desene birlikte dönmüşüz
tatlı diye yarın seni yicembide bolll tatlı yeee emiiii)
ben de menümü bildireyim öyle çıkayım.
Ausencia
PERSŞEMBE MENÜSÜ
Sabah
2 haşlama yumurta
peynir
1 domates/ roka
ARA
yoğurt
4 cevuz+ 5 finduk
ÖĞLEN 14:00
4 küfte + közde biber
bir domat/ bir salatalık turşu/ roka
AKŞAM
yoğurt/ ananas veya yarım portakal
2,5 lt su
Ayyy Betülümm inşallah o güzel günleri görürüz kuzucumsaydin78
Canım hayırlı haberlerini aldık mutlu olduk, inşallah sonucuda çok güzel olacak...
ve seni elinde bebeğinziyarte geleceğiz inş ..
desene birlikte dönmüşüzAy hadi inşallah ben de sende 69u görelim en kısa zamanda
Ş,imdi çıkıyorum işten, seminerim var akşam. Gelemeyebilirim
ama saçını bizim içinde öyle resimdeki gibi güzel yapacaksın tamam mıAyyy Betülümm inşallah o güzel günleri görürüz kuzucum♡♡♡ ne güzel olur ne çok isterim, hayal ettim birkaç saniye hepiniz gelmişsiniz bizi ziyarete ne güzel sizlerle dopdolu idi evim Allahım sen yaşat inşallah
Ayyy Betülümm inşallah o güzel günleri görürüz kuzucum♡♡♡ ne güzel olur ne çok isterim, hayal ettim birkaç saniye hepiniz gelmişsiniz bizi ziyarete ne güzel sizlerle dopdolu idi evim Allahım sen yaşat inşallah
Simdi ye beni simdii tartida arti cikasin bende tartilmaktan kurtulayimmm hahaha:)))tatlı diye yarın seni yicemöptümmmm, anladın sen onu
Betülüm yapmam mı kızama saçını bizim içinde öyle resimdeki gibi güzel yapacaksın tamam mı
İyiyiimmm sarıı papatyammm sen nasılsınn güzelimmmDelyimmmm naber kuzum
Sagol tatlım inşallah devamı da gelir kuzucum ♡♡saydıncım güzel habere sevndim cnmm
Iyiyim bitanem. InşaAllah güzel haberler devam ederse daha da iyi olucam kuzum ♡♡♡♡İyiyiimmm sarıı papatyammm sen nasılsınn güzelimmm
aminnnn kuzummm inşallahhh görleimm yaaa bir an önceeeeesaydin78
Canım hayırlı haberlerini aldık mutlu olduk, inşallah sonucuda çok güzel olacak...
ve seni elinde bebeğinziyarte geleceğiz inş ..
desene birlikte dönmüşüzAy hadi inşallah ben de sende 69u görelim en kısa zamanda
Ş,imdi çıkıyorum işten, seminerim var akşam. Gelemeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?