Yogurt çorbasi sisirir canim ton balik en iyisi yarin bende ton balik yiyecem)
Bende merak ediyordum inşallah sonuçları temiz çıkar arkadaşımınben ciddi ciddi şekercikızı merak ettim inşallah kötü bişey yoktur gelirdi şimdiye kadar çünkü bilgisi olan var mı ??
Taaam Mimu sen gönder bana sucukları benim bebeler çok yer sucuğu hazır beleş varken gönder gelsin
Senin için üst araştıracam kaptanımBöyle 3-4 saat uzak kalınca biriken sayfaları tek tek okumak bana çok keyif veriyor , mazoşişt miyim neyim
Sizde uzaktan okusanız çok keyiflisin yahu
Hele daktırımın bu hafta yenecek miyiz betül capsine
Bu hafta yenecek misiniz @Betulinaooof çok güldüm ya ...
Aklımda kalanları sıraya dizeyim alıntım yok .
@saydin78
Canım benim ... dualarımız hep seninle biliyorsun melek kalplim
@mimu88 güzelliğim ne desen haklısın? Saadetin geçmişten kalma uyarıları birikmişti zaten ... ama zurnanın zırt dediği yer gelince de , beni sizler durduyorsunuz , yani sen değilsen de , kalsın bir hafta daha dene gibi ...
Takım kurallarına mazaretsiz uymadığı sürece isterse haftada 5 kilo versin , takımda tutamayacağımı söylemiştim @Dersaadet_ e ...
Yarış konusunda da çok haklısın ama ben nerden bilerim .... Neyse Gelsin açıklamasını yapsın , kararı veririz .
vorones yavrum ben sana yemek mutluluk kaynağı değil derken sofra düzeninden mi bahsettim Sen benim sunumları hiç görmedin herhalde ... Diyeti bile sıkıcılıktan kurtarmak için tek kişilik tabağımı süslerdim hep.
Benim dediğim yemeyince mutsuz olmak gibi bir durumu kabul etmem .Yiyoruz doyuyoruz hamdolsun
Ahu060812 o paylaşımlar hep alt bölgeye çalışıyor yavrum , yok mu üst incelten bilgilerin
@Benim adim uzum canım 14:30 çok gereksiz bir ara olmuş . Bunlara gerek yok ... Kaşık dediğine göre muttemelen sürebilir çiki lerden :)))
Hadi bakalım Saadet'le toplanın gelin üzerimize hazırız gardımızı aldık.aklam çok spora yüklenme haaa video mideo aaaa teessüf ederim incitme sen kendinikaptanım kimse yanlış anlamasın o listeden çıksın bu listeye girsin gibi bir karar merciii ya da istek yapacak halim yok kişi önce dönsün kendine baksın derim ben çok güzel kilolar veremiyorum metobolizmam şaşırmış vaziyette ama burada önemli olan takım geçen haftaNare83 ve ben ne kadar üzüldük ama safları sıkılaştırdık ya da burada hep birlikte yeni bir yol arıyoruz. ben geçen haftadan daha çok buraya gelmeye çalışıyorum yeni yöntemler arıyorum fikir soruyorum vs. gibi...
geçen hafta cuma günü her gün menü yazılacak rakipleri yeneceğiz diyoruz derdim kilo vermek de değil şu an sadece takıma katılım yarışmak için yarışıyoruz o zaman o yüzden de ben rakiplerimin elini sıkar galibiyetlerini tebrik ederim çünkü onlar güzel bir takım olmayı başarabildiler.... ben hiç sanmıyorumAhu060812 ve @DelyDoly nin bu hafta ekstra bir gaza gelippp rakipler bizi yenecek mi acaba diye düşündüklerini çünkü karşılarında rakip bir takım yok...
biraz düzenli akşam yatmadan içicem kuzum bakalım cumaya ne diyecek bende bu kız nerelerde diyordum zayıfladı ya bizi beğenmiyor mu acaba
Hahahah kaptanım alemsin
Hayırlı zamanda hayırlısını versin canım inşallaharkadaşlar
hem yoğunum hemde üzgün aslında bilin istedim
ablamın bebeğini görünce daha fazla beklememeye karar verdim
patronumla konuştum dedimki ben işten
çıkamıyorum yaşım geçiyor oğlum büyüyor
ekim ayında bebek düşünüyorum doğumdan sonra 3 gün çalışmak istiyorum
3 gün için bakıcı bulacağım çünkü kv artık bakmam diyor neyse adam
kabul etti ben nasıl mutlu ağzım kulaklarımda yarı maaş ama olsun
sonuçta eşimi borçlarla başbaşa bırakmadan anne olacam işte neyse
akşam eşim kabul etmedi düşünebiliyor musunuz
hamile iken ya rahatsızlanırsan nasıl olur
bu kadar borç 2 sene bekle dedi çok ağladım dün akşam çok
hayallerimi yıktı kocam onuda anlıyorum ama eğer ben anne olamazsam tekrar ve oğlum tek kalırsa onu asla affetmeyeceğim.
oh rahatladım.
içimi döktüm.
Çatlaklara iyi gelirse haber etAy bir an önce eve varsam da yoğurdumu yiyip sporuma gitsem hayırlısı ile
Spordan sOnra da kantaron yağım geldi onu sürüp streç sarıp yarım saat bekleyeceğim çatlaklar için bakalım nasip kurtulabilecek miyim
Ya kaptanım bugün ortimin patronu hep tepesindeydi ondan öğlen öyle oldu sen gitme emiAminnnnnnnnn . Güzel kalplim benim
sana da kocaman aminnnnnnnnn canım .
Yeşilliksiz , yeşil çaysız diyet menüsü ...
Öğle çubuk kraker ..
Akşam nohut makarna ...
Sen ben gideyim mi istiyorsun deli'm?
Kendine biraz zaman ayır , bir şeyler hazırla kendin için . Hevesin olsun . Salatanı süslerken , çorbanı pişirirken ...
Meyve hazırlarken ...
Bu iş hevessiz olmaz .
Bende kabak aldım sayendeŞimdi yarın için ne salatası hazırlasam acabasının hayalleri içerisindeyim bir yandan zencefilli tarçınlı zerdeçallı yoğurdumu yiyorum :)
Alemsin kııız
Benim kizimda 3750 doğdu..Benimki de 3380 di
Sen kaç kg aldınBenim kizimda 3750 doğdu..
19 kilo aldim canim doguma 86 ile girdim...Sen kaç kg aldın
Esim hesapladi ay yanlış olmuşDoğuma 80 lé gittim 37 de ben almıştım
Bende cuma bir tabak kisir yapacamBu hafta sonu tost yemek istiyorum
Uno denge Light ekmek ile
Birde ıspanak salatası
Artı temizlemiycem nasılsa
Değişik şeyler yemek istiyorum
İyi akşamlar kızlar, evde misafirlerim var, yemeği yedik şimdi çay hazırlıyorum o arada hemen menümu yazayım dedim
Sabah (07:45)
Yarım dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
Ispanak
Az bi çorba
2 ceviz
Akşam (19:45)
3 köfte
1 tavuk baget
Salata
Yoğurt
Çayla bişey yemem baya doydum
Oytim A arselka
KaptanımAusencia
Spor kaptanım bugün malesef yine spor yokAhu060812
Bende merak ediyordum inşallah sonuçları temiz çıkar arkadaşımın
Taaam Mimu sen gönder bana sucukları benim bebeler çok yer sucuğu hazır beleş varken gönder gelsin
Senin için üst araştıracam kaptanım
Hadi bakalım Saadet'le toplanın gelin üzerimize hazırız gardımızı aldık.aklam çok spora yüklenme haaa video mideo aaaa teessüf ederim incitme sen kendini
Hahahah kaptanım alemsin
Hayırlı zamanda hayırlısını versin canım inşallah
Çatlaklara iyi gelirse haber et
Ya kaptanım bugün ortimin patronu hep tepesindeydi ondan öğlen öyle oldu sen gitme emi
Bende kabak aldım sayende
Alemsin kııız
Bende cuma bir tabak kisir yapacam) cumanin menüsü hazirladim haha )
Çarşamba menü bildirimi – 22.02.2017 ( Ayran detoksu 1. Gün )
KAHVALTI :
1,5 haşlanmış yumurta
1 etimek
Salatalık – çeri domates
3 yeşil köy zeytini
ARA : sütlü nescafe
ÖĞLE :
Ayran detoksu
AKŞAM
Ayran detoksu
SU : 1,5 lt
Ayran : 1,5 lt.
İÇEÇEKLER : 2 adet sütlü nescafe, 1 fincan siyah çay
Çarşamba menü bildirimi – 22.02.2017 ( Ayran detoksu 1. Gün )
KAHVALTI :
1,5 haşlanmış yumurta
1 etimek
Salatalık – çeri domates
3 yeşil köy zeytini
ÖĞLE :
Ayran detoksu
AKŞAM
Ayran detoksu
SU : 1,5 lt
Ayran : 1,5 lt.
İÇEÇEKLER : 2 adet sütlü nescafe, 1 fincan siyah çay
Bende Karnıbahar kısırı yapabilirim
Cumada patates salatası ve tavuk çorbası yerim , milfoy börek yemem
şimdiye kadar hiç zorlanmadımŞerim nasıl zorladı mı ?
Tok tutar diye tahmin ediyorum ama ...
farklı değil ecemBenim yaptığım ayran detoxunda kahve yasak senin yaptığın farklı mi
Karnabahar kısır ı tarifi merak ettim bende yapmak isterim nasıl yapılıyor
Sen faydasını gorursen canim tek gun bende yapabilirim pazar gunu icin...tek gun yapsak olur mu ?şimdiye kadar hiç zorlanmadım
ben hazır ayrandan yaptım, tuzsuz değildi ayranım.
ama şu an hafif hafif baş agrısı vuruyor. valla çok kolay oldu genel olarak.
bu detoks kilo verdirecek mi emin değilim
ama benim ayran çok suluydu. tarifi 4 yemek kaşığı diyordu, benim malzemeler bulgur hariç hepsi zaten haşlanmış idi o yüzden sulu kaldı sanırım.
olsun, belki daha iyidir ;=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?