daha kolay uyurlar herzamanBen beceriksizin tahammül suZn tekiyim. Babasına verdim o ilgilenio ben salonda oturuyorum. Nefretlik im ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?