eğitmenlik ve danışmanlık canım. Yurtdışında sosyal gelişim eğitmeniydim ama diplomam burda geçerli değil. Şimdi bir kamu kurumunda personel eğitim departmanındayım, içeğitmen olarak çalışıyorum. Cesaretimi topladığım an kendi eğitim danışmanlık şirketimi kurmak istiyorum- bir anaokulu da olabilir. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları yetişkinlerden daha çok seviyorum
hahahahben burd oldugumdan beri saadet her cuma artık burada oldugunu söylüyor ama yok
her hafta aynı ....
eğitmenlik ve danışmanlık canım. Yurtdışında sosyal gelişim eğitmeniydim ama diplomam burda geçerli değil. Şimdi bir kamu kurumunda personel eğitim departmanındayım, içeğitmen olarak çalışıyorum. Cesaretimi topladığım an kendi eğitim danışmanlık şirketimi kurmak istiyorum- bir anaokulu da olabilir. Çocuklara ve gençlere yönelik çalışmaları yetişkinlerden daha çok seviyorum çünkü
kargolarım tabi.yiyemiyorumuyuz derken diyete uygunlugu mu?
senin şirket ne üzerine canım senin pozsiyonun ne ?çok yoğunum çoooooook
işler çok fena bastırdı kızlar.
burda gün vardı asmde yan dr öğle arası gün yaptı.neler oldugunu hiç söylemeyim.
evet, diyete uygun diye düşünüyorum ama sittin sene kokutur diye yemiıyorumburda gün vardı asmde yan dr öğle arası gün yaptı.neler oldugunu hiç söylemeyim.
Özel imalat makine yapıyoruz canım.senin şirket ne üzerine canım senin pozsiyonun ne ?
Tamam canım yarına hazırlık işi zor olacak senin
şirket senin yaniii hahahÖzel imalat makine yapıyoruz canım.
ben yönetici asistanıyım ama malesef muhasebe işleri de bana bakıyor
yani her bişey diyebilirim
tabi personel de bende
eleman çok canım 40 kişiyi de o malesef makina toplamakşirket senin yaniii hahah))) kız patrona az yede eleman al deeee hahah ))
olsun olsun vallah çalışmayı çook özledim evde otur otur sıkıldım bunaldım ... evde ollunca cicilerini giymek için bile bir yerlere gitmeyi bekliyorsun yada birileri gelsin diyorsun evde ister istemez daha rahat kıyafetler giyorsun.... bir dolu takılarım var bende awmye gittikçe takıp takıştırıyorum ne yapayım...eleman çok canım 40 kişiyi de o malesef makina toplamak
tasarım yapmak parça imalatı satınalma çay kahve yemek dışındaki herşeyi bende istiyor malesef
çok bilmiş olmanın faydaları. bu arada 2 de mühendis var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?