Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

spor kaptanım bana en büyüğünden bir sıfır point
Ortim al sana bugün güzel spor bekliom
Afiyet olsun canım çikolatayi hiç görmedim ben

benimkide günde 6 dilim ekmek 4 öğün meyva vermişti,ben normal zamanda bile bu kadar tüketemem ki,banada çok doğru gelmiyor
acaba kendileri ne kadar tüketiyor
Benim gittiğim 2.diyetisyen hafif kiloluydu listeleri faydali olsa kendisi zayıf olurdu dedim hemen bıraktım

Ha bide şunu paylaşıp gideyim
Kadınlarda tatlı isteği oksitosin hormonu azlığında oluyomuş yumurta Muz acıbiber tahıl meyve ve su bu hormonu yükseltiyormuş birde gaza gelmek yanı kocalarımız yapabilirsin başarabilirsin derse daha çok salgılanırmiş sadece kocalarımız değil çevremizdeki herkes bize inandığı zaman bu hormon daha çok salgılanırmış.depresyonda olduğumuz zaman bu hormon salgılanamadığı için insanlar tatlıya daha düşkün olurmuş Gürkan Kubilay söyledi

Çok mantıklı evet ben böyleyim

teşekür ederim cnm normalde doyurur bu menü :)
bende ton balıklı salata ve biraz turşu yedim

canım bencede kahve şekerisz ve sütsüz olmalııı

kolay gelsin canımm, cayır cayır yansın yaglar inşallahhh

mantıklııı bencedeee yumurta zaten çok etkili
iştahta kesiyorrr ama ıygggggg geldii orası ayrı

ortim sorma,dün akşam evde duramadım hiç,biyemek yedik hemen çıktık sonra yatmaya girdik
bu akşamda yapmak istiyorum ama yarına misafirlerim varya,işlerimi halledebilirsem mutlaka yapıcam
Tamam kuzum zamanin olursa yaparsın Ayy bu kosturmalardan hiç kendimize zaman kalmıyor maalesef

Bendee akşamaa inşallahhh vallaa bir fırsatımm olmadı bu akşam yapayımm

yapma yapma uzat ayaklarını ohhh bi güzel ense

benim ortim zaten yok cuma gelir kilo bildirir gider... Ausencia kaptanım bana orti olarak @Dersaadet_ i seçtiğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…