kız delyy ben sana çok kızıyorum
o dışardan salata yiyene kadar kendin yapsana yahuu
bahaneci delyyyy
yapma yapma uzat ayaklarını ohhh bi güzel ense
benim ortim zaten yok cuma gelir kilo bildirir gider... @Ausencia kaptanım bana orti olarak @Dersaadet_ i seçtiğin için teşekkür ederim
Atlamışımm herhall kuzummm atsana varsa yenidenn
Eki Görüntüle 1957474
Resmen yutkundumm sabah sabahhh ...
mimu88 nun dün bahsettiği ama foto ekleyemediği muhteşemmmmmmmm salatasıııı
Getirin çatallarıııı
Ellerine sağlık mimummm
ayyy öyle deme bugün benimde burnum şırıl şırıl gelen hasta derki bu kendi hastaBenim gittiğim 2.diyetisyen hafif kiloluydu listeleri faydali olsa kendisi zayıf olurdu dedim hemen bıraktım
kıydın mı salatana
gerek menüleri gerek motivasyonu ile aramızda olan @Dersaadet_ in bu kaybolmasının sebebinin öküzcan sevgilisi ile barışmış olmasından kaynaklandığını düşünüyor geçen hafta gelen sabiti temizle hırsının nerede olduğunu merak ediyorumm....
memnunuz dediler 3 kişi aldı.Aaa ben görmedim alırdım memnun kalmışmı arkadaşların
kıydın mı salatana
ben burd oldugumdan beri saadet her cuma artık burada oldugunu söylüyor ama yok
her hafta aynı ....
çok fenasıngerek menüleri gerek motivasyonu ile aramızda olan @Dersaadet_ in bu kaybolmasının sebebinin öküzcan sevgilisi ile barışmış olmasından kaynaklandığını düşünüyor geçen hafta gelen sabiti temizle hırsının nerede olduğunu merak ediyorumm....
çok fenasınve salatan müthiş görünüyor gerçekten Afiyet ola
gözlerini kapa derin nefes allllllll.ellerini kafanın üstünde birleştir.içinden tekrar et.'hiçte aç değilim.bi salata yesem çok bile gelir.'sen 80nin altına düş ben sana kargolıycam vakumlulardan tazecik.
Öyle düşünme doktorum grip insandan insana bulaşır hasta gelir senide hasta ederayyy öyle deme bugün benimde burnum şırıl şırıl gelen hasta derki bu kendi hasta
ben de levrekli salatımı yedim.. Üstüne de diyet baklavamı, ohhh misssüzülüyorum sadece kuzummmgel beraber olsun
eğitmenlik ve danışmanlık canım. Yurtdışında sosyal gelişim eğitmeniydim ama diplomam burda geçerli değil. Şimdi bir kamu kurumunda personel eğitim departmanındayım, içeğitmen olarak çalışıyorum. Cesaretimi topladığım an kendi eğitim danışmanlık şirketimi kurmak istiyorum- bir anaokulu da olabilir. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları yetişkinlerden daha çok seviyorum çünküBetulina
hep sorcam unutuyorummm sen ne iş yapıyon be yaaa
Öyle düşünme doktorum grip insandan insana bulaşır hasta gelir senide hasta ederama şişmanlıği ben gidip diyetisyene bulaştıramam ki
öpsünlerbu akşam spor yapmayanı ne yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?