Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Napam oyle cok severim paylasmayi bariii sende yarim ekmek arasi sucuk varsa getirde onuda ben yiyeyim ne yapayim ablalik boyle iste fedakarlik ister )))

rakibem değilsin sana sucuk veremem Ahu060812 ve DelyDoly olsaydı net eve servis vardı

Bende bugün erken kapattım
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir

Ara 3 minicik hurma toplasan 1.5

Öğle kozlenmis patlıcan salatası
Brokoli salatası
Yarım porsiyon sütlü tatlı tadımlık
Birde mercimek köftesi yapıyorlardı 1 sıkım bile değil illa tad dediler

Akşam yarım demet tere yarım demet maydanoz 2_3yesil soğan salatası
Tad versin diye 2_3yk kadar susuz kurufasulye

Böyle 3-4 saat uzak kalınca biriken sayfaları tek tek okumak bana çok keyif veriyor , mazoşişt miyim neyim

Sizde uzaktan okusanız çok keyiflisin yahu

Hele daktırımın bu hafta yenecek miyiz betül capsine

Bu hafta yenecek misiniz Betulina ooof çok güldüm ya ...

Aklımda kalanları sıraya dizeyim alıntım yok .

saydin78
Canım benim ... dualarımız hep seninle biliyorsun melek kalplim

mimu88 güzelliğim ne desen haklısın ? Saadetin geçmişten kalma uyarıları birikmişti zaten ... ama zurnanın zırt dediği yer gelince de , beni sizler durduyorsunuz , yani sen değilsen de , kalsın bir hafta daha dene gibi ...
Takım kurallarına mazaretsiz uymadığı sürece isterse haftada 5 kilo versin , takımda tutamayacağımı söylemiştim littlecoffeedoc e ...

Yarış konusunda da çok haklısın ama ben nerden bilerim .... Neyse Gelsin açıklamasını yapsın , kararı veririz .

vorones yavrum ben sana yemek mutluluk kaynağı değil derken sofra düzeninden mi bahsettim Sen benim sunumları hiç görmedin herhalde ... Diyeti bile sıkıcılıktan kurtarmak için tek kişilik tabağımı süslerdim hep.
Benim dediğim yemeyince mutsuz olmak gibi bir durumu kabul etmem .Yiyoruz doyuyoruz hamdolsun
Ahu060812 o paylaşımlar hep alt bölgeye çalışıyor yavrum , yok mu üst incelten bilgilerin

@Benim adim uzum canım 14:30 çok gereksiz bir ara olmuş . Bunlara gerek yok ... Kaşık dediğine göre muttemelen sürebilir çiki lerden :)))

Ayyy daha neler vardı neler ismi lazım değiller.

Bende de bugün çok ismi lazım değiller vardı ...
5-6 çeşit kahvaltılık , bir dünya hamur işi ...ama adı kahvaltı

Amaaaaan hiç biri umrumda değil be eee kelebek

Sen bana da bi caps yapsana

Denk gelmiş dün bende içtim mimum biraz erken içmişim normalde uyandığımda tuvalete gidiyordum ama sabaha karşı uykudan uyanıp gittim demekki bu ot sana etki etmiyor

Temizlik robotu iş başında ...
Yarın güzel olacak sabah gör bak ...

Merhaba herkeslere

Roximmm

Çok yoğunum çok üç gündür okul canıma okudu resmen. Dersler lablar modüller uykusuzluk stres yol... Buraya geleceğim dedim gelemedim uyuyakalmıșım koltukta o kadar yorgundum dün dayak yemiş gibiydim
ESKİ sevgilimle barıştığımı iddia edenler olmuş sanırım mimu88 kimse öyle bi endişe taşımasın o defter kapandı gitti. Kesinlikle ne bi şüphe ne bir acaba var içimde. Ara sıra melankolik oluyorum bu da doğal sonuçta sevgilimden ayrıldım bu bana bir miktar acı verdi ben de o acıyı çekiyorum işte...
Neyse ki yoğunluk bugün itibariyle bitti ben de size yazıyorum. Birkaç gün buradan uzak kaldığım için tüm takımdan af diliyorum :) Ausencia

@mimu88 ikili yarıştan ayrılma ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…