Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızzzz çok çok fark görüçen haa . Bu neyyy masallah ne menü ama ..

Gayet güzel menu ortim

Rakipler kimdi sizin pamuk ve tuba di mi ? valla çok sessiz ve derinden gidiyorlar , ben de bilmiyorum ne haldeler

Yavrum sen bugün iyi tutmuşsun , yarında tutsan ...2 gün tutmaya 2 kilo veriyorsun maşallah
Pamuktan korkiyimmmm ama .. yok ya. Tombak hissediyorum ben ;( allammmm mortingen olsam oyy çok fena

Yeni Umut Yeni Hedef

Bu sefer süreyi uzun tutmuyorum , hedefi de haftalık olarak ben belirliyorum . Herkesin kilosuna , verme oranına , geçmiş hafta performansına göre ...

Önümüzdeki Cuma 24 Şubatta hedefi tutturana gelsin ödülü .... Yalnız bu sefer ucundan kıyısından yakalama sayılmıyor ... O ilk elin günahı olmaz diye geçen hafta idi

1 hafta sonra kim yanda belirtilen hedefe ulaşabilecek

Betulina 75
T tuba52 84.5
@masumm 67.2
DelyDoly 85.5
Ahu060812 79.5
kelebekolacam 73.9
Sekercikiz 61
@fatmanurkaya 104.7
ada81 71.8
mimu88 73
@Dersaadet_ 72
Kedibochi 78.6
pamukskr 63.2
vorones 62
cydnz_1 78.8
A arselka 68
begum75 58
@Daydream15 74
MuMu85 79.4
ecemavi 75.5
B Bebetomm 62.4
D Dilekiyi 76
aeben 71.5
Davina 93

Şunu da bir hatırlatayımm .
Kalmış şurada 1,5 gün ...

farklı değil ecem
ayran içince kahvesiz duramazdım
akşamdan da uykusuzdum
mumu da sütlü kahvesini içmiş, kilo da vermişti hatırladığım kadarıyla MuMu85
Evet canim ictim

Suan bi toplantidayim bugünkü menümü yazayim ama düzensiz malesef

Sabah
Yarim elma

Kahvalti
Sucuk biber sogan domatesli sandivic

Ögle
Kahve 1 elma

Aksam henüz yok gecistormeye calisicam.Bütün gün disarda olunca böyle oldu malesef

Su 2.25
Yesil cay
Suyu iciyom yemefi yemiyom yenegi yiyom suyu icmiyom hayirlisiyla bi düzen bulurum ins

Kilo vermiş sin kelimesi gene duyuluyor çevreden atölyede usta başı yeter demeye bile başladı sanki ona sordum du
Benim okulda bir arkadaş kilo verdiğin belli oldu daha da vereceksin ama sonra geri alacaksın diyor güya beni motive etmeye çalışıyormus sinir oluyorum kendisi veremedi şimdi bana sardı

Benim okulda bir arkadaş kilo verdiğin belli oldu daha da vereceksin ama sonra geri alacaksın diyor güya beni motive etmeye çalışıyormus sinir oluyorum kendisi veremedi şimdi bana sardı

O nasıl bir motive çeşidiymiş öyle ?
He de geç ...sonuçla cevap vereceksin onlara sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…