benden bile süslüymiş bu huniEki Görüntüle 1958064
sana özel yaptırdım.sgk karşılamıyor.bunu takınca kafana herşey unutuyorsun no stres no panic.kabızlıkta otomatik iyileşiyor.
Sen nerdesin kiHayirli sabahlar diycem ama orda öglen oldu bile :)
Ozaman tünaydinlar efemmmm
rahim içi araçCanımm ortişimm özürdilerim ria ne demek
heee anladım dicem deilahiii begümüm aynı bensin tatlıciii. . Valla aus görmesin baNà da kzar ama yemedim ki yemedim kiiii
Valla kardeşim benjm ismimin sonuna ekleyip. Buyrun voronesin.malikanesi. . Diye gulusurduk. Hani pembe diziler de Fernando peles neyin vardi onun gibim
ben daha çoook yaldızlı renkleri seviyorum böyle pırıl pırıl olacakkk ..pembe pek aram yok gördüm beğendim dedim dışarda olmasada evde takabilriim diye düşündüm
Aaaaa çok cahilimm keşke ölsemmm yaa patavatsızlık ettim kuzumm o zaman ben kullanmadıgım içinrahim içi araçnamı değer spiral.
ben daha çoook yaldızlı renkleri seviyorum böyle pırıl pırıl olacakkk ..pembe pek aram yok gördüm beğendim dedim dışarda olmasada evde takabilriim diye düşündüm))))
yok verememiş canım sabit çıkmışşş öyle okudum...Shery geldi mi merak ediyorum bu gün ne yaptı kilo vermiş mi
Bendee bayıldımm şimdide almadıgımaa pişmanım lcw da vardıı çok hoştuuuuay ada ben similli bir bluz gördüm gri onun peşindeyim dizide gördüm bulamıyorum
aaa merak ettim resim atsana canımmmm.... bende üste çalışacam kıyafet alt bir sürü varrrrr beden beden seç beğen allll hahahaay ada ben similli bir bluz gördüm gri onun peşindeyim dizide gördüm bulamıyorum
yok canım zaten ria kelimesini halk pek kullanmaz yoksa mutlaka duyardn.genelde spiral vs diyorlar.ne cahillik ne patavatsızlık haksızlıketme kendine.Aaaaa çok cahilimm keşke ölsemmm yaa patavatsızlık ettim kuzumm o zaman ben kullanmadıgım için
bence çayıda abartma abla onca emek söz konusu.Bende kahve icemeyince vurdum çayın gözüne
Bu arada ayran detoxunda kahve yasak tuz yasak çaya birşey dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?