Okudum okumam mi .ciddimisin senle ben orti
Bana diyen 95 kilo ve her hafta diyete başlar bırakır diyetimi anlattım en sonunda sende başlayacaksin yarına dedim kabul etti bakalım gorucezMalesef o lafı bende çok duyuyorum hakettim bir kere ses edemiyorum bu sefer almayarak cevap verecem inşallah
Bana diyen 95 kilo ve her hafta diyete başlar bırakır diyetimi anlattım en sonunda sende başlayacaksin yarına dedim kabul etti bakalım gorucez
İnşallah yapar ama soz dinlemiyor lar bende cevreme diyorum sağlıklı beslenin diye ama yok 2 gün diyet sonra saldırı yorlat ben sağlıklı beslenme ye önem veriyor umBana diyen 95 kilo ve her hafta diyete başlar bırakır diyetimi anlattım en sonunda sende başlayacaksin yarına dedim kabul etti bakalım gorucez
Olar bana uyar ben küçük enişte biliyorsun.Çok ciddiyim , betülü de aebene teslim edeceğim ...
Ama bi daha daha koyalım ortaya diyorum çılgın bir şey
Maşallah canım bende çok istemiştim normal doğumu ama bebek çok büyük boyun kısa bebekte hasar olabilir dedi Dr cesaret edemedimIlkinde burda olsam kesin sezeryan olurdu. 18 Saat de vakumla doğurdum. Ilk 2 sini yurtdışında doğurdum.sonuncuyu istanbul da sezeryan yapalım teklifine hayır dedim.
Bir günde etki eder mi kiada81
Cnm bir ogunluk haslanmamis 4 er yemek kaşığı yarma, nohut, mercimek
650 grlikk ligyrt yoğurt ile yapıyordum ben
Ada hafta içi yap esin evde yokken
Hatta yarın yap
Evet canim ictim
Suan bi toplantidayim bugünkü menümü yazayim ama düzensiz malesef
Sabah
Yarim elma
Kahvalti
Sucuk biber sogan domatesli sandivic
Ögle
Kahve 1 elma
Aksam henüz yok gecistormeye calisicam.Bütün gün disarda olunca böyle oldu malesef
Su 2.25
Yesil cay
Suyu iciyom yemefi yemiyom yenegi yiyom suyu icmiyom hayirlisiyla bi düzen bulurum ins
Yok simdi nasil bir etki birakir bilrmedim bu yuzden pazar yaparim...evde nohut yiyen olmadigi icin nohutumda yok zaten...demek öğünlük ben sandim sabahtan hazirlayip gidip gelip yenilecek...ada81
Hatta yarın yap
Benim doktorum başımda bekledi 12 saat suni sancı çektim artık al diye dil döküyorum normal olacak dedi sen ve bebek için eğer tehlike olursa alacağım lütfen bekliyor uz dedi allah razı olsun kim bakardı bana sezeryanla olsaBana da dr um türlü türlü senaryolarla geldi her hafta sona yaklaşınca ...
-iri bebek
-çatı dar
-bebek ters
-haftası doldu...
sonuç inatçı aus ve normal doğum ...
Hahahahahhaa yaaaa guzelimmm yaaa tipki benn hahaha
Bende de bu saydiklarinin birisi yoktu . Bazen olsa keske derdim. Sonuç . Korkuma sezeryan oldum .Bana da dr um türlü türlü senaryolarla geldi her hafta sona yaklaşınca ...
-iri bebek
-çatı dar
-bebek ters
-haftası doldu...
sonuç inatçı aus ve normal doğum ...
Böyle okuyunca şimdi yarın bende mi yapsam acaba diye düşündümada81
Hatta yarın yap
Neyse şu sezeryan normal muhabbet ı bitse kızlar . İçimde kanayan yaradır
İnşallah ortim inşallahyarinda güzel menu geldi mi bu iş tamamdir ortim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?