Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar benim vücut isyanda yeter diyor yapma artık şu portakalı..sabitim ya cumadan beri..Regl olucam onunda etkisi vardır muhakkak o yüzden bu akşam liste dışı yedim..şu 2 gün için bir çare bulmam lazım 500 gram vereyim en azından..2 gün akşam sadece çorba ve yoğurt yapayım sabah yumurta..öğlene bişey bulamadım..ebegümeci var onu yemek yapsam..bilemedim..

@Ausencia aeben @Ahu060812 3 mile leslie unutmuşum etiketlemeyi
Dilek bacım karataydan hala esinleniyorsun belli AMA karatay hoca bal yediğini görmesin

Genel olarak baktıgında sabahki kuruyemiş biraz fazla geldi bana , evet ekmek yok yerine yedim diyoarsan okey fakat o zamanda bal olmadı
Akşamında hamsinin fazla olmasında bi sıkıntı yok ama kızarmış olması pek olmuyor , tavada yada bugulama tercih etsek daha iyi .
Ama yanında ekmek yani karbon olmadıgından çok sıkıntı yok canım
Genel anlamda menün iyi ortim .

Bünye aynı tarz yemeğe alışıyor hülyam . Proya yüklen son iki gün .

Oy benin prensesim ilgimi istemiş

Beyb wc sorununa şaşmamalı kupppkuruuuu menün .

Katlanirim diyorsan pirinc lapasi yap..

Suannn cok aciktim sanirim regli olacam hafif bas agrim varrr ben regli once bas agrisi yasarim...
Allah şifa versin, iki gündür 3 ağrı kesici aldım ama hala basım ağrıyor. Ben değilim Regl döneminde adet olmaya başladı bu agri inşallah senin hemen gecer
Mezun oldum artık bu zahmet
Çocuğu bavula koyup gönderemedin bi
Annem daha iyi çok şükür. İşe başladım, diğer konuya hiç girmeyelim
Diğer konusordum gitti, hayirdir
Boğazın ağrıyor benimde yine kaptım hastalardan.spor yapamadim
Geçmiş olsun... Bu yıl hamd olsun b
Sabah olsa peynir yesem; )7
Ben değilim sabahın hayırlı yaşıyorum bir saat önce yoğurdunu yedim, aralığına iyi geldi sabah olsa da yumurta yesem. Yarın ise götürmek için balik hazirladim acaba yine sabah akşam mı yesem öğlen yetip aksamı yoğurtla mı geçiştirmek bilemiyorum yarın karar veririm artik
Ya o değilde kek detoxu yok mu acep.soyle 1 gunluk şok.
Var gülüm var, olmaz mı? benim gibi ye sonra sarhoş ol, yedim yiecem diye nara at, sonrada ye samarayi otur
Bugün hakiki badem kurabiyesi getirmişti kardeşim, tadına bakmadim öyle etkili oldu o kek detoksu
Ben yoldan gönüllü çıktım memnunum buna bennnnn.kac yıldır bu yoldayim ben.ama uyma bana sennnnnn...
dilime dolandı.
Bi dilim cis dan sonra iyi giderdi
Aman diyeyim gülüm, ammannn... bana pazar hezeyanimi hatirlattin bu şarkıyla
Takımda artık sevenim Yok galiba kimse benimle ilgilenmiyor
Hu hu uzun mimum, ben seni seviyorum, hemi de çok selvi boylum, ince bellim, afitabim

mimu88

Ne salatasiymisen de bakem

Bizimde öğlen yemeği nohut pilav Salata
.bende torbaligi salata yiycem

Şimdi kinoamı haşladım az göbek marul nane dereotu maydonoz kırmızı lahana taze soğan hooop bi güzel karıştı. Bir iki tane buharda haşlama brokolide eklendi. Fırında da 1 tane kabak güzelce pişiyor onu da üstüne serpicem yarın sonsuz yiyebileceğim

Ben peynirlisinden aldım birkaç kez çok sevdim..sadesini yemedim daha

O peynirlileri tek tek ben ince sadesini alıyorum büyük pakette o da güzel ama daha güzelini buldum onu yiyordum şimdi yeniden sipariş edicem mükemmel bir tadı var.

mimu88 o zencefil zerdecal tarcinli.yogurt ne.yivvranc bee.
Hele.zerdecal.ile. booo
Ben.de yedim mi.yedim ama..
Ayrica kim sevmiyor seni.
Göster dövek

Ben onu çok sevdim şeriiii ayyy canım çekiyor lapa da çekmişti hatırlarsan :) hooop toplanın kavgaya gidiyoruz :)

Oy benin prensesim ilgimi istemiş

Beyb wc sorununa şaşmamalı kupppkuruuuu menün .

Evet ablacım yaaa birazcık ilgi sevdiğim doğrudur

Bende onu fark ederek hemen bol bir yeşil gün organize ettim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…