Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süperrrr inşş olur canımmmm

günün motivasyon şarkısını da şuraya bırakayım daaaa :)

bu dünyanın da anasını satmışım
be iki yüzlü, ne dünyaymışın
ama buldum, ama buldum, ama buldum ya
bir de duldum, bir de duldum, bir de duldum

ADAMSIIIINNNNN

hu hu
takarım zillerimi
yerim o dillerini
aman da fikirlerini
yerim yerim

maşallah inşallah hayallerin gerçek olsun inşallah

burda gün vardı asmde yan dr öğle arası gün yaptı.neler oldugunu hiç söylemeyim.
pastırmadan her daim yiyemiyor muyuz, sen şimdide kargoluyabilirsin bize yanlış mıyım @DelyDoly
kargolarım tabi.yiyemiyorumuyuz derken diyete uygunlugu mu?

burda gün vardı asmde yan dr öğle arası gün yaptı.neler oldugunu hiç söylemeyim.

kargolarım tabi.yiyemiyorumuyuz derken diyete uygunlugu mu?
evet, diyete uygun diye düşünüyorum ama sittin sene kokutur diye yemiıyorum

Tamam canım yarına hazırlık işi zor olacak senin kolay gelsin sana ortim bende okul çıkışı yürüyüş yapmaya çalışıcam

şirket senin yaniii hahah ))) kız patrona az yede eleman al deeee hahah))
eleman çok canım 40 kişiyi de o malesef makina toplamak
tasarım yapmak parça imalatı satınalma çay kahve yemek dışındaki herşeyi bende istiyor malesef
çok bilmiş olmanın faydaları. bu arada 2 de mühendis var yani

olsun olsun vallah çalışmayı çook özledim evde otur otur sıkıldım bunaldım ... evde ollunca cicilerini giymek için bile bir yerlere gitmeyi bekliyorsun yada birileri gelsin diyorsun evde ister istemez daha rahat kıyafetler giyorsun.... bir dolu takılarım var bende awmye gittikçe takıp takıştırıyorum ne yapayım...

çalışmak insana iyi geliyor bende evde bazen köreldiğimi dşüünüyorum.... ne çalışırdım ne aktiftim ne sosyaldımmm anlatamam... şimdi çocuk olunca ister istemez elini çekiyorsun bazı şeylerden.... ben çook istiyorum çalışmayıda eşim istemiyor kızımızla ilgilen onu okulu onun dersleri olacak başında olmalısın diyor...sanki çalışınca yapılmıyor gelde anlat işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…