Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Düşünceli kadın kabağı bilemiyorum temizlemiş

@Benim adim uzum Ortim nerelerdesin
Sana güveniyorum bugünü dikkatli atlatalim
Dün dondurmaya ve keke hayır dedim
Mortilerden ses yok
B Bebetomm

Mortilerden diğeri olarak biz buradayız

@Benim adim uzum Ortim nerelerdesin
Sana güveniyorum bugünü dikkatli atlatalim
Dün dondurmaya ve keke hayır dedim
Mortilerden ses yok
B Bebetomm
İşte olduğumdan okuyorum ama yazmaya yetişemiyorum.tabi biZde boş değiliz büyün hafta emek verdik inşallah yarın @ecemavi ablamla beraber patlama yapıcaz

Arkadaşımm bir sürüü kek getirmiş yaww bu kadın benii deli edecekk ağzıma sürmedim kime kitlseme acabaa mimu88 kargo adresi alayım bebekim tortişiiiimm
üç harfliler gelmiş desene darısı beş harflilerin başına

Arkadaşımm bir sürüü kek getirmiş yaww bu kadın benii deli edecekk ağzıma sürmedim kime kitlseme acabaa mimu88 kargo adresi alayım bebekim tortişiiiimm

ayyy düşünceliii delyyyyy sen bana kek yollaaaaa bende biliyorum ne yollayacağımııı

Tabi kız eksi cikim die don atlet kaliy ı İ inşan

Bugün izin günm. Yemeğimı yaptım . Pek diyet değil ama olsun sebZe. Bu sebze yemekleri yarismasindan esinlendin karnibahar köfte yaptım içine kiyma da koydum .kızartma olacak ama bi de hizimi alamadim kabak yemeği yaptım yoğurtlu olacak. Kocam gelsin die bekliom yaşlı kahnem k.validecigm de acikmis bekliolar

kız olur mu heçççç yarın cıbıl tartıl herşeyi çıkar küpe bile varsa çıkar ben öyle yapıyorum )))

ben geceliğimle tartılınca +400 fazla çıyorum düşün artık begümmm ))

ama başından beri böyle tartılıyorum şimdi öyle tartılırsam haksız kazanç olur ki,içim rahat etmez benimolsun ben alıştığım gibi devam edeyim nasılsa her türlü daha eksi olcak oda benim kaarım olmuş olur.

Sen bilirsin canimmm ben gerekirse derimi bile yuzem diyorum yeterki az cikayim hahaha ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…