Alt tarafından bacak ve basenlerinden şikayet eden arkadaşlar her 3 mil leslie den sonra bunu yaparsanız bi haftada 1 cm bacak inceliyormuş deneyin derim
https://m.youtube.com/watch?time_co...G8yx3vAp1MPyq9VFjpaunptnCCDsBqJ89k11ksZykTGAw
Tortişimmm yap sendee rekabet olsun güzelimm
Ortim al sanaspor kaptanım bana en büyüğünden bir sıfır point
Afiyet olsun canım çikolatayi hiç görmedim benyok kaptanım hepsi istemsiz,dün eve pek uğrayamadım yoğun bir gündü
seni yakalamışken menümüde yazayım
sabah(07:45)
1,5 dilim ekmek
peynir
öğlen (11:50)
tas kebap
1 dilim ekmek
yoğurt
akşam (19:00)
taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı(bulguru yemiycektim ama doymadığımı hissettim-bide çok güzel olmuştu)
salata
yoğurt
misafir öğünü(21:30)
türk kahvesi
1 kare çikolata
Benim gittiğim 2.diyetisyen hafif kiloluydu listeleri faydali olsa kendisi zayıf olurdu dedim hemen bıraktımbenimkide günde 6 dilim ekmek 4 öğün meyva vermişti,ben normal zamanda bile bu kadar tüketemem ki,banada çok doğru gelmiyor
acaba kendileri ne kadar tüketiyor
Alt tarafından bacak ve basenlerinden şikayet eden arkadaşlar her 3 mil leslie den sonra bunu yaparsanız bi haftada 1 cm bacak inceliyormuş deneyin derim
https://m.youtube.com/watch?time_co...G8yx3vAp1MPyq9VFjpaunptnCCDsBqJ89k11ksZykTGAw
Ortim al sanabugün güzel spor bekliom
Afiyet olsun canım çikolatayi hiç görmedim ben
Çok mantıklı evet ben böyleyimHa bide şunu paylaşıp gideyim
Kadınlarda tatlı isteği oksitosin hormonu azlığında oluyomuş yumurta Muz acıbiber tahıl meyve ve su bu hormonu yükseltiyormuş birde gaza gelmek yanı kocalarımız yapabilirsin başarabilirsin derse daha çok salgılanırmiş sadece kocalarımız değil çevremizdeki herkes bize inandığı zaman bu hormon daha çok salgılanırmış.depresyonda olduğumuz zaman bu hormon salgılanamadığı için insanlar tatlıya daha düşkün olurmuş Gürkan Kubilay söyledi
Benim gittiğim 2.diyetisyen hafif kiloluydu listeleri faydali olsa kendisi zayıf olurdu dedim hemen bıraktım
afiyet olsun masumm
ben yemeğimi yedim,aşçı çorba domates çorbası dedi,bildiğin unu kavurmuş,bol salça bide su,bikaç kaşık aldım içemedimyoğurdumda 2 kaşık kalmışmı artık ıspanağı yedim,2 ceviz, 1 dilimde ekmek,doydum mu bilemiyorum zaman gösterecek
kahve yaaahayatım kahve içmek üzerine kurulu gerek tadımları gerek çekirdekleri ilgi alanım. kahveye şeker süt koymak katlediliyor gibi geliyor bana... sabahları kahveyle uyanmak en sevdiğim şey ama benim metomu çalıştırmaya yetmiyor çünkü ben her sabah kahve içerim ilk önce... bu arada filtre kahvelere çok para vermek istemiyorsanız mehmet efendinin kahveleri gerçekten ama gerçekten çok başarılı ve uygun... yeşil deniz kızı logolu markada 40 lira burada 9 tl gibi bir fiyat ve lezzetli...
Bende sporaaaa
Ha bide şunu paylaşıp gideyim
Kadınlarda tatlı isteği oksitosin hormonu azlığında oluyomuş yumurta Muz acıbiber tahıl meyve ve su bu hormonu yükseltiyormuş birde gaza gelmek yanı kocalarımız yapabilirsin başarabilirsin derse daha çok salgılanırmiş sadece kocalarımız değil çevremizdeki herkes bize inandığı zaman bu hormon daha çok salgılanırmış.depresyonda olduğumuz zaman bu hormon salgılanamadığı için insanlar tatlıya daha düşkün olurmuş Gürkan Kubilay söyledi
Tamam kuzum zamanin olursa yaparsınortim sorma,dün akşam evde duramadım hiç,biyemek yedik hemen çıktık sonra yatmaya girdik
bu akşamda yapmak istiyorum ama yarına misafirlerim varya,işlerimi halledebilirsem mutlaka yapıcam
salatamı yemek için keyifli bir an bekliyorum resmen çok da komiğim
açlık otunu araştırırken karşıma kim çıktı tabiii ki wcdaşımNare83
ahaha kk nın bütün ot ve diyet topiklerinde heran çıkabilirimmm tikkat tikattttt
Bendee akşamaa inşallahhh vallaa bir fırsatımm olmadı bu akşam yapayımmofisteyim balım bu akşama da aksilik olmazsa gideyim 1 saat cardio ve demin ahunun attığı hareketleri yapayım
yılların vazgeçilmezisin yavrum
Bendee akşamaa inşallahhh vallaa bir fırsatımm olmadı bu akşam yapayımm
Bendee akşamaa inşallahhh vallaa bir fırsatımm olmadı bu akşam yapayımm
Valla haklısınnn kuzummm hazıra alışmışımmkız delyy ben sana çok kızıyorum
o dışardan salata yiyene kadar kendin yapsana yahuu
bahaneci delyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?