Annaaaa dogruuu kız saaadet nerdeeeegerek menüleri gerek motivasyonu ile aramızda olan @Dersaadet_ in bu kaybolmasının sebebinin öküzcan sevgilisi ile barışmış olmasından kaynaklandığını düşünüyor geçen hafta gelen sabiti temizle hırsının nerede olduğunu merak ediyorumm....
Yazını gözleri dolarak değil baya yaşları salarak okudum bir balık burcu olaraktan.inşallah Rabbim seni ikiz annesi yapar ablacım dualrımdasınHepinize Merhaba canlarım
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Hepinize dualarınız, desteğiniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥ ağzınıza yüreğinize sağlık. Iyi ki varsınız. 2 embriyomuz var. Rabbim nasip eder de gelişimleri kaliteleri iyi olursa duruma göre hareket ederiz dedi merkezimiz. İnşaAllah 2 si de kaliteli olur gelişmeleri devam eder, kanımdan kan canımdan can olurlar inşaAllah benim kıymetli kuzularım olurlar. Kurban olduğum Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına hepimize nasip eder inşaAllah anneliği. Yarın gelişimleri için bilgi alacağız dualarınızı eksik etmeyin emi canlarım. Hepinizi çok seviyorum ♡♡♡
He gördüm gördüm sağdan vıııızzzz diye geldi soldan tırrrııııııssss diye gittiayıp ayıp şurda 2 ye 1 üstüme geliyorsunuz çok kıskandım huuu ahuuu spor kaptanım benim dün ki sporumu gördün mü hıhhhhh
yarında senin olacak gülüm yalnız ne olur ne olmaz sen yarın sabah ta tartıl bakalım takip edelim sürekliÇoook güzel keşke benim olsa
ölme kız yavrunla eşinle mutlu mesut yaşaaaaaKızlar ben de büyük değişiklik var. Eve gidip salata yaptım. Öğle de yedim hem mis gibi. Yemeğinde tüm malzemeleri ni dogradım bi psirmesi kaldı. Pilavı da kendim yaparım hiç d é kimseden istemem. Öğle Arası can havliyle ne işler yaptım bi bilseniz . Daha da temizlik yapcem .yarına artık . Ölek mi yavv
Canım benim sağol Ahucum. Dualarına Amiiin Amiiin kere Amiiin kuzucum. Gözyaşlarına kıyamam canım benim ♡♡♡Yazını gözleri dolarak değil baya yaşları salarak okudum bir balık burcu olaraktan.inşallah Rabbim seni ikiz annesi yapar ablacım dualrımdasın
He gördüm gördüm sağdan vıııızzzz diye geldi soldan tırrrııııııssss diye gitti
yarında senin olacak gülüm yalnız ne olur ne olmaz sen yarın sabah ta tartıl bakalım takip edelim sürekli
Annaaaa dogruuu kız saaadet nerdeeee
Yazını gözleri dolarak değil baya yaşları salarak okudum bir balık burcu olaraktan.inşallah Rabbim seni ikiz annesi yapar ablacım dualrımdasın
He gördüm gördüm sağdan vıııızzzz diye geldi soldan tırrrııııııssss diye gitti
yarında senin olacak gülüm yalnız ne olur ne olmaz sen yarın sabah ta tartıl bakalım takip edelim sürekli
Kızlar ben de büyük değişiklik var. Eve gidip salata yaptım. Öğle de yedim hem mis gibi. Yemeğinde tüm malzemeleri ni dogradım bi psirmesi kaldı. Pilavı da kendim yaparım hiç d é kimseden istemem. Öğle Arası can havliyle ne işler yaptım bi bilseniz . Daha da temizlik yapcem .yarına artık . Ölek mi yavv
motivasyonuna motivasyon katıyor olabilir arkasından konuşmuyorum gelince görür @Dersaadet_ umarım günlerdir uğramamanın geçerli bir sebebi vardır. yoksa cumadan itibaren ikili yarışlardan çekilmek istiyorumAusencia ...
tatlım akşama ben sana bi kaç video atayım squatlı falan
helal be veroo bende yedim salatamı ohhh mis yarın da yapacağımmm... senin için bu işleri yapamaz dediler ama maşallah
Canım yanımda yoktuu ama almalıyım allahtan yogurdum vardı yedim şimdiiidelyyy bu çubuk krakerler kendimi geliyor ana
onu yiyecegine elma filan yesen kuruyemiş yesen zanımcaaa
amanda aman ne güzel lahana yemeği yaparmışım mis gibiiiiii şimdi nasıl güzel yoğurtla yiyecem ağzınızın suyu aktı demi lahanamı kıskandınız vermemmmmm benim lahanalarım hepsini ben yiyecem hepsiniiiiii
hiç sanmamm , cuma günü gelecekkk ay çşle oldum böle olsu diycekkk
bu hafta kesin buradyım diycekk sonra vınnn@Dersaadet_
hadi gelll paylaşam seninle bu kadar canın çekti hatta tencerenin hepsi senin olsun diyebilirim hahahahkapuska mıııı ay 1 aydır hala kapuska yiyemedimmm deliriciiiimmm fenaaa fenaaa
kimseye gel benimle sohbet et demiyorum ama menü yok, spor yok, saadet yok. geçen hafta sabit çıkmışız zaten... yarışmak için yarışmak bu.. cuma günü gaza gelip gelip çarşamba daha ortada birşey yok
canım dün ben okudum iyot tuzu metayı hızlandıyormuş yemeklerinize iyotlu tuz ekleyi diyorlar...iyot damlası hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar büyük patron
diyete başlayacakmış da o soruyor araştıracak mışım
hadi buna da siz yardım edin
özel makine siparişi verebilirmiyim?
ben işyerindeyken evdeki işleri yapsın,ütü,yemek vss. yani böyle hizmetiniz varsa faydalanalım pambukum
canım dün ben okudum iyot tuzu metayı hızlandıyormuş yemeklerinize iyotlu tuz ekleyi diyorlar...
hadi gelll paylaşam seninle bu kadar canın çekti hatta tencerenin hepsi senin olsun diyebilirim hahahah)))
İlk fikri ben verdim tutarsa bana beleş olsunanam ne güzel fikir miş
hemen yönetime talep var diyeyim.
yapsınlar
İlk fikri ben verdim tutarsa bana beleş olsun
Napam oyle cok severim paylasmayi bariii sende yarim ekmek arasi sucuk varsa getirde onuda ben yiyeyim ne yapayim ablalik boyle iste fedakarlik isterpaylaşımcı ada valla yerim yanına mis gibi yoğurtla ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?