yok benim kayınvalideciğim yufka yüreklidir ama karadeniz kadını sağı solu belli olmuyor.
karalahanayı gönderme dedim yok yok dedi sen seviyorsun.fındıgı kabuklu yollardı eskiden ben en son gittiğimde bide kabuk yük olmasın diye kırmıstım ogün bugündür kırarda yollar.Allah razı olsun ne diyeyim.bu arada kabakları kesip temizleyipde yollamış çekirdek yokkkkk.
@Benim adim uzum Ortim nerelerdesin
Sana güveniyorum bugünü dikkatli atlatalim
Dün dondurmaya ve keke hayır dedim
Mortilerden ses yok
B Bebetomm
ne çabuk yedim yaaaaaaben de şimdi evden getirdiğim 4 köfte ve biber közümü yiyeyim. Yanında biir salatalık turşu ve bir domates ileAkşama yoğurt, ananas inş
tereyağııı , fındıkkkkayınvalideciğim karalahana ,kabak .mısır unu tereyağı veee kırılmış fındık göndermş
ayyy ne olur kabak güzel olsunnnnn....
İşte olduğumdan okuyorum ama yazmaya yetişemiyorum.tabi biZde boş değiliz büyün hafta emek verdik inşallah yarın @ecemavi ablamla beraber patlama yapıcaz@Benim adim uzum Ortim nerelerdesin
Sana güveniyorum bugünü dikkatli atlatalim
Dün dondurmaya ve keke hayır dedim
Mortilerden ses yok
B Bebetomm
üç harfliler gelmiş deseneArkadaşımm bir sürüü kek getirmiş yaww bu kadın benii deli edecekk ağzıma sürmedim kime kitlseme acabaamimu88 kargo adresi alayım bebekim tortişiiiimm
Yaa benim burada öğrenciler den kaptim ben d é .heleee viyyyyviyyyyyyyyyyyy ayyy tescilli sözü oldu takımın
Arkadaşımm bir sürüü kek getirmiş yaww bu kadın benii deli edecekk ağzıma sürmedim kime kitlseme acabaamimu88 kargo adresi alayım bebekim tortişiiiimm
Tabi kız eksi cikim die don atlet kaliy ı İ inşanDaktırımın tavsiyesi ile baskul siparişimi verdimBi gelsede artık evde sabaj uyanır uyanmaz tartılsam.. Mayışmış hali insanın en hafif halidir derler. İşe gelene kadar kaslar çalışıyor, yok bi su içiyorsun, diyetisyeni bekle ooo bi de saate kadar aç kal Evde kıyafetfree tartılmak güzel olacak
ayyy düşünceliii delyyyyy sen bana kek yollaaaaa bende biliyorum ne yollayacağımııı
bide bolll tatlı yeee emiiiiben de şimdi evden getirdiğim 4 köfte ve biber közümü yiyeyim. Yanında biir salatalık turşu ve bir domates ileAkşama yoğurt, ananas inş
don kalıyorda atlet de kalmıyor anacımmm saçtaki toka bile çıkarıyorummmm hahahahaTabi kız eksi cikim die don atlet kaliy ı İ inşan
don kalıyorda atlet de kalmıyor anacımmm saçtaki toka bile çıkarıyorummmm hahahaha))
don kalıyorda atlet de kalmıyor anacımmm saçtaki toka bile çıkarıyorummmm hahahaha))
kız olur mu heçççç yarın cıbıl tartıl herşeyi çıkar küpe bile varsa çıkar ben öyle yapıyorumben pijamalarımla tartılıyorum ama
kız olur mu heçççç yarın cıbıl tartıl herşeyi çıkar küpe bile varsa çıkar ben öyle yapıyorum)))
ben geceliğimle tartılınca +400 fazla çıyorum düşün artık begümmm))
Sen bilirsin canimmm ben gerekirse derimi bile yuzem diyorum yeterki az cikayim hahahaama başından beri böyle tartılıyorum şimdi öyle tartılırsam haksız kazanç olur ki,içim rahat etmez benimolsun ben alıştığım gibi devam edeyim nasılsa her türlü daha eksi olcak oda benim kaarım olmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?