Ah ablam ah ben oğlumu küçücük bıraktım aslında eşim birdaha aynı sıkıntıları cekmemi istemiyor o yüzden bekle diyor acele ediyor musum çalışmaz evde oturursun diyorda bence bu borç bitmez çok özledim bebek kokusu ne bileyimCanım benim , güzel pamuğum ... Eşin istemiyorum deseydi haklısın ... ama bir şeyler hayal etmiş , bazı ağır yüklerin altına girmişsiniz ... sanırım bunları hesap edip , duyguları hiçe saymak erkeklerin işi
Bende çok isterim , Yusuf tek kalmasın ... Kafamdaki korkularımı yensem hiç korkmadan 40 yaş annesi olurum . Yaştan yana bir korkum yok .
Üzme kendini ... biraz daha zaman geçsin ..tekrar konuşun . Seni anlayacaktır eminim .
Razı oğlum bana yetiyor diyor
Canim baak bu konuyla ilgili tüm dusuncelerim su yada cevremde gordugum olaylardan edindigim fikir sunlar..
Evet kardes guzel ama garantisi yook senn ne kadar birbirlerine kenetlenmis bi sekilde buyutsende gun geliyor evleniyorlar el oglu ve el kizi giriyor veeee herkes kendi hayat cabasina telasina dönüyor...esim 4 kardes 2siyle 2 yildir konuşmuyor eeee ne anladim bu isten...biz 3 kardesiz hep uzak sehirlerdeyiz erkek kardesim cook kaprislii cok nazli annem yuzunden sahsen ben onun nazini cekemem diyorum uzak duruyoruz...ablam sag olsun her zaman arkadasim oldu ama ikimizde birbirimizin doğumlarında bile yer alamadik hayat kosusturmasiii...var mi sıkı sıkı olan aileler bilmiyorum hic rastlamadim açıkçası....
Ben evladim icin duam suuu iyi dostlari arkadaslari olsun....çünkü el durmasi gerektigi yeri biliyor ama aile sinirzca harciyorlar duygulari.....bu benim dusuncem....
Ah ablam ah ben oğlumu küçücük bıraktım aslında eşim birdaha aynı sıkıntıları cekmemi istemiyor o yüzden bekle diyor acele ediyor musum çalışmaz evde oturursun diyorda bence bu borç bitmez çok özledim bebek kokusu ne bileyim
Bu durumlar beni çok üzüyor keşke olmasa böyle şeyler hayat acımasız malesefHe şu konudaada81 ya katılıyorum , biz iki kardeşiz ...abimi 2 senedir görmüyorum .Selam bile göndermiyoruz bir birbirimize ...Yusuf dayısına çok düşkün bir çocuktu ..Hala dayım neden gelmiyor der...
Yani evet br kardeşim var ama ölsem mezarıma gelir mi bilmiyorum.
Durumun varsa yap annelik çok kutsal çok güzel bir duyguBende özledimmm ..
Bugün arkadaşın bebeği vardı , hep kucağımdaydı .
Öyle çok severim ki çocukları ... Benim biraz tevekküle ihtiyacım var ...
Eee iste boyle kaptanim..bende erkek kardesimle Allak korusun babama bisey olursa bi mal paylaşiminda görürüm sonra pek görüşmem gibi...ama ablamla görüşürüz...He şu konudaada81 ya katılıyorum , biz iki kardeşiz ...abimi 2 senedir görmüyorum .Selam bile göndermiyoruz bir birbirimize ...Yusuf dayısına çok düşkün bir çocuktu ..Hala dayım neden gelmiyor der...
Yani evet br kardeşim var ama ölsem mezarıma gelir mi bilmiyorum.
Menu yazem. Geçmişi okudum
Sabh ilik limonlu su
Öğle
3 dilim peynir
1 yemek kaşıgi lor peynir
Salata
2 kızartma. Yumurta
Akşam 17.00
1 tabak mantar tavuk sote
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata bol
Yoğurt küçük kase
Su 3 lt olur
Cayin yanina incir kayısı dut kuruşu yerim
Spor evi temeleğim
Amin canım amin hepimizeAhpamukskr cim rabbim hayırlısını nasip etsin sana...
Çoook güzel keşke benim olsaÖldüm bittim wuuuh yada oy viyy
60 dk eliptik
20 dk bölgesel egzersiz
325 ip (10 dk)
Ama varya ip atlamak soluk soluğa bıraktı
Şimdi bide duş tamamdır
Tamam ahum hergün sabah ilk işim zaten tartıYazını gözleri dolarak değil baya yaşları salarak okudum bir balık burcu olaraktan.inşallah Rabbim seni ikiz annesi yapar ablacım dualrımdasın
He gördüm gördüm sağdan vıııızzzz diye geldi soldan tırrrııııııssss diye gitti
yarında senin olacak gülüm yalnız ne olur ne olmaz sen yarın sabah ta tartıl bakalım takip edelim sürekli
Bugün menü
2 bardak su
Kahvalti 10.10
1 haslanmis yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
1 adet kirmizi biber
Dereotu
Maydanoz
1 adet kizarmis ekmek
Ara
Yogurt badem yesil elma hurma karisimi
Aksam 16.10
Lahana yemegi ( sadece sogan ve lahanadan yaptim)
1 kase yogurt
7 findik yedim..
2.5 lt su ve yeşil cay icildi...Ausencia ve Ahu060812 spor yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?