Benim bu bas agrim hep regli oncesi olur geliyorum diye haber verirAllah şifa versin, iki gündür 3 ağrı kesici aldım ama hala basım ağrıyor. Ben değilim Regl döneminde adet olmaya başladı bu agriinşallah senin hemen gecer
Diğer konusordum gitti, hayirdir
Geçmiş olsun... Bu yıl hamd olsun b
Ben değilim sabahın hayırlı yaşıyorumbir saat önce yoğurdunu yedim, aralığına iyi geldi sabah olsa da yumurta yesem. Yarın ise götürmek için balik hazirladim acaba yine sabah akşam mı yesem öğlen yetip aksamı yoğurtla mı geçiştirmek bilemiyorum yarın karar veririm artik
Var gülüm var, olmaz mı? benim gibi ye sonra sarhoş ol, yedim yiecem diye nara at, sonrada ye samarayi otur
Bugün hakiki badem kurabiyesi getirmişti kardeşim, tadına bakmadimöyle etkili oldu o kek detoksu
Aman diyeyim gülüm, ammannn... bana pazar hezeyanimi hatirlattin bu şarkıyla
Hu hu uzun mimum, ben seni seviyorum, hemi de çok selvi boylum, ince bellim, afitabim
Allah şifa versin, iki gündür 3 ağrı kesici aldım ama hala basım ağrıyor. Ben değilim Regl döneminde adet olmaya başladı bu agriinşallah senin hemen gecer
Diğer konusordum gitti, hayirdir
Geçmiş olsun... Bu yıl hamd olsun b
Ben değilim sabahın hayırlı yaşıyorumbir saat önce yoğurdunu yedim, aralığına iyi geldi sabah olsa da yumurta yesem. Yarın ise götürmek için balik hazirladim acaba yine sabah akşam mı yesem öğlen yetip aksamı yoğurtla mı geçiştirmek bilemiyorum yarın karar veririm artik
Var gülüm var, olmaz mı? benim gibi ye sonra sarhoş ol, yedim yiecem diye nara at, sonrada ye samarayi otur
Bugün hakiki badem kurabiyesi getirmişti kardeşim, tadına bakmadimöyle etkili oldu o kek detoksu
Aman diyeyim gülüm, ammannn... bana pazar hezeyanimi hatirlattin bu şarkıyla
Hu hu uzun mimum, ben seni seviyorum, hemi de çok selvi boylum, ince bellim, afitabim
Kıyamam bozulmasın toplaşip yeseydikBen varım evet komşum mantı yapıp satıyor diyet öncesi 2kg aldım duruyor
Ayyy evet cook pardon acim apla yaaa cookk acimmm bi kekin varmi yaaaaAdacım aplalar karıştı zannımca hülyaya tavsiyen sanırım D
Sende boyle burokrat tipi var ilk resmini gorunce boyle okuyup okuyup burokratlar varya cook bilmis ama bu bilmislik kotu degil boyle bilgili...ayy benzetmeme bak...ama cidden oyle düşündüm ilk..Bende kokoş olmak isterdim aslında sade takılıyorum yakistiramiyorum ama isterdim
Malesef oğluşta diyetde bizim evdeAyyy evet cook pardon acim apla yaaa cookk acimmm bi kekin varmi yaaaa)
En iyisi yatayim kaptan gelir ben acliktan cook sacmaladim yakalanmadan uykuma geceyimmmMalesef oğluşta diyetde bizim evde.
Ben gece böyle çok açıkınca 1 lokma peynir atıyorum ağzıma size uyarmı bilmem ama.
He banuş duymasın peynir aşeriyordu
Evet aebenim pro ağırlıklı olacak..yumurta yoğurt..Bünye aynı tarz yemeğe alışıyor hülyam . Proya yüklen son iki gün.
HahahaaaBenim kıza fosforlu emzik aldık. Gece karanlikta dusunce kendi bulup alıyor yeniden hahaha( hahaha ve göz kırpan emoji adaya gonderme )
Kıyamam bozulmasın toplaşip yeseydik
Kızım düşman mısın sen
Sende boyle burokrat tipi var ilk resmini gorunce boyle okuyup okuyup burokratlar varya cook bilmis ama bu bilmislik kotu degil boyle bilgili...ayy benzetmeme bak...ama cidden oyle düşündüm ilk..
Ada hadi artık uyu rüyanda kesin yemek yiyeceksin haaa ..lapa yapmak istemiyorum çok yedim Zaman'ında..,onu yapmak için evde olmam lazım dışarda zorAyyy evet cook pardon acim apla yaaa cookk acimmm bi kekin varmi yaaaa)
Eyidir bilmislik guzeldir...Teşekkür ederim tatlım hoşuma gitti
Ama kokoş olmayı beceremem isterimde
Bilmişlik biraz var ve başima dert
BencedeKıyamam bozulmasın toplaşip yeseydik
Rabbim hayirlar versin canımKızım düşman mısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?