Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi yarın için ne salatası hazırlasam acabasının hayalleri içerisindeyim bir yandan zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurdumu yiyorum :)

Bende dolabı temizledim
Hafta sonu ıspanak salatası Yapacagim ben peynirli , nar ekşili, bol karabiber li

Karnibaharim var , brokoli var bunlar tuketmeliyim bu hafta

Çok az yedim.pizzadan
Başka ekmek yoktu
Misafirim olması etkiledi yarın 0 karbo yapayim

pamukskr
Cnm çocuk istemek hakkın, bencede iki kardeş olmali amaa ada ve ausun dediği gibi , ilerde ne olur muamma

Fakat benim ikiz olmasaydı ,ikinciyi hemen düşünürdüm hemen arkasından , ama birçok arkadasim tek çocuklu
Bencede tam zamanı senin için 3 gün caismayida ayarlamissin , esinde ikna olsa keşke. Kısmet cnm hayırlısı olsun

Durumun varsa yap annelik çok kutsal çok güzel bir duygu
YA çok güzel bi duygu falan şükr tabi de . O kilolar ve hastalıkli halimi hiç ozlemedim. yoksa bendé istiom 2 yı hemen . Ama bu kez dikkat ederim sağlıklı beslenip kilo almamaya calisirim. Ben hamisken mezun oldum takımdan ve kıtlık tan çıkmış gibi yiyodum.

Benden rakip olmaz evet yardımcı olurum emme cuma baskülü görcizzz dilek bacım o vakit anlıycan rakibi

Keşke olsa ama malesef anmiyor bile
Sen şanslısın maşallah bir seferde olmuş iki evlat

Bende 35 kg almıştım açken ben ben değildim anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…