Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin yerinde olmayı çoooooook isterdim.

Bende senin yerinde olmayı çok isterdim şimdi sanki hiç birşeyi tam yapamıyormusum gibi geliyor

Hayırlı günler güzeller
Dün sabaha arkadaşımla ev iş yemek 2misagirliğe git gece oğluşım ateşlendi yorgun bir geceden sonra
Güne annemle başladım şimdi beraberiz onun yanında geçmişi okudum ancak bitti herkes iyiymiş çok şükür
Güzellik dolu bir gün diliyorum

merhaba ablaaa
geçmiş olsun ogluşaaa

Yineee iyisin iyiiii eee hadi bakem )))

İyiyim ahum yoğundum biraz camım

Adacım senin alıntına ahuya yazmışım
Sanada bişey soracaktım
Canım oğluşum bu yıl ünv sınavına girecek mimarlık düşünüyor eşin mimardı galiba tavsiye edermisin işbulma ve ekonomik açıdan

Hepinize Merhaba canlarım
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Hepinize dualarınız, desteğiniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥ ağzınıza yüreğinize sağlık. Iyi ki varsınız. 2 embriyomuz var. Rabbim nasip eder de gelişimleri kaliteleri iyi olursa duruma göre hareket ederiz dedi merkezimiz. İnşaAllah 2 si de kaliteli olur gelişmeleri devam eder, kanımdan kan canımdan can olurlar inşaAllah benim kıymetli kuzularım olurlar. Kurban olduğum Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına hepimize nasip eder inşaAllah anneliği. Yarın gelişimleri için bilgi alacağız dualarınızı eksik etmeyin emi canlarım. Hepinizi çok seviyorum ♡♡♡

NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM
allahım inşallah duaların kabul olur kucağına alırsın.

saydınım herşey gönlünce olsun canımmm

canım çok sevindim,rabbim ikisinide hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ablacım çok geçmiş olsun
sanada güzellik dolu günler olsun

Inşallah yarinda güzel haberlerini alırız canım dualarim seninle

Geçmiş olsun canım oğluna daha iyi mi bari

evet canım eşim mimar bir kamuda çalışıyor kpss girerse atanır sanırım puanlar yükselmiş kpss puanları... eşim önce özelde çalışıyormuş evlenmeden önce ne gecem ne gündüzüm vardı diyor sürekli şantiyedeydim diyor ama şimdi kamuda iyi şube müdürüde oldu yani yükeselebiliyorlar ...ekonomi dersen yani biz tek maaşla geçiniyoruz çok şükür....

Özel imalat makine yapıyoruz canım.
ben yönetici asistanıyım ama malesef muhasebe işleri de bana bakıyor
yani her bişey diyebilirim
tabi personel de bende

özel makine siparişi verebilirmiyim?
ben işyerindeyken evdeki işleri yapsın,ütü,yemek vss. yani böyle hizmetiniz varsa faydalanalım pambukum

şimdi aklımdan geçiyordunnn güzellik Rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip eder sana inşallah.. güzel yüreğini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…