Şimdi yarın için ne salatası hazırlasam acabasının hayalleri içerisindeyim bir yandan zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurdumu yiyorum :)
Çok az yedim.pizzadan
Deniyiciğimmmm
Pizza yeme notum ulaşmadan akşam yemeği yenilmiş :)
Yarın karbonu çok azalt menünde ...pizzayı öldürelim dilek
Öğle lahana akşam karnabahar , ikisi de çok sağlıklı ama aynı gün geçici şişkinlik yapar ...Özellikle perşembe bunlardan uzak dur ki tartıya yansımasın .
Her gün geliyorsun en azından ... muhabbet edemesekte takımdasın canım .
Diyet bozulmadan gitsin de
Ortim yemeği evden mi götürüyorsunŞimdi yarın için ne salatası hazırlasam acabasının hayalleri içerisindeyim bir yandan zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurdumu yiyorum :)
Bekliyorum OrtimBen yazayım sana arkadaşım inşallah
Hem de cok abla
Çok güzel verooom
Seni tartı sabah çok mu üzdü de bakem ?
Hem de cok ablabenim kilo vermem durdu galiba .ya da ödem var heralde . Ya da pattisler erimedii
YA çok güzel bi duygu falan şükr tabi de . O kilolar ve hastalıkli halimi hiç ozlemedim.Durumun varsa yap annelik çok kutsal çok güzel bir duygu
Benden rakip olmaz evet yardımcı olurum emme cuma baskülü görcizzz dilek bacım o vakit anlıycan rakibiKızlar ben çok yoruluyorum tempo yoğun
Bugünde temizliğe verdim kendim okul sonrası neyse kızlar azalttim işleri
Siz nasıl yetiştiriyoruz
Okul ev yemek spor derken bayağı vakit gidiyooooo
Bugün irademi imtihan günü
Yemekte pizza var ne yapayım önerilere açığım
aeben Ausencia
Bir de ben aeben le ortak olayım
Bebetomun grubuyla yarissak
Ne dersin kaptanim
Aebeni rakip olarak gormedim
Çok yardımcı oluyor
Dimj dimi safsaftirik benHayır kilo verme yavaşlayabilir ama öyle pat diye durmaz senin benim gibi metada ...
Sen bugünkü menün hariç saldın 3 gündür
Amin canım amin inşallahMsj yazan herkese cok teşekkür ederimRabbim zeynebimizi sag saglim kucagimiza almak nasip etsin darisi saydine inşallah herkese iyi aksamlar
Olur olur. benden rakip olmaz olsa olsa destek olur
olabilir dilek ... ilk hafta ece ve beto nun ilk haftası idi ve rakip yoktu karşılarında , bu hafta siz eklendiniz .. aeben le değil ama @Benim adim uzum ile 4 lü grup yapabilirim sizi ...
Keşke olsa ama malesef anmiyor bilepamukskr
Cnm çocuk istemek hakkın, bencede iki kardeş olmali amaa ada ve ausun dediği gibi , ilerde ne olur muamma
Fakat benim ikiz olmasaydı ,ikinciyi hemen düşünürdüm hemen arkasından , ama birçok arkadasim tek çocuklu
Bencede tam zamanı senin için 3 gün caismayida ayarlamissin , esinde ikna olsa keşke. Kısmet cnm hayırlısı olsun
Bende 35 kg almıştım açken ben ben değildim anlayacağınYA çok güzel bi duygu falan şükr tabi de . O kilolar ve hastalıkli halimi hiç ozlemedim.yoksa bendé istiom 2 yı hemen . Ama bu kez dikkat ederim sağlıklı beslenip kilo almamaya calisirim. Ben hamisken mezun oldum takımdan ve kıtlık tan çıkmış gibi yiyodum.
Olur olur. benden rakip olmaz olsa olsa destek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?