Seni merak ettim nasilsinn canimmİyi akşamlar kizlarrherkes iyidir insallah
Öküzcan benden uzak allaha yakın olsun...
Menü
Sabah
Yeşil çay
Öğlen
4 ızgara köfte
Ayran
Akşam
Salata
Baharatlı yoğurt (nane, pul biberi)
Su : 2,5 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Selamlar canlar,
Bu hafta çok yogundu gelemedim hiç
Acayip bir trafik var birde bu hafta eve gelişim çok geç oluyor. Diyet iyi gidiyor gibi bazen ara öğünü ve su içmeyi unutuyorum. Sabah ögle akşam ögünlerini tam yapıyorum. Şimdide yumurta haşlıyorum sabaha. Sonrada yatma vakti :))
Zaten zar zor veriyom acaba yarin bende sheryy gibi yapsam hahahaAy kız hiç öyle deme ne demek keşke ölsem niye okadar rahatsız oldun önemli değil ortim
Oy viyyy
Ay bu toka hepimizde mi var bende öyleyim ne olacak dursun diyorum şeytan soldan soldan çıkar onu çıkar onu diye vesvese veriyo
Ahahahah aynen don vaaaarrr don var demi sherrycim
Ay Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah ablam her namazda duamdasın
Süper gelişme ortim süper
Insallah canim insallah ..Beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim kizlar daha iyi olucam insallah
Iyy yesem zehirlenirimYemişsin işte .. itiraf et kolundan mı koca kafasından mı yaptın köfteleri :)
Çok güzel menü .
Bu arada okudum anneni devreye sokman doğru karar.
Pek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diyeSeni merak ettim nasilsinn canimm
Benim bir haftadır pek keyfim yok o yüzden girmedim buranında enerjisini düşürmek istemediğim için
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz dualarım seninle...Pek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifani versin Ya şafiPek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye
Pek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye
Bende sizleri çok özledim canım ya ama işte daha aileme bile söylemedim sonuçlardan sonra söylüycem yani öyle anı oldukı içimdeki yangını sonduremiyorum
Canım o nasıl söz ...
Kaç kez adın geçti ...
Sıkma canını lütfen . Sana yazdıklarımı unutma ... kötü düşünmen için bir sebep yok .
Ve lütfen burda sadece ye/yeme konuşmuyoruz bunu biliyorsun .
Gel paylaş , dağıt kafanı :)
Bak ortin sherry tartılma sırlarını açıkladı bugün mesela :)
Konuşup gülerek şu sıkıcı diyet serüvenini geyiğe çevirmeye çalışıyoruz bizde burda,
Ara vermek yok artık . Bekliyoruz seni ...
Geçmişi okumalarını bile özledim .
Canimmmm çok teşekkür ediyorum inşallah cikmazÇok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz dualarım seninle...
Canimbenim coook gecmis olsun Rabbimsifa versin....sakın oyle dusunme burada sıkıntilarimizi mutluluklarimizi birlikte payladiyoruz lutfen uzakta kalma icine atma ...paylasmak istersen hep buradayiz...kiz sen nasil kovasin bende kovayim icimde tutamam paylaşırim..paylas rahatla canimPek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye
Evet bide o var demi çok kuruyorum galiba kaptanım ya
Bak şimdi birde biyopsi bekleme süreci var .... çok yaşadım iyi bilirim o stresi ... hep temiz çıktı şükür .
O stresi yalnız kurup kurup kafanda yaşama
Iznin bitti :)
Aramızda ol artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?