Öhöm öhöm iyiyim efendim sizlerin arasında dahada iyiyim çok şüküriyiyim hamd olsun. Grubumuzun mankeni nasıllar
ahh abla benim için pastırmaya uşalmak kolayda kargoya ulaşmak zor ilk fırsatta göndereceğim bizim bey bi geldin şimdi koşarak eve gecmem lazım.
Hepinize Merhaba canlarım
Tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın. Hepinize dualarınız, desteğiniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♥♥♥ ağzınıza yüreğinize sağlık. Iyi ki varsınız. 2 embriyomuz var. Rabbim nasip eder de gelişimleri kaliteleri iyi olursa duruma göre hareket ederiz dedi merkezimiz. İnşaAllah 2 si de kaliteli olur gelişmeleri devam eder, kanımdan kan canımdan can olurlar inşaAllah benim kıymetli kuzularım olurlar. Kurban olduğum Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarına hepimize nasip eder inşaAllah anneliği. Yarın gelişimleri için bilgi alacağız dualarınızı eksik etmeyin emi canlarım. Hepinizi çok seviyorum ♡♡♡
Bende bugün erken kapattım
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara 3 minicik hurma toplasan 1.5
Öğle kozlenmis patlıcan salatası
Brokoli salatası
Yarım porsiyon sütlü tatlı tadımlık
Birde mercimek köftesi yapıyorlardı 1 sıkım bile değil illa tad dediler
Akşam yarım demet tere yarım demet maydanoz 2_3yesil soğan salatası
Tad versin diye 2_3yk kadar susuz kurufasulye
Orti olup karşı takımı mortingen ediyoruz yanipeki uyarım ben :)
Bu arada ikindideki çiko konusunda haklısın. Tatlı yedikçe kısır döngü şeklinde tekrar tatlı istettiğini unuttum sanırım
Eşin tek çocuğa razi mi ??arkadaşlar
hem yoğunum hemde üzgün aslında bilin istedim
ablamın bebeğini görünce daha fazla beklememeye karar verdim
patronumla konuştum dedimki ben işten
çıkamıyorum yaşım geçiyor oğlum büyüyor
ekim ayında bebek düşünüyorum doğumdan sonra 3 gün çalışmak istiyorum
3 gün için bakıcı bulacağım çünkü kv artık bakmam diyor neyse adam
kabul etti ben nasıl mutlu ağzım kulaklarımda yarı maaş ama olsun
sonuçta eşimi borçlarla başbaşa bırakmadan anne olacam işte neyse
akşam eşim kabul etmedi düşünebiliyor musunuz
hamile iken ya rahatsızlanırsan nasıl olur
bu kadar borç 2 sene bekle dedi çok ağladım dün akşam çok
hayallerimi yıktı kocam onuda anlıyorum ama eğer ben anne olamazsam tekrar ve oğlum tek kalırsa onu asla affetmeyeceğim.
oh rahatladım.
içimi döktüm.
arkadaşlar
hayallerimi yıktı kocam onuda anlıyorum ama eğer ben anne olamazsam tekrar ve oğlum tek kalırsa onu asla affetmeyeceğim.
oh rahatladım.
içimi döktüm.
Razı oğlum bana yetiyor diyorEşin tek çocuğa razi mi ??
Borcumuz çok yetişemez tek başına ama beni anlamaması çok üzüyor işe çözüm buldum sonuçtaEkonomik durumunuzu bilmiyorum ama yaş çocuk sahibi olmakta çok büyük etken
Nasip inş kız çocuk olur her zaman derim her anneye bir kız evlat lazim
Vallaha kardes guzelde tek çocuğum var suanda tek cocukla kalmaya niyetliyim o yuzdrn cook yorum yapamayacam....haaa erken evlenseydim 2. Cocuk kesin dusunurum ama yas oldu 36 simdi tirsiyom....Razı oğlum bana yetiyor diyor
Var onlar 2 kardeş lerKendisinin kardeşi yok mu ki
Biz 7 kardeş iz ben oğlum tek kalsın istemiyor um daha çok onun için istiyorumVallaha kardes guzelde tek çocuğum var suanda tek cocukla kalmaya niyetliyim o yuzdrn cook yorum yapamayacam....haaa erken evlenseydim 2. Cocuk kesin dusunurum ama yas oldu 36 simdi tirsiyom....
Biz 7 kardeş iz ben oğlum tek kalsın istemiyor um daha çok onun için istiyorumVallaha kardes guzelde tek çocuğum var suanda tek cocukla kalmaya niyetliyim o yuzdrn cook yorum yapamayacam....haaa erken evlenseydim 2. Cocuk kesin dusunurum ama yas oldu 36 simdi tirsiyom....
Canim baak bu konuyla ilgili tüm dusuncelerim su yada cevremde gordugum olaylardan edindigim fikir sunlar..Biz 7 kardeş iz ben oğlum tek kalsın istemiyor um daha çok onun için istiyorum
arkadaşlar
oh rahatladım.
içimi döktüm.
Bu konularda sana katılıyorum benim ailem dede aynı sorun lar var ama ben hepsine kosarim yetisirim bana iyiler ama birbirlerine kötü evet hayat acımasız esimde böyle düşünüyor sen bu çocuğu bırakıp çalıştın her ne olacaksa onun olmalı haksızlık olur diyor ben genede istiyorum bilmiyorum hayırlısı olsun artık söylemeyeceğim o ne zaman ister denerim allah verirse olur artıkCanim baak bu konuyla ilgili tüm dusuncelerim su yada cevremde gordugum olaylardan edindigim fikir sunlar..
Evet kardes guzel ama garantisi yook senn ne kadar birbirlerine kenetlenmis bi sekilde buyutsende gun geliyor evleniyorlar el oglu ve el kizi giriyor veeee herkes kendi hayat cabasina telasina dönüyor...esim 4 kardes 2siyle 2 yildir konuşmuyor eeee ne anladim bu isten...biz 3 kardesiz hep uzak sehirlerdeyiz erkek kardesim cook kaprislii cok nazli annem yuzunden sahsen ben onun nazini cekemem diyorum uzak duruyoruz...ablam sag olsun her zaman arkadasim oldu ama ikimizde birbirimizin doğumlarında bile yer alamadik hayat kosusturmasiii...var mi sıkı sıkı olan aileler bilmiyorum hic rastlamadim açıkçası....
Ben evladim icin duam suuu iyi dostlari arkadaslari olsun....çünkü el durmasi gerektigi yeri biliyor ama aile sinirzca harciyorlar duygulari.....bu benim dusuncem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?