Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana diyen 95 kilo ve her hafta diyete başlar bırakır diyetimi anlattım en sonunda sende başlayacaksin yarına dedim kabul etti bakalım gorucez
İnşallah yapar ama soz dinlemiyor lar bende cevreme diyorum sağlıklı beslenin diye ama yok 2 gün diyet sonra saldırı yorlat ben sağlıklı beslenme ye önem veriyor um

Ilkinde burda olsam kesin sezeryan olurdu. 18 Saat de vakumla doğurdum. Ilk 2 sini yurtdışında doğurdum.sonuncuyu istanbul da sezeryan yapalım teklifine hayır dedim.
Maşallah canım bende çok istemiştim normal doğumu ama bebek çok büyük boyun kısa bebekte hasar olabilir dedi Dr cesaret edemedim

ana aç mumu

ada81
Cnm bir ogunluk haslanmamis 4 er yemek kaşığı yarma, nohut, mercimek
650 grlikk ligyrt yoğurt ile yapıyordum ben
Ada hafta içi yap esin evde yokken
Hatta yarın yap
Yok simdi nasil bir etki birakir bilrmedim bu yuzden pazar yaparim...evde nohut yiyen olmadigi icin nohutumda yok zaten...demek öğünlük ben sandim sabahtan hazirlayip gidip gelip yenilecek...

Bana da dr um türlü türlü senaryolarla geldi her hafta sona yaklaşınca ...
-iri bebek
-çatı dar
-bebek ters
-haftası doldu...

sonuç inatçı aus ve normal doğum ...
Benim doktorum başımda bekledi 12 saat suni sancı çektim artık al diye dil döküyorum normal olacak dedi sen ve bebek için eğer tehlike olursa alacağım lütfen bekliyor uz dedi allah razı olsun kim bakardı bana sezeryanla olsa

Bana da dr um türlü türlü senaryolarla geldi her hafta sona yaklaşınca ...
-iri bebek
-çatı dar
-bebek ters
-haftası doldu...

sonuç inatçı aus ve normal doğum ...
Bende de bu saydiklarinin birisi yoktu . Bazen olsa keske derdim. Sonuç . Korkuma sezeryan oldum . normal ı merak eder oldum. . Ama su varki normal yapan ablami görünce bizi ayakta yuruyerek karsilamistı da .anlamıştım ne büyük hata etmişim sezeryan belasına bulasarak. 1 ay da iyilesemistim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…