Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

relaks derken illa protein, yada sebze suyu vs degil yani onu demek istedim

Liste bugün açılıyor haberin ola

sağol ece,ayy evet allahtan ev sıcak da suyun soğukluğu normaldi yani,masumun mutfağı senin soğukta bunu yaşamış olman,beterin beteri var diye boşuna demiyolar,halime sevinecem nerdeyse :))

Dur daha hava gece _30 mutfak dolabının içinde ki boru patlamış mutfak odaları gezmiş en son köşede ki bizim odaya gelmiş

Bı uyandım odanın içi su dolu rüyadır dedim yattım sonra bir daha bakayım dedim ne rüyası kabus işin tuhafı gündüz sular akmaz dı alacağı varmış hamileyim hastaneden çıkalı bir hafta olmuş yardım edecek kimse yok halıları dışarı attık dondu hemde saçaklı suyu apartmanın içine attık dondu
Sonuç o bir hafta zehirlenip hastanede kalmanın hürmetine sağlık olsun dedik halıları sobada kuruttuk biraz koktular

Ayyy kabuuusss

Ausencia
cumartesi : sabah dukan krep , öglen kısır karnıbahar ile yapacagım
pazar: maile kahvaltısı ama beniki diyet olur , balık yapmayı planlıyorumm birde

pazartesi ,salı,çarşşamba : duruma göre yumurtalı,etiformlu kahvaltı
durma göre yumurtalı , öglen uayn yemeklerden, uymayanları uydurcaz
akşam yeşilelma, badem,yogurt karışımı işten çıkmadan ada81

perşembede : yyumurtalı kahvaltı, öglen ne çıkarsa yemegi , akşam nosss 4 ten sonra su bile içmemm

plan olmaynca olmuyor bende haklısın

ay eceeee nefes nefese okudummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…