Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım zaten ria kelimesini halk pek kullanmaz yoksa mutlaka duyardn.genelde spiral vs diyorlar.ne cahillik ne patavatsızlık haksızlıketme kendine.
Amaa çok teşekkür ederim güzelim sayende öğrendimm ben hiç aklıma gelmemişti

Eki Görüntüle 1958064
sana özel yaptırdım.sgk karşılamıyor.bunu takınca kafana herşey unutuyorsun no stres no panic.kabızlıkta otomatik iyileşiyor.

ay zaten bana gerekli birşeyi de sgk karşılasın yok yok bir mağazaya giderim en pahalısı... bir ilaç lazım olur sgk karşılamıyor Ruhum kontes anacım... ruhum paris gerçekler kocamustafapaşa

aslında ben detoxu midem küçülsün yeme isteğim azalsın diye yaptım
genelde cumadan cumaya tartılırım detox sabahı bir tartıldım artıdayım isabet oldu zamanı gelmiş
mağlum dönem böylece artı olmadan geçecek inş

Çekirdeğini atma sakın kabağın benimki olsa o kadar zaman gitmesem ????
yok benim kayınvalideciğim yufka yüreklidir ama karadeniz kadını sağı solu belli olmuyor.
karalahanayı gönderme dedim yok yok dedi sen seviyorsun.fındıgı kabuklu yollardı eskiden ben en son gittiğimde bide kabuk yük olmasın diye kırmıstım ogün bugündür kırarda yollar.Allah razı olsun ne diyeyim.bu arada kabakları kesip temizleyipde yollamış çekirdek yokkkkk.

Daktırımın tavsiyesi ile baskul siparişimi verdim Bi gelsede artık evde sabaj uyanır uyanmaz tartılsam.. Mayışmış hali insanın en hafif halidir derler. İşe gelene kadar kaslar çalışıyor, yok bi su içiyorsun, diyetisyeni bekle ooo bi de saate kadar aç kal Evde kıyafetfree tartılmak güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…