Amin canım sağolasın. Evet heyecan endişe merak mutluluk bir sürü duygu aynı anda yaşanabiliyor. Rabbim hayra çıkarsın bekleyişimizi inşaAllahsaydin78 ayyyyy ne heyecanlı bekleyiş.rabbim gönlüne göre versin
Ay Betülüm inşaAllah ♡♡♡ bıcır bıcır bir minik prensesim olsa, öyle çok isterim kiben de heyecanla bekliyorum ve inşallah olumlu sonuç almasını umut ediyorum.. Olacak bu sefer inşallah.. Kelebeği hiç unutamıyorum, çok umutsuzdu birden bize müjdeyi verdiİnşallah saydin78 de kızının müjdesini verecek
Ay bir an önce eve varsam da yoğurdumu yiyip sporuma gitsem hayırlısı ile
Spordan sOnra da kantaron yağım geldi onu sürüp streç sarıp yarım saat bekleyeceğim çatlaklar için bakalım nasip kurtulabilecek miyim
Bugün menü
2 bardak su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
1 adet kirmizi biber
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis ekmek
Ara
Yogurt badem yesil elma hurma karisimi
Aksam 16.10
Lahana yemegi ( sadece sogan ve lahanadan yaptim)
1 kase yogurt
7 findik yedim..
2.5 lt su ve yeşil cay icildi...Ausencia ve Ahu060812 spor yok...
Çarşamba menü
Sabah
Peynir ceviz alelacele yendi okula zor yetişildi
Öğle
5-6 en miniginden tavuk but
Yeşillik
Yoğurt
Akşam
İki parmak kalınlığında pizza
Nefsini öldürmek için
Bi kase ot çorbası
Su 2 yı gecer
Spor yapcam inşallah
Ausencia @aeben @Benim adim uzum
Yeni ortime sana güveniyorum
Bi ara tekrar tanışalım
Özelden nasıl yaziyorsunuz
Iyi aksamlar bacilar
08:00 3 yk yogurt.1 etimek
11:00 granola bar
13:00 1 kase mercimek corba.etimek
16:00 yulaf kepekli yogurt
18:45 izgara 1 adet tavuk but(disardan aldim)1 dl diet ekmek.şalgam
Slm kızlar hastalıktan ve misafirden söz verdiğim gibi düzenli gelemiyorum kusura bakmayın ama aklım burda
Ausencia abla diğer arkadaşlar menüm
sabah
2 dilim ekmek
3 parmak peynir
4 zeytin
Öğlen
Lahana yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara 1 portakal
Süt
Akşam
1 kepçe ıspanak çorbası
4 kaşık karnabahar
Bol salata
4 kaşık yoğurt
Birazdan meyve
Süt
Çok teşekkür ederim, hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡Elbet gelir eşinde pastirmada sen kuzuya bak iyilessin ins
Bu tuhaf oldum Allah yüzünü güldürsün ins
gunlerede gidilmiş
Anammm iyi ki ayran detoxuna baslamışım
Amin kuzum inşaAllah. Sağ salim kucağına al sen de Zeynebimizi inşaAllah :) ♡♡Msj yazan herkese cok teşekkür ederimRabbim zeynebimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin darisi saydine inşallah herkese iyi aksamlar
Amin canım sağolasın. Evet heyecan endişe merak mutluluk bir sürü duygu aynı anda yaşanabiliyor. Rabbim hayra çıkarsın bekleyişimizi inşaAllah
Msj yazan herkese cok teşekkür ederimRabbim zeynebimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin darisi saydine inşallah herkese iyi aksamlar
Ben yazayım sana arkadaşım inşallahÇarşamba menü
Sabah
Peynir ceviz alelacele yendi okula zor yetişildi
Öğle
5-6 en miniginden tavuk but
Yeşillik
Yoğurt
Akşam
İki parmak kalınlığında pizza
Nefsini öldürmek için
Bi kase ot çorbası
Su 2 yı gecer
Spor yapcam inşallah
Ausencia @aeben @Benim adim uzum
Yeni ortime sana güveniyorum
Bi ara tekrar tanışalım
Özelden nasıl yaziyorsunuz
Aminnnnnnnnn . Güzel kalplim benim
sana da kocaman aminnnnnnnnn canım .
Yeşilliksiz , yeşil çaysız diyet menüsü ...
Öğle çubuk kraker ..
Akşam nohut makarna ...
Sen ben gideyim mi istiyorsun deli'm?
Kendine biraz zaman ayır , bir şeyler hazırla kendin için . Hevesin olsun . Salatanı süslerken , çorbanı pişirirken ...
Meyve hazırlarken ...
Bu iş hevessiz olmaz .
Sarii papatyamm rabbimm güzel yüzünü güldürecek inşallah birtanem herdaim dualarimdasinÇok teşekkür ederim, hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim ♡
Aynen şu an bayağı karnım şiş abla reglim de elimden geldikçe bozmamaya çalışıyorum ben muhabbet de etmek istiyorum rahatlığo rum burda
Deniyiciğimmmm
Pizza yeme notum ulaşmadan akşam yemeği yenilmiş :)
Yarın karbonu çok azalt menünde ...pizzayı öldürelim dilek
Öğle lahana akşam karnabahar , ikisi de çok sağlıklı ama aynı gün geçici şişkinlik yapar ...Özellikle perşembe bunlardan uzak dur ki tartıya yansımasın .
Her gün geliyorsun en azından ... muhabbet edemesekte takımdasın canım .
Diyet bozulmadan gitsin de
Şimdi yarın için ne salatası hazırlasam acabasının hayalleri içerisindeyim bir yandan zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurdumu yiyorum :)
Amin canım inşallah hayırlı bir şekilde kucağına alırsın bu arada ismi çok güzel prensesinMsj yazan herkese cok teşekkür ederimRabbim zeynebimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin darisi saydine inşallah herkese iyi aksamlar
Aynen şu an bayağı karnım şiş abla reglim de elimden geldikçe bozmamaya çalışıyorum ben muhabbet de etmek istiyorum rahatlığo rum burda
Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah bitanem benim ♡♡♡Sarii papatyamm rabbimm güzel yüzünü güldürecek inşallah birtanem herdaim dualarimdasin
Abla tartı ma yarın pil alacam reglim inşallah fazla çıkmam abla kaçamak yapmak pek içimden gel iyot neden salata yeşillik dediğini şimdi daha iyi anlıyorumMenülerin güzel hep ...en azından düzenli ..yazdıkların dışında hiç kaçamağın olmadıysa güzel kilo vermişsindir .
Tartılmadın mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?