Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öküzcan benden uzak allaha yakın olsun...
Menü
Sabah
Yeşil çay

Öğlen
4 ızgara köfte
Ayran

Akşam
Salata
Baharatlı yoğurt (nane, pul biberi)

Su : 2,5 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Yemişsin işte .. itiraf et kolundan mı koca kafasından mı yaptın köfteleri :)

Çok güzel menü .

Bu arada okudum anneni devreye sokman doğru karar.

Davimmm . Çok sevindim listene uymana ... arada aksaklık olsa da .
Suyu yanında taşı ... o bize çok lazım:)

Yarın umarım güzel bir eksi görürsün canım .

Zaten zar zor veriyom acaba yarin bende sheryy gibi yapsam hahaha )

Seni merak ettim nasilsinn canimm
Pek keyfim yok Adacım ya bende guatr var oda bir hafta önce çekilen usg de iki katı büyüme olmuş yarın biyopsi yapicaklar sonuca göre ameliyat yapicaklar benim içinde çok ani oldu rutin kontroldu bi anda doktor öyle söyleyince benim moral felan yerle bir oldu işte anlıycan o yüzdende pek girmek istemedim sizinde keyfinizi kaçırmayım diye

Benim bir haftadır pek keyfim yok o yüzden girmedim buranında enerjisini düşürmek istemediğim için

Canım o nasıl söz ...
Kaç kez adın geçti ...
Sıkma canını lütfen . Sana yazdıklarımı unutma ... kötü düşünmen için bir sebep yok .
Ve lütfen burda sadece ye/yeme konuşmuyoruz bunu biliyorsun .
Gel paylaş , dağıt kafanı :)

Bak ortin sherry tartılma sırlarını açıkladı bugün mesela :)
Konuşup gülerek şu sıkıcı diyet serüvenini geyiğe çevirmeye çalışıyoruz bizde burda,

Ara vermek yok artık . Bekliyoruz seni ...
Geçmişi okumalarını bile özledim .

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmaz dualarım seninle...

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifani versin Ya şafi

Bak şimdi birde biyopsi bekleme süreci var .... çok yaşadım iyi bilirim o stresi ... hep temiz çıktı şükür .
O stresi yalnız kurup kurup kafanda yaşama
Iznin bitti :)
Aramızda ol artık .

Bende sizleri çok özledim canım ya ama işte daha aileme bile söylemedim sonuçlardan sonra söylüycem yani öyle anı oldukı içimdeki yangını sonduremiyorum

Canimbenim coook gecmis olsun Rabbimsifa versin....sakın oyle dusunme burada sıkıntilarimizi mutluluklarimizi birlikte payladiyoruz lutfen uzakta kalma icine atma ...paylasmak istersen hep buradayiz...kiz sen nasil kovasin bende kovayim icimde tutamam paylaşırim..paylas rahatla canim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…