Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy nasıl mutlu oldum okurken gözlerim dolduuuuu inşallah canım inşallah gönlünce olsun herşey ...

@fatmanurkaya fatma abla benim oğlumda her hafta başka bi meslekle geliyo,anne şunu olıyım mı,anne bunu olıyım mı,dedim sen elinden geleni yap yüksek puanlar al o zamana şekillenir
hep dua ediyorum,hayırlı şehir,hayırlı okul ve bölüm olsun,gittiği yerde iyi insanlarla karşılaşsın,vatana millete faydalı işler yapacağı işi gücü olsun,tüm yavrularımız için öyle tabi

canım çok sevindim gerçekten
rabbim seni ve eşini saglıkla ikiz anne- babası yapsın

resmen koca bir kase tuzsuz salatayı indirdim ohhh sefam olsunnn içine de biraz ananas koydum yanına protein almaktansa haydi içilsin sular kızlar

ben kızıma şimdiden diyorum hakimm olacaksın diyeeee hahaha )) oda herkese haaaakiimmm olacam diyor uzatarak hahaha))

NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM
allahım inşallah duaların kabul olur kucağına alırsın.
Amiiin tatlım insaAllah ♡
saydınım herşey gönlünce olsun canımmm
Teşekkür ederim hepimizin insaAllah kuzum ♡
canım çok sevindim,rabbim ikisinide hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amiiin canım benim inşaAllah ♡
Inşallah yarinda güzel haberlerini alırız canım dualarim seninle
InsaAllah bitanem insaAllah ♡ Allah razı olsun kuzum hepiniz sağolun
şimdi aklımdan geçiyordunnn güzellik Rabbim hayırlısıysa kucağına almayı nasip eder sana inşallah.. güzel yüreğini ferah tut...
Oyyy Mimuumm bende hep sizi düşünüyorum, özlüyorum ♡ Aminnnn canım, transfer aşamasına gelebiliriz
ayyyy nasıl mutlu oldum okurken gözlerim dolduuuuu inşallah canım inşallah gönlünce olsun herşey ...
Sağolasın Adacım ♡♡ duygulu şekerlerim benim, kıyamam Allahım hep mutluluktan göz yaşı dökmeyi nasip etsin ♡

canım çok sevindim gerçekten
rabbim seni ve eşini saglıkla ikiz anne- babası yapsın
Amiiiin sarı şekerim Sheeryim benim ♡♡♡ ay kuzum ne güzel olur. Rabbim gerçeğini yaşatsın inşaAllah kurban olduğum ♡♡♡

Öldüm bittim wuuuh yada oy viyy
60 dk eliptik
20 dk bölgesel egzersiz
325 ip (10 dk)
Ama varya ip atlamak soluk soluğa bıraktı
Şimdi bide duş tamamdır

Ortişimmm benimm yaaaaa helallllll kızz gell öpiiiiciiiiimmmmm

ayıp ayıp şurda 2 ye 1 üstüme geliyorsunuz çok kıskandım huuu ahuuu spor kaptanım benim dün ki sporumu gördün mü hıhhhhh

size yazdım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…