Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay Betülüm inşaAllah ♡♡♡ bıcır bıcır bir minik prensesim olsa, öyle çok isterim ki

Deniyiciğimmmm

Pizza yeme notum ulaşmadan akşam yemeği yenilmiş :)
Yarın karbonu çok azalt menünde ...pizzayı öldürelim dilek

Iyi aksamlar bacilar

08:00 3 yk yogurt.1 etimek

11:00 granola bar

13:00 1 kase mercimek corba.etimek

16:00 yulaf kepekli yogurt

18:45 izgara 1 adet tavuk but(disardan aldim)1 dl diet ekmek.şalgam

Slm kızlar hastalıktan ve misafirden söz verdiğim gibi düzenli gelemiyorum kusura bakmayın ama aklım burda

Öğle lahana akşam karnabahar , ikisi de çok sağlıklı ama aynı gün geçici şişkinlik yapar ...Özellikle perşembe bunlardan uzak dur ki tartıya yansımasın .
Her gün geliyorsun en azından ... muhabbet edemesekte takımdasın canım .
Diyet bozulmadan gitsin de

Ausencia kapatanim Ahu060812 ortisim
Menum 22.02.2017 Çarşamba
Sabah
1 yumurta
9 zeytin
2 dlm kizarmis ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 çubuk kraker
1 kase yogurt

Aksam
2 yk nohut
1 yk makarna
1 kase yogurt

2.5 lt su 2 sade nescafe 2 kayisi cayi 1 türk kahvesi sade 45 dakika yürüyüş

Amin canım sağolasın. Evet heyecan endişe merak mutluluk bir sürü duygu aynı anda yaşanabiliyor. Rabbim hayra çıkarsın bekleyişimizi inşaAllah

Aminnnnnnnnn . Güzel kalplim benim

Msj yazan herkese cok teşekkür ederimRabbim zeynebimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin darisi saydine inşallah herkese iyi aksamlar

sana da kocaman aminnnnnnnnn canım .

Yeşilliksiz , yeşil çaysız diyet menüsü ...
Öğle çubuk kraker ..
Akşam nohut makarna ...
Sen ben gideyim mi istiyorsun deli'm?

Kendine biraz zaman ayır , bir şeyler hazırla kendin için . Hevesin olsun . Salatanı süslerken , çorbanı pişirirken ...
Meyve hazırlarken ...
Bu iş hevessiz olmaz .

Ben yazayım sana arkadaşım inşallah

Aynen şu an bayağı karnım şiş abla reglim de elimden geldikçe bozmamaya çalışıyorum ben muhabbet de etmek istiyorum rahatlığo rum burda

Aynen şu an bayağı karnım şiş abla reglim de elimden geldikçe bozmamaya çalışıyorum ben muhabbet de etmek istiyorum rahatlığo rum burda

Menülerin güzel hep ...en azından düzenli ..yazdıkların dışında hiç kaçamağın olmadıysa güzel kilo vermişsindir .
Tartılmadın mı hiç ?

Menülerin güzel hep ...en azından düzenli ..yazdıkların dışında hiç kaçamağın olmadıysa güzel kilo vermişsindir .
Tartılmadın mı hiç ?
Abla tartı ma yarın pil alacam reglim inşallah fazla çıkmam abla kaçamak yapmak pek içimden gel iyot neden salata yeşillik dediğini şimdi daha iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…