- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Düğün tarihi tam olarak belli mi üzüm ?
Bir prog. yapayım kafamda senin hesaplarla ilgili ?
Ve teşekkürler sözlerin için
Bugünkü kahve bitter makulda . hafta sonunu şimdiden planla bence .
O relakslık iyi gelmiyor sana benden söylemesi .
Hmmm depresyon haftasını geç
4 günü tekrar yapmak için erken
O zaman menü arttırma deneyeceğiz bu hafta .... napak ? battı balık yan gider olmalıyız ya
Liste bugün açılıyor haberin olaspor evet hemde bildiğin kan ter içinde yağ yakmak için kardiyo yaptımmm... ama şunu hesapladımmm ben 31 ocak da 78.2 mişim... giden kilo 3.6 tabi iki hafta da verdim onu şimdi duruyorumm... Allahım sen gör emeklerimi yarabbim... çok kilo verdiğim hafta biri 4 günlükdü diğeri de depresyon haftası...
ayy ahumm al beni aaaaaaalll yarın sabah erkenden kalkıp koşmaya gitmeyi planlıyorumm...
adaa süper
sağol ece,ayy evet allahtan ev sıcak da suyun soğukluğu normaldi yani,masumun mutfağı senin soğukta bunu yaşamış olman,beterin beteri var diye boşuna demiyolar,halime sevinecem nerdeyse :))
Ay adaaa çok tebrikler 6 kara ne kaldı şurda
teşekkürler canımmmm inşallah haftaya beraber bomba gibi dönceğiz sahalaraway süpersin ahh ada snein için nasıl sevindim bilmezsinn maşallahhhh
Ayyy kabuuusssDur daha hava gece _30 mutfak dolabının içinde ki boru patlamış mutfak odaları gezmiş en son köşede ki bizim odaya gelmiş
Bı uyandım odanın içi su dolu rüyadır dedim yattım sonra bir daha bakayım dedim ne rüyası kabus işin tuhafı gündüz sular akmaz dı alacağı varmış hamileyim hastaneden çıkalı bir hafta olmuş yardım edecek kimse yok halıları dışarı attık dondu hemde saçaklı suyu apartmanın içine attık dondu
Sonuç o bir hafta zehirlenip hastanede kalmanın hürmetine sağlık olsun dedik halıları sobada kuruttuk biraz koktular
ayyyyy eşimede resmini çektim gönderdimmmm oda senin gibi diyor hadi 6 lara az kalmışşş ada neyle uğraşıyorsun yawww diyor sonrada hahahahAy adaaa çok tebrikler 6 kara ne kaldı şurda
ama sporun karşığını spor az yapınca aldım bu hafta çok az yaptım hahahahadaa süper,sporlarının karşılığını aldın
günaydınnn şekercimmmmGünaydın kızlarrrr
Dur daha hava gece _30 mutfak dolabının içinde ki boru patlamış mutfak odaları gezmiş en son köşede ki bizim odaya gelmiş
Bı uyandım odanın içi su dolu rüyadır dedim yattım sonra bir daha bakayım dedim ne rüyası kabus işin tuhafı gündüz sular akmaz dı alacağı varmış hamileyim hastaneden çıkalı bir hafta olmuş yardım edecek kimse yok halıları dışarı attık dondu hemde saçaklı suyu apartmanın içine attık dondu
Sonuç o bir hafta zehirlenip hastanede kalmanın hürmetine sağlık olsun dedik halıları sobada kuruttuk biraz koktular
Begümüm geçmiş olsun canım . Gecen yaz su arıtıcısı patlamıştı bizdede mutfak halısı antre tümden ıslanmıştı
masumm gerçekten çok kötü olmuş
kv bazen işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?