sen banyo yap iyece keselen akıt kirleri,tırnakları kes,wc çık bişey kalmasın içerdeSen bilirsin canimmm ben gerekirse derimi bile yuzem diyorum yeterki az cikayim hahaha))
Almanya canimSen nerdesin ki
ben pijamalarımla tartılıyorum ama
Yaptim yaptim keselendim bide uzerine liflendim cok bastirmisim krem surunce sizladi hahasen banyo yap iyece keselen akıt kirleri,tırnakları kes,wc çık bişey kalmasın içerde
Sen bilirsin canimmm ben gerekirse derimi bile yuzem diyorum yeterki az cikayim hahaha))
sen banyo yap iyece keselen akıt kirleri,tırnakları kes,wc çık bişey kalmasın içerde
Tartilirken don mu ?
O da ne
HahahahaTartilirken don mu ?
O da ne
Tartilirken don mu ?
O da ne
Yaptim yaptim keselendim bide uzerine liflendim cok bastirmisim krem surunce sizladi haha)) wc garantisi yok iste bazen sabah oluyorrr bazen aksam bazen hicc
Amin canım Benim.ay Sherryim yaaa hiç gülesim yoktu. Allah'ta seni güldürsün
Canim ben kizimin butun yemeklerini 2.5 yasina kadar kemik suyu ile yaptim ustelik gunluk taze taze yaptim....kan degerleri 17 aylikken bakilmisti coook iyi demisti dr....kemik suyu iyi geliyormus oyle diyorlar..Hava güneşli diye parka çıktık kizimla.
Viyyy be.rüzgarlı!
Bu arada kizimda kansizlik çıktı yaw.
Ben gereksiz ilaç kullanmamak taraftarıyım. Kan.vs de dahil.
Ilacini almistim artık kullaniriz bizde.
Paraben free.tabii
Duzeni bozmayayim diyorum genelde gunde bir cikarim saat degisir sadece...perşembe akşamı forç çay içsen ada haftada 1 gün
Tartilirken don mu ?
O da ne
yok artık kız olurmu öyleeee
ben bi don
ahahahahah kızlarrrr
don giymeyen bile varken , derisini yüzünler varken begüm halaaa pijama giyiyorrr
eneee bi ben mi varım pijamalı abaca,yarın 2 kere tartılayım o zaman en azından pijamaların ağırlığını öğrenirim ,gerçi ince onlar öyle kalın değil ama
Benimki hala duruyor bugün normal corbaya ceviricenWuuuu tuzsuz zormus
Ilk kasemi simdi yiyorum sanirim gec kaldim.
Artsada aksam 22 de en gec birakcsm yemeyi
Yazik kiz :)ben 2 yıldır gitmiyorum küsüm 2 yıldır kayısılarım gelir bahçeden...eee benle küs oğluna gönderiyor güyaaa hep benim şevdiğim şeyleri gönderiyor farkediyorum hahahaha))))
kız olur mu heçççç yarın cıbıl tartıl herşeyi çıkar küpe bile varsa çıkar ben öyle yapıyorum)))
En az 400 gr :)eneee bi ben mi varım pijamalı abaca,yarın 2 kere tartılayım o zaman en azından pijamaların ağırlığını öğrenirim ,gerçi ince onlar öyle kalın değil ama
Ben gece bi tartiliyorum asagi yukari sabah ne görecegimi tahmin ediyorumBen bütün kilolarimi biliyorum
Kiyafetli,kiyafetsiz,ac,tok,sabah,aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?