Veroooooooooo , şımarmaaa , bu hafta mortingen olursun az daha şımarırsan
Kızzzz çok çok fark görüçen haa . Bu neyyy masallah ne menü ama ..Çarşamba menü bildirimi – 22.02.2017 ( Ayran detoksu 1. Gün )
KAHVALTI :
1,5 haşlanmış yumurta
1 etimek
Salatalık – çeri domates
3 yeşil köy zeytini
ARA : sütlü nescafe
ÖĞLE :
Ayran detoksu
ARA : sütlü nescafe
AKŞAM
Ayran detoksu
SU : 1,5 lt
Ayran : 1,5 lt.
İÇEÇEKLER : 2 adet sütlü nescafe, 1 fincan siyah çay
Mortingen olmam yaaa. Hele dur rakip sevindirmeVero bak bunu sana cumartesi yazmışım
Mortingen olmam yaaa. Hele dur rakip sevindirme
Gayet güzel menu ortimİyi akşamlar kızlar, evde misafirlerim var, yemeği yedik şimdi çay hazırlıyorum o arada hemen menümu yazayım dedim
Sabah (07:45)
Yarım dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
Ispanak
Az bi çorba
2 ceviz
Akşam (19:45)
3 köfte
1 tavuk baget
Salata
Yoğurt
Çayla bişey yemem baya doydum
Oytim A arselka
KaptanımAusencia
Spor kaptanım bugün malesef yine spor yokAhu060812
Pamuktan korkiyimmmm ama .. yok ya. Tombak hissediyorum ben ;( allammmm mortingen olsam oyy çok fenaRakipler kimdi sizin pamuk ve tuba di mi ? valla çok sessiz ve derinden gidiyorlar , ben de bilmiyorum ne haldeler
Yavrum sen bugün iyi tutmuşsun , yarında tutsan ...2 gün tutmaya 2 kilo veriyorsun maşallah
Mumu tek.gün yapmıştı. BilemedimSen faydasını gorursen canim tek gun bende yapabilirim pazar gunu icin...tek gun yapsak olur mu ?
Evet canim ictimfarklı değil ecem
ayran içince kahvesiz duramazdım
akşamdan da uykusuzdum
mumu da sütlü kahvesini içmiş, kilo da vermişti hatırladığım kadarıylaMuMu85
Valla pek umitli neyin degilim ..Kızzzz çok çok fark görüçen haa . Bu neyyy masallah ne menü ama ..
Evet cnm migdem kaldirmadi :) aslinda tadi iyide sürwkli yiyince böggk oluyoMumu tek.gün yapmıştı. Bilemedim
Ben.yarinda.devam,
Benim okulda bir arkadaş kilo verdiğin belli oldu daha da vereceksin ama sonra geri alacaksın diyor güya beni motive etmeye çalışıyormus sinir oluyorum kendisi veremedi şimdi bana sardıKilo vermiş sin kelimesi gene duyuluyor çevreden atölyede usta başı yeter demeye bile başladı sanki ona sordum du
Ay ben.çok sevdimEvet cnm migdem kaldirmadi :) aslinda tadi iyide sürwkli yiyince böggk oluyo
Ne kadar verdin 1 gunde canim bende birgun yaparim...Evet cnm migdem kaldirmadi :) aslinda tadi iyide sürwkli yiyince böggk oluyo
Benim okulda bir arkadaş kilo verdiğin belli oldu daha da vereceksin ama sonra geri alacaksın diyor güya beni motive etmeye çalışıyormus sinir oluyorum kendisi veremedi şimdi bana sardı
InşaAllah canım inşaAllah :) ♡saydin78 Rabbim inşallah yüzünü güldürür heyecanla bekliyorum güzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?