Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar
hem yoğunum hemde üzgün aslında bilin istedim
ablamın bebeğini görünce daha fazla beklememeye karar verdim
patronumla konuştum dedimki ben işten
çıkamıyorum yaşım geçiyor oğlum büyüyor
ekim ayında bebek düşünüyorum doğumdan sonra 3 gün çalışmak istiyorum
3 gün için bakıcı bulacağım çünkü kv artık bakmam diyor neyse adam
kabul etti ben nasıl mutlu ağzım kulaklarımda yarı maaş ama olsun
sonuçta eşimi borçlarla başbaşa bırakmadan anne olacam işte neyse
akşam eşim kabul etmedi düşünebiliyor musunuz
hamile iken ya rahatsızlanırsan nasıl olur
bu kadar borç 2 sene bekle dedi çok ağladım dün akşam çok
hayallerimi yıktı kocam onuda anlıyorum ama eğer ben anne olamazsam tekrar ve oğlum tek kalırsa onu asla affetmeyeceğim.
oh rahatladım.
içimi döktüm.

ahh abla benim için pastırmaya uşalmak kolayda kargoya ulaşmak zor ilk fırsatta göndereceğim bizim bey bi geldin şimdi koşarak eve gecmem lazım.

Elbet gelir eşinde pastirmada sen kuzuya bak iyilessin ins

Bu tuhaf oldum Allah yüzünü güldürsün ins

gunlerede gidilmiş

Orti olup karşı takımı mortingen ediyoruz yani peki uyarım ben :)

Bu arada ikindideki çiko konusunda haklısın. Tatlı yedikçe kısır döngü şeklinde tekrar tatlı istettiğini unuttum sanırım

Anammm iyi ki ayran detoxuna baslamışım

Eşin tek çocuğa razi mi ??

Ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama yaş çocuk sahibi olmakta çok büyük etken
Nasip inş kız çocuk olur her zaman derim her anneye bir kız evlat lazim

Vallaha kardes guzelde tek çocuğum var suanda tek cocukla kalmaya niyetliyim o yuzdrn cook yorum yapamayacam....haaa erken evlenseydim 2. Cocuk kesin dusunurum ama yas oldu 36 simdi tirsiyom....
Biz 7 kardeş iz ben oğlum tek kalsın istemiyor um daha çok onun için istiyorum

Vallaha kardes guzelde tek çocuğum var suanda tek cocukla kalmaya niyetliyim o yuzdrn cook yorum yapamayacam....haaa erken evlenseydim 2. Cocuk kesin dusunurum ama yas oldu 36 simdi tirsiyom....

Canim baak bu konuyla ilgili tüm dusuncelerim su yada cevremde gordugum olaylardan edindigim fikir sunlar..

Evet kardes guzel ama garantisi yook senn ne kadar birbirlerine kenetlenmis bi sekilde buyutsende gun geliyor evleniyorlar el oglu ve el kizi giriyor veeee herkes kendi hayat cabasina telasina dönüyor...esim 4 kardes 2siyle 2 yildir konuşmuyor eeee ne anladim bu isten...biz 3 kardesiz hep uzak sehirlerdeyiz erkek kardesim cook kaprislii cok nazli annem yuzunden sahsen ben onun nazini cekemem diyorum uzak duruyoruz...ablam sag olsun her zaman arkadasim oldu ama ikimizde birbirimizin doğumlarında bile yer alamadik hayat kosusturmasiii...var mi sıkı sıkı olan aileler bilmiyorum hic rastlamadim açıkçası....

Ben evladim icin duam suuu iyi dostlari arkadaslari olsun....çünkü el durmasi gerektigi yeri biliyor ama aile sinirzca harciyorlar duygulari.....bu benim dusuncem....

Canım benim , güzel pamuğum ... Eşin istemiyorum deseydi haklısın ... ama bir şeyler hayal etmiş , bazı ağır yüklerin altına girmişsiniz ... sanırım bunları hesap edip , duyguları hiçe saymak erkeklerin işi

Bende çok isterim , Yusuf tek kalmasın ... Kafamdaki korkularımı yensem hiç korkmadan 40 yaş annesi olurum . Yaştan yana bir korkum yok .

Üzme kendini ... biraz daha zaman geçsin ..tekrar konuşun . Seni anlayacaktır eminim .

Bu konularda sana katılıyorum benim ailem dede aynı sorun lar var ama ben hepsine kosarim yetisirim bana iyiler ama birbirlerine kötü evet hayat acımasız esimde böyle düşünüyor sen bu çocuğu bırakıp çalıştın her ne olacaksa onun olmalı haksızlık olur diyor ben genede istiyorum bilmiyorum hayırlısı olsun artık söylemeyeceğim o ne zaman ister denerim allah verirse olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…