Böyle 3-4 saat uzak kalınca biriken sayfaları tek tek okumak bana çok keyif veriyor , mazoşişt miyim neyim
Sizde uzaktan okusanız çok keyiflisin yahu
Hele daktırımın bu hafta yenecek miyiz betül capsine
Bu hafta yenecek misinizBetulina ooof çok güldüm ya ...
Aklımda kalanları sıraya dizeyim alıntım yok .
saydin78
Canım benim ... dualarımız hep seninle biliyorsun melek kalplim
mimu88 güzelliğim ne desen haklısın ? Saadetin geçmişten kalma uyarıları birikmişti zaten ... ama zurnanın zırt dediği yer gelince de , beni sizler durduyorsunuz , yani sen değilsen de , kalsın bir hafta daha dene gibi ...
Takım kurallarına mazaretsiz uymadığı sürece isterse haftada 5 kilo versin , takımda tutamayacağımı söylemiştimlittlecoffeedoc e ...
Yarış konusunda da çok haklısın ama ben nerden bilerim .... Neyse Gelsin açıklamasını yapsın , kararı veririz .
@vorones yavrum ben sana yemek mutluluk kaynağı değil derken sofra düzeninden mi bahsettimSen benim sunumları hiç görmedin herhalde ... Diyeti bile sıkıcılıktan kurtarmak için tek kişilik tabağımı süslerdim hep.
Benim dediğim yemeyince mutsuz olmak gibi bir durumu kabul etmem .Yiyoruz doyuyoruz hamdolsun
Ahu060812 o paylaşımlar hep alt bölgeye çalışıyor yavrum , yok mu üst incelten bilgilerin
N Neshve canım 14:30 çok gereksiz bir ara olmuş . Bunlara gerek yok ... Kaşık dediğine göre muttemelen sürebilir çiki lerden :)))
Denk gelmiş dün bende içtim mimum biraz erken içmişim normalde uyandığımda tuvalete gidiyordum ama sabaha karşı uykudan uyanıp gittim demekki bu ot sana etki etmiyor
Çok yoğunum çoküç gündür okul canıma okudu resmen. Dersler lablar modüller uykusuzluk stres yol... Buraya geleceğim dedim gelemedim uyuyakalmıșım koltukta o kadar yorgundum dün dayak yemiş gibiydim
ESKİ sevgilimle barıştığımı iddia edenler olmuş sanırımmimu88 kimse öyle bi endişe taşımasın o defter kapandı gitti. Kesinlikle ne bi şüphe ne bir acaba var içimde. Ara sıra melankolik oluyorum bu da doğal sonuçta sevgilimden ayrıldım bu bana bir miktar acı verdi ben de o acıyı çekiyorum işte...
Neyse ki yoğunluk bugün itibariyle bitti ben de size yazıyorum. Birkaç gün buradan uzak kaldığım için tüm takımdan af diliyorum :)Ausencia
@mimu88 ikili yarıştan ayrılma ortim
Hayirdir göğüsden dolayimi insallah bisey cikmaz..Güzeller @Sekercikiz ı sormuşsunuz , geçen gün özelde orti grubuna yazdı ...
İyi ama kafası biraz karışık .
Bazı tetkitlerin sonuçlarını bekliyor .
Aslında gelse beraber konuşsak , daha çok kafasını dağıtacaktır
Çok yoğunum çoküç gündür okul canıma okudu resmen. Dersler lablar modüller uykusuzluk stres yol... Buraya geleceğim dedim gelemedim uyuyakalmıșım koltukta o kadar yorgundum dün dayak yemiş gibiydim
ESKİ sevgilimle barıştığımı iddia edenler olmuş sanırımmimu88 kimse öyle bi endişe taşımasın o defter kapandı gitti. Kesinlikle ne bi şüphe ne bir acaba var içimde. Ara sıra melankolik oluyorum bu da doğal sonuçta sevgilimden ayrıldım bu bana bir miktar acı verdi ben de o acıyı çekiyorum işte...
Neyse ki yoğunluk bugün itibariyle bitti ben de size yazıyorum. Birkaç gün buradan uzak kaldığım için tüm takımdan af diliyorum :)Ausencia
@mimu88 ikili yarıştan ayrılma ortim
Ausuuum canım benimBöyle 3-4 saat uzak kalınca biriken sayfaları tek tek okumak bana çok keyif veriyor , mazoşişt miyim neyim
Sizde uzaktan okusanız çok keyiflisin yahu
Hele daktırımın bu hafta yenecek miyiz betül capsine
Bu hafta yenecek misinizBetulina ooof çok güldüm ya ...
Aklımda kalanları sıraya dizeyim alıntım yok .
saydin78
Canım benim ... dualarımız hep seninle biliyorsun melek kalplim
mimu88 güzelliğim ne desen haklısın ? Saadetin geçmişten kalma uyarıları birikmişti zaten ... ama zurnanın zırt dediği yer gelince de , beni sizler durduyorsunuz , yani sen değilsen de , kalsın bir hafta daha dene gibi ...
Takım kurallarına mazaretsiz uymadığı sürece isterse haftada 5 kilo versin , takımda tutamayacağımı söylemiştimlittlecoffeedoc e ...
Yarış konusunda da çok haklısın ama ben nerden bilerim .... Neyse Gelsin açıklamasını yapsın , kararı veririz .
@vorones yavrum ben sana yemek mutluluk kaynağı değil derken sofra düzeninden mi bahsettimSen benim sunumları hiç görmedin herhalde ... Diyeti bile sıkıcılıktan kurtarmak için tek kişilik tabağımı süslerdim hep.
Benim dediğim yemeyince mutsuz olmak gibi bir durumu kabul etmem .Yiyoruz doyuyoruz hamdolsun
Ahu060812 o paylaşımlar hep alt bölgeye çalışıyor yavrum , yok mu üst incelten bilgilerin
N Neshve canım 14:30 çok gereksiz bir ara olmuş . Bunlara gerek yok ... Kaşık dediğine göre muttemelen sürebilir çiki lerden :)))
ah ah en büyük hayalimben deeeeeeeeeeee ev kraliçesi olmayı çok isterdim
Kızlar ben çok yoruluyorum tempo yoğun
Bugünde temizliğe verdim kendim okul sonrası neyse kızlar azalttim işleri
Siz nasıl yetiştiriyoruz
Okul ev yemek spor derken bayağı vakit gidiyooooo
Bugün irademi imtihan günü
Yemekte pizza var ne yapayım önerilere açığım
aeben Ausencia
Bir de ben aeben le ortak olayım
Bebetomun grubuyla yarissak
Ne dersin kaptanim
Aebeni rakip olarak gormedim
Çok yardımcı oluyor
isteri isteriz çok güzel oluyorBende ne zamandır karikatür yapmıyorum size
Ya ne desen haklısınsaadetcim ben açıkçası kendi adıma çok ama çok kırgınımm... menü yok, saadet yok cuma dan beri ne yiyorsun hangi diyet listesini takip ediyorsun, spor var mı? o yoğunluğundan kaçırdın mı? cuma günü ne dedik ikimizde sabittik bu hafta göreceksiniz dedik mi karşı takıma... ne yaptık saadet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?