Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Annaaaa dogruuu kız saaadet nerdeeee

Yazını gözleri dolarak değil baya yaşları salarak okudum bir balık burcu olaraktan.inşallah Rabbim seni ikiz annesi yapar ablacım dualrımdasın
ayıp ayıp şurda 2 ye 1 üstüme geliyorsunuz çok kıskandım huuu ahuuu spor kaptanım benim dün ki sporumu gördün mü hıhhhhh
He gördüm gördüm sağdan vıııızzzz diye geldi soldan tırrrııııııssss diye gitti
Çoook güzel keşke benim olsa
yarında senin olacak gülüm yalnız ne olur ne olmaz sen yarın sabah ta tartıl bakalım takip edelim sürekli

Kızlar ben de büyük değişiklik var. Eve gidip salata yaptım. Öğle de yedim hem mis gibi. Yemeğinde tüm malzemeleri ni dogradım bi psirmesi kaldı. Pilavı da kendim yaparım hiç d é kimseden istemem. Öğle Arası can havliyle ne işler yaptım bi bilseniz . Daha da temizlik yapcem .yarına artık . Ölek mi yavv

ölme kız yavrunla eşinle mutlu mesut yaşaaaaa ))) eferim sana ....

Canım benim sağol Ahucum. Dualarına Amiiin Amiiin kere Amiiin kuzucum. Gözyaşlarına kıyamam canım benim ♡♡♡

Annaaaa dogruuu kız saaadet nerdeeee

motivasyonuna motivasyon katıyor olabilir arkasından konuşmuyorum gelince görür @Dersaadet_ umarım günlerdir uğramamanın geçerli bir sebebi vardır. yoksa cumadan itibaren ikili yarışlardan çekilmek istiyorum Ausencia ...

tatlım akşama ben sana bi kaç video atayım squatlı falan

helal be veroo bende yedim salatamı ohhh mis yarın da yapacağımmm... senin için bu işleri yapamaz dediler ama maşallah

hiç sanmamm , cuma günü gelecekkk ay çşle oldum böle olsu diycekkk
bu hafta kesin buradyım diycekk sonra vınnn@Dersaadet_

kapuska mıııı ay 1 aydır hala kapuska yiyemedimmm deliriciiiimmm fenaaa fenaaa

hiç sanmamm , cuma günü gelecekkk ay çşle oldum böle olsu diycekkk
bu hafta kesin buradyım diycekk sonra vınnn@Dersaadet_

kimseye gel benimle sohbet et demiyorum ama menü yok, spor yok, saadet yok. geçen hafta sabit çıkmışız zaten... yarışmak için yarışmak bu.. cuma günü gaza gelip gelip çarşamba daha ortada birşey yok

hadi gelll paylaşam seninle bu kadar canın çekti hatta tencerenin hepsi senin olsun diyebilirim hahahah )))

Sayfaları okumaya yetişemiyorum ama hepinizi çok sevdim ve okuduğum kadarıyla çok gülüyorum :)
Bana geçmiş olsun dileyen, dilemeyen tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi sunuyorum :)
Şimdi iyiyim bakalım gece ne olacak
Menüme gelirsek

Sabah sirkeli su

Kahvaltı 8.30
2 dl kızarmış ekmek
2 ceviz, 1 peynirli yumurta, 7 zeytin
Salata

11.30
1 dilim ekmek, 2 çatal sucuklu yumurta,
1 domates, 1 kase kereviz

14.30
1 tatlı k. çikolata, 1dilim kadar ekmek

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase Fasülye piyazı
Ve yoğurt olacak inşallah

Ausencia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…