Mimu sunta şu etiformunkilere diyorsun dimi..ben ona sunta dediğimde komik geliyo yanımdakilere..
Ben peynirlisinden aldım birkaç kez çok sevdim..sadesini yemedim dahaWasa yiyorum balım ben suntadan da sunta
Dilek bacım karataydan hala esinleniyorsun belli AMA karatay hoca bal yediğini görmesin
Mantı da olur bence iyi olurYa o değilde kek detoxu yok mu acep.soyle 1 gunluk şok.
Bünye aynı tarz yemeğe alışıyor hülyam . Proya yüklen son iki günKızlar benim vücut isyanda yeter diyor yapma artık şu portakalı..sabitim ya cumadan beri..Regl olucam onunda etkisi vardır muhakkak o yüzden bu akşam liste dışı yedim..şu 2 gün için bir çare bulmam lazım 500 gram vereyim en azından..2 gün akşam sadece çorba ve yoğurt yapayım sabah yumurta..öğlene bişey bulamadım..ebegümeci var onu yemek yapsam..bilemedim..
Oy benin prensesim ilgimi istemişMenüm:
Sabah kahve ve cevizli sucuk yiyerek yola çıktım
Kahvaltı bir peynirli wasa
Öğlen: 3 dilim sunta lor peyniri light hindi füme ve ananas
Ara akşam 2 dilim sunta
Spor öncesi zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt
3 lt su 2 kupa beyaz çay siyah çay kahve
Spor: 30 dk koşu
20 dk eliptik
10 dk kürek
Yarım saat yer hareketleri ve crossfit
Düşümü aldım yarın öğlen için şahane bir salata hazırlıyorum bir yandan da sarı kantaronlu açlık otlu çayımı içiyorum
@Ausencia @Ahu060812
Aman da amanTakımda artık sevenim Yok galiba kimse benimle ilgilenmiyor
Oyyy yesin teyzesi cook mutluyum benden sonra kokoslugu deviralacak nesiller geliyor masallahhhhBenim kıza fosforlu emzik aldık. Gece karanlikta dusunce kendi bulup alıyor yeniden hahaha( hahaha ve göz kırpan emoji adaya gonderme )
Ben ictim canim hemde sütlüYarin ayran detoksu yapcem.
Ama su kahvesizlik zor olacak sanırım .. belkide icerim çünkü ayran +uykusuzluk ile accayip uyuklarim ki bennnn..
Takımda artık sevenim Yok galiba kimse benimle ilgilenmiyor
Katlanirim diyorsan pirinc lapasi yap..Dilek bacım karataydan hala esinleniyorsun belli AMA karatay hoca bal yediğini görmesin
Genel olarak baktıgında sabahki kuruyemiş biraz fazla geldi bana , evet ekmek yok yerine yedim diyoarsan okey fakat o zamanda bal olmadı
Akşamında hamsinin fazla olmasında bi sıkıntı yok ama kızarmış olması pek olmuyor , tavada yada bugulama tercih etsek daha iyi .
Ama yanında ekmek yani karbon olmadıgından çok sıkıntı yok canım
Genel anlamda menün iyi ortim.
Ben varım evet komşum mantı yapıp satıyor diyet öncesi 2kg aldım duruyorMantı da olur bence iyi olur
Bende kokoş olmak isterdim aslında sade takılıyorum yakistiramiyorum ama isterdimOyyy yesin teyzesi cook mutluyum benden sonra kokoslugu deviralacak nesiller geliyor masallahhhh
Allah şifa versin, iki gündür 3 ağrı kesici aldım ama hala basım ağrıyor. Ben değilim Regl döneminde adet olmaya başladı bu agriSuannn cok aciktim sanirim regli olacam hafif bas agrim varrr ben regli once bas agrisi yasarim...
Diğer konuMezun oldum artık bu zahmet
Çocuğu bavula koyup gönderemedin bi
Annem daha iyi çok şükür. İşe başladım, diğer konuya hiç girmeyelim
Geçmiş olsun... Bu yıl hamd olsun bBoğazın ağrıyor benimde yine kaptım hastalardan.spor yapamadim
Ben değilim sabahın hayırlı yaşıyorumSabah olsa peynir yesem; )7
Var gülüm var, olmaz mı? benim gibi ye sonra sarhoş ol, yedim yiecem diye nara at, sonrada ye samarayi oturYa o değilde kek detoxu yok mu acep.soyle 1 gunluk şok.
Aman diyeyim gülüm, ammannn... bana pazar hezeyanimi hatirlattin bu şarkıylaBen yoldan gönüllü çıktım memnunum buna bennnnn.kac yıldır bu yoldayim ben.ama uyma bana sennnnnn...
dilime dolandı.
Bi dilim cis dan sonra iyi giderdi
Hu hu uzun mimum, ben seni seviyorum, hemi de çok selvi boylum, ince bellim, afitabimTakımda artık sevenim Yok galiba kimse benimle ilgilenmiyor
mimu88
Ne salatasiymisen de bakem
Bizimde öğlen yemeği nohut pilav Salata
.bende torbaligi salata yiycem
Ben peynirlisinden aldım birkaç kez çok sevdim..sadesini yemedim daha
mimu88 o zencefil zerdecal tarcinli.yogurt ne.yivvranc bee.
Hele.zerdecal.ile. booo
Ben.de yedim mi.yedim ama..
Ayrica kim sevmiyor seni.
Göster dövek
Oy benin prensesim ilgimi istemiş
Beyb wc sorununa şaşmamalı kupppkuruuuu menün.
Adacım aplalar karıştı zannımca hülyaya tavsiyen sanırım DKatlanirim diyorsan pirinc lapasi yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?