Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım kimse yanlış anlamasın o listeden çıksın bu listeye girsin gibi bir karar merciii ya da istek yapacak halim yok kişi önce dönsün kendine baksın derim ben çok güzel kilolar veremiyorum metobolizmam şaşırmış vaziyette ama burada önemli olan takım geçen hafta Nare83 ve ben ne kadar üzüldük ama safları sıkılaştırdık ya da burada hep birlikte yeni bir yol arıyoruz. ben geçen haftadan daha çok buraya gelmeye çalışıyorum yeni yöntemler arıyorum fikir soruyorum vs. gibi...

geçen hafta cuma günü her gün menü yazılacak rakipleri yeneceğiz diyoruz derdim kilo vermek de değil şu an sadece takıma katılım yarışmak için yarışıyoruz o zaman o yüzden de ben rakiplerimin elini sıkar galibiyetlerini tebrik ederim çünkü onlar güzel bir takım olmayı başarabildiler.... ben hiç sanmıyorum Ahu060812 ve DelyDoly nin bu hafta ekstra bir gaza gelippp rakipler bizi yenecek mi acaba diye düşündüklerini çünkü karşılarında rakip bir takım yok...

Denk gelmiş dün bende içtim mimum biraz erken içmişim normalde uyandığımda tuvalete gidiyordum ama sabaha karşı uykudan uyanıp gittim demekki bu ot sana etki etmiyor

biraz düzenli akşam yatmadan içicem kuzum bakalım cumaya ne diyecek bende bu kız nerelerde diyordum zayıfladı ya bizi beğenmiyor mu acaba

ya ben konuşunca sivri dilli oluyorum ama yazacagım
bence takım kuralları geregi hiç etik degil sadet ben buraya geldigimden beri hep aynısın sen nerdeyse 4 aydır yada 5 bilemedim
burdayım diyorsun 3 -5 gün yoksun
bilddiirm günü binbir nazla kilo bildiriyorsunn
ister küs ister darıl dogruları yazdım ben

Hayirdir göğüsden dolayimi insallah bisey cikmaz..

Kızlar ben çok yoruluyorum tempo yoğun
Bugünde temizliğe verdim kendim okul sonrası neyse kızlar azalttim işleri
Siz nasıl yetiştiriyoruz
Okul ev yemek spor derken bayağı vakit gidiyooooo
Bugün irademi imtihan günü
Yemekte pizza var ne yapayım önerilere açığım
aeben Ausencia

Bir de ben aeben le ortak olayım
Bebetomun grubuyla yarissak
Ne dersin kaptanim
Aebeni rakip olarak gormedim
Çok yardımcı oluyor

saadetcim ben açıkçası kendi adıma çok ama çok kırgınımm... menü yok, saadet yok cuma dan beri ne yiyorsun hangi diyet listesini takip ediyorsun, spor var mı? o yoğunluğundan kaçırdın mı? cuma günü ne dedik ikimizde sabittik bu hafta göreceksiniz dedik mi karşı takıma... ne yaptık saadet?

Ausuuum canım benim Allah razı olsun bitanem

Takım kuralları gereği , littlecoffeedoc uzun bir süredir takım kuralarına 0 uyum gösteriyorsun .

Menü yazmadığın takdir de istersen transfer edeyim istersen takım kurallarına uymamaktan diskalifiye yazayım yazımım üzerine kaç gün geçti ...dön bak bakalım o kaç günde kaç menü yazdın ?

Kaldı ki bu ortilik yarışı ... şakalaşarak zaman geçirip diyeti sevimli hale getirmeye çalışıyoruz ...

olabilir dilek ... ilk hafta ece ve beto nun ilk haftası idi ve rakip yoktu karşılarında , bu hafta siz eklendiniz .. aeben le değil ama N Neshve ile 4 lü grup yapabilirim sizi ...

saydin78 ayyyyy ne heyecanlı bekleyiş.rabbim gönlüne göre versin
ben de heyecanla bekliyorum ve inşallah olumlu sonuç almasını umut ediyorum.. Olacak bu sefer inşallah.. Kelebeği hiç unutamıyorum, çok umutsuzdu birden bize müjdeyi verdi İnşallah saydin78 de kızının müjdesini verecek

Ya ne desen haklısın ben 4 günlüğe başlayacaktım tekrar ama başlamadım kafama göre takılıyorum şuan her gün yürüyüş yapıyorum yolda. Yazacam menü bugün mesela sabah 2 haşlanmış yumurta Öğlen ton balıklı sandviç yedim akşam daha yemedim ama diyeti bozmuyorum

Ausencia eğer öyle gerekiyorsa beni çıkarabilirsin takımdan, gönlüm kalmaktan yana ama bi şey diyemem

olabilir dilek ... ilk hafta ece ve beto nun ilk haftası idi ve rakip yoktu karşılarında , bu hafta siz eklendiniz .. aeben le değil ama N Neshve ile 4 lü grup yapabilirim sizi ...
Ben anlamadım hocam :) ama bugün irademi zorladım birşeyler yememek için, motivasyon için herşeye açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…