senin yerinde olmayı çoooooook isterdim.olsun olsun vallah çalışmayı çook özledim evde otur otur sıkıldım bunaldım ... evde ollunca cicilerini giymek için bile bir yerlere gitmeyi bekliyorsun yada birileri gelsin diyorsun evde ister istemez daha rahat kıyafetler giyorsun.... bir dolu takılarım var bende awmye gittikçe takıp takıştırıyorum ne yapayım...
çalışmak insana iyi geliyor bende evde bazen köreldiğimi dşüünüyorum.... ne çalışırdım ne aktiftim ne sosyaldımmm anlatamam... şimdi çocuk olunca ister istemez elini çekiyorsun bazı şeylerden.... ben çook istiyorum çalışmayıda eşim istemiyor kızımızla ilgilen onu okulu onun dersleri olacak başında olmalısın diyor...sanki çalışınca yapılmıyor gelde anlat işte....
Bende senin yerinde olmayı çok isterdim şimdi sanki hiç birşeyi tam yapamıyormusum gibi geliyorolsun olsun vallah çalışmayı çook özledim evde otur otur sıkıldım bunaldım ... evde ollunca cicilerini giymek için bile bir yerlere gitmeyi bekliyorsun yada birileri gelsin diyorsun evde ister istemez daha rahat kıyafetler giyorsun.... bir dolu takılarım var bende awmye gittikçe takıp takıştırıyorum ne yapayım...
çalışmak insana iyi geliyor bende evde bazen köreldiğimi dşüünüyorum.... ne çalışırdım ne aktiftim ne sosyaldımmm anlatamam... şimdi çocuk olunca ister istemez elini çekiyorsun bazı şeylerden.... ben çook istiyorum çalışmayıda eşim istemiyor kızımızla ilgilen onu okulu onun dersleri olacak başında olmalısın diyor...sanki çalışınca yapılmıyor gelde anlat işte....
Hayırlı günler güzeller
Dün sabaha arkadaşımla ev iş yemek 2misagirliğe git gece oğluşım ateşlendi yorgun bir geceden sonra
Güne annemle başladım şimdi beraberiz onun yanında geçmişi okudum ancak bitti herkes iyiymiş çok şükür
Güzellik dolu bir gün diliyorum
Yineee iyisin iyiiii eee hadi bakem)))
Günaydın kızlarr
Çocukları gönderdim kahvaltımı yaptım evi topladım makineye çamaşır attım yemeği koydum geçmişi okudum aklımda bi ev süpürmek bide spor kaldı.yarında ayran detoksu yaparım bu hafta da böyle geçti
Bende sızma z.yağıyla yaptım ıslak kısmı ağır olmuş bidaha böyle yapmıycam
Çoook geçmiş olsun canım.bugün sıcak tut
Valla bende dün yattım yatağa masum kilo verebilecek mi dely be Betül kuyudan çıkabilecek mi.diyr diye düşünürken @sekercikız geldi aklıma aslında farkındayım yokluğunun ama yazmayı unutuyorum
Antepia27 ablam seninde sesin çıkmıyor çok mu yoğunsun cıs yapmıyor demi
olsun olsun vallah çalışmayı çook özledim evde otur otur sıkıldım bunaldım ... evde ollunca cicilerini giymek için bile bir yerlere gitmeyi bekliyorsun yada birileri gelsin diyorsun evde ister istemez daha rahat kıyafetler giyorsun.... bir dolu takılarım var bende awmye gittikçe takıp takıştırıyorum ne yapayım...
Tesekkurler canımmerhaba ablaaa
geçmiş olsun ogluşaaa
Hepinize Merhaba canlarım
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Hepinize dualarınız, desteğiniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥ ağzınıza yüreğinize sağlık. Iyi ki varsınız. 2 embriyomuz var. Rabbim nasip eder de gelişimleri kaliteleri iyi olursa duruma göre hareket ederiz dedi merkezimiz. İnşaAllah 2 si de kaliteli olur gelişmeleri devam eder, kanımdan kan canımdan can olurlar inşaAllah benim kıymetli kuzularım olurlar. Kurban olduğum Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına hepimize nasip eder inşaAllah anneliği. Yarın gelişimleri için bilgi alacağız dualarınızı eksik etmeyin emi canlarım. Hepinizi çok seviyorum ♡♡♡
Tesekkurler canım
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Hepinize dualarınız, desteğiniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥ ağzınıza yüreğinize sağlık. Iyi ki varsınız. 2 embriyomuz var. Rabbim nasip eder de gelişimleri kaliteleri iyi olursa duruma göre hareket ederiz dedi merkezimiz. İnşaAllah 2 si de kaliteli olur gelişmeleri devam eder, kanımdan kan canımdan can olurlar inşaAllah benim kıymetli kuzularım olurlar. Kurban olduğum Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına hepimize nasip eder inşaAllah anneliği. Yarın gelişimleri için bilgi alacağız dualarınızı eksik etmeyin emi canlarım. Hepinizi çok seviyorum ♡♡♡
ablacım çok geçmiş olsunHayırlı günler güzeller
Dün sabaha arkadaşımla ev iş yemek 2misagirliğe git gece oğluşım ateşlendi yorgun bir geceden sonra
Güne annemle başladım şimdi beraberiz onun yanında geçmişi okudum ancak bitti herkes iyiymiş çok şükür
Inşallah yarinda güzel haberlerini alırız canımHepinize Merhaba canlarım
Geçmiş olsun canım oğluna daha iyi mi bariHayırlı günler güzeller
Benn aç kaldımm çubuk kraker yedim sadece yaaaaa patron var yemek yieyemedimm iş güç teklif derkennkıydın mı salatana
evet canım eşim mimar bir kamuda çalışıyor kpss girerse atanır sanırım puanlar yükselmiş kpss puanları... eşim önce özelde çalışıyormuş evlenmeden önce ne gecem ne gündüzüm vardı diyor sürekli şantiyedeydim diyor ama şimdi kamuda iyi şube müdürüde oldu yani yükeselebiliyorlar ...ekonomi dersen yani biz tek maaşla geçiniyoruz çok şükür....İyiyim ahum yoğundum biraz camım
Adacım senin alıntına ahuya yazmışım
Sanada bişey soracaktım
Canım oğluşum bu yıl ünv sınavına girecek mimarlık düşünüyor eşin mimardı galiba tavsiye edermisin işbulma ve ekonomik açıdan
Özel imalat makine yapıyoruz canım.
ben yönetici asistanıyım ama malesef muhasebe işleri de bana bakıyor
yani her bişey diyebilirim
tabi personel de bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?