Ben daha öncede yapmıştım 1.5 kilo verdigimi hatirliyorum
Kaptanım karşımda çekirdek ler citliyo, kekler lupletiliyo bense kuru çaya talimmenü
Spor
Haksız mıyım amabombaaaa elimizde patlayacak ...
Bende haftaya yapayım lapadan sonra çok cesaret edemiyorum ama bu olabilir gibişimdiye kadar hiç zorlanmadım
ben hazır ayrandan yaptım, tuzsuz değildi ayranım.
ama şu an hafif hafif baş agrısı vuruyor. valla çok kolay oldu genel olarak.
bu detoks kilo verdirecek mi emin değilim
ama benim ayran çok suluydu. tarifi 4 yemek kaşığı diyordu, benim malzemeler bulgur hariç hepsi zaten haşlanmış idi o yüzden sulu kaldı sanırım.
olsun, belki daha iyidir ;=
Kaptanım karşımda çekirdek ler citliyo, kekler lupletiliyo bense kuru çaya talim
Spor yapamam ki, ev kalabalık
Bugün dikkat ettim bayaa, çok mutluyum huzurluyumGayet güzel menu ortim
Malesef o lafı bende çok duyuyorum hakettim bir kere ses edemiyorum bu sefer almayarak cevap verecem inşallahBenim okulda bir arkadaş kilo verdiğin belli oldu daha da vereceksin ama sonra geri alacaksın diyor güya beni motive etmeye çalışıyormus sinir oluyorum kendisi veremedi şimdi bana sardı
Bende 70 ile hamile kaldım 78 ile doğuma gittim oğlum da 4,5 kgydi ama ben sonra süt olsun diye kilo alangillerdenim90 lahamile kaldım , 96 ile doğuma gittim ... kendimden bi 25 kilo almayı bekliyordum ama içimdekiler yetti yavruma :))) yusufta 3500 doğdu .
Bunda kahvalti varya o yuzden bana uyar sıkıntı olmaz gibi..Bende haftaya yapayım lapadan sonra çok cesaret edemiyorum ama bu olabilir gibi
Zatı canım çekmiyor, çay çok guzelAmaaaaan boş ver hepsiniii .
Yiyeceksin de ne olacak ?
Sohbete muhabbete çaya devam
Banada çok mantıklı geldi zaten lapadan önce bunu düşünmüştüm haftaya çarşamba perşembe olabilirBunda kahvalti varya o yuzden bana uyar sıkıntı olmaz gibi..
Bugün dikkat ettim bayaa, çok mutluyum huzurluyumbide sporum olaydi iyiydi
Maşallah benimki sezaryan...Rekor bende 2 tane 3800 normal doğum yaptim
Masumcum bu karisim gunluk degil mi ? Yani ogunluk degilKızlar ben bu ayran detoksunu
Çok yapardım eskiden ama bunun amacı tuzsuz olmasi hazır ayrandan nasıl sonuç alırsın bilmiyorum sericim
Ben iki gün yaparım 1.8 bile verdiğim olmuştur eskidenaeben abla ile çok yapardık eskiden birlikte
Zatı canım çekmiyor, çay çok guzelbuyrun gelin davsan kanı bunlar
O ayran detoxu bi bana yaramadı onca emek eşittir 700gr
Ilkinde burda olsam kesin sezeryan olurdu. 18 Saat de vakumla doğurdum. Ilk 2 sini yurtdışında doğurdum.sonuncuyu istanbul da sezeryan yapalım teklifine hayır dedim.Maşallah benimki sezaryan...
Geçen söyledim en sonunda moralimo niye bozuyon diye yok seni gaza getirmeye çalışıyorum diyorO nasıl bir motive çeşidiymiş öyle ?
He de geç ...sonuçla cevap vereceksin onlara sen
Okudum okumam mi .ciddimisin senle ben ortiGeliyorummmmmmm ...
Sen teklifimi okudun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?