Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amaaaaan size de fikir sorulmuyor heeee ?

Üzülün gitmeee diyin diye yazmadım o yazıyı ben , aaaaa aaaaaaaaa

Ben literatürde .... sabırsız kelimesinin eşittiriyim bööyle güzel şeyler olacaksa hemen olsun isterim

Olmuyorsa hemen düzelsin .

Hadi o zaman yeni fikirler gelmeye devam etsin ... Hareketlenelim

Bende önümzdeki hafta hedeflerinizi yazayım

benim bugün kısırım ödül olsun kaptanım olar mııı ?? çünkü asla tatlı yemiyecem ağzımı sürmem daha tatlıyaaaa ıyy vıyyy yaniiii ))

bu arada elinize emeğinize sağlık )

Dinazorlar ve sen, hiç güleceğim yoktu
Bir düşünelim inşallah, orti yarışı da devam edebilir ya da yerine ne olabilir

Ay bilmiyorum betül , şu kafam var ya düşünmekten ağrıyor .

Ne bulsam ne bulsammmm diyorummm , evrekaaaaaaaaaaaaa kısmı gelmiyor bir türlüü

benim bugün kısırım ödül olsun kaptanım olar mııı ?? çünkü asla tatlı yemiyecem ağzımı sürmem daha tatlıyaaaa ıyy vıyyy yaniiii ))

bu arada elinize emeğinize sağlık )

Olsun canım , zaten yiyecektin onu madem ödül porsiyonu büyüt bari

vorones ben sana demiştim elinden alırım o kupayı deyiii
tamma hadi haftaya sen al

Ayyyyyyyyyyyyy ahudan karikatür geliyorrrrrrrrrrrr , ben pazen hazırlayayım yedek

fatmacımm üzülme bir yerlerde bi değişiklik istiyor vucud olabilir...

vorones ben sana demiştim elinden alırım o kupayı deyiii
tamma hadi haftaya sen al

Vero bu hafta öyle mızıkçılık yaptı ki , burdan özelden ... belliydi böyle olacağı ...

Şimdi de eşinden gazı aldı , sen yemiyorsun diye hastalandın diye ...gelsin şifa için pattisler , hemi de niğde pattisi ... Haftaya sizde o maç ben diyeyim

herkes şapkasını önüne alsın düşünsünn
ben misal sporu bırakmama gerektigini anladım ha bu hafta cidden boynum yüzündendi ama bıraktım mı ? bıraktımm
haftada hergün lesile yapıp 3 günde koşu bandında yürüyebilirim artık havalar ısındı

bugün moddan çıkıp 67 leri hedefleyerek yelken açıyorum ben takılın peşimeee

ne güzel anlattın vallahi sonuna kadar katılıyorum Ausencia

18 yaşında da Ausencia hanımmm kimlereeee aldanmışşşş

Ayyyyyyyyy bunu da yaptık mimuuu , neler yapmadık burda iki gr vermek için tellioğulları seferoğulları diye ayrıldık , yeşil vadi için savaştık

Alien Predator e karşı mı yapsak ne etseeeeek

hayır gitmeyin hani mezun edecektiniz biziiii bizi bilen ile yola devam etmek daha güzeldir yeni birine anlat anlat olmaz yaaaaa niye bizi bırakmak istiyorsunuz ? çok mu yoğunsunuz ? arada sizi üzüyoruz ondan mı ?

hayır gitmeyin hani mezun edecektiniz biziiii bizi bilen ile yola devam etmek daha güzeldir yeni birine anlat anlat olmaz yaaaaa niye bizi bırakmak istiyorsunuz ? çok mu yoğunsunuz ? arada sizi üzüyoruz ondan mı ?

Sen bana siz diye hitap ediyorsun ya ondan

Yok canım benim yoğunluk vs . değil , biraz enerji düştüğünde ilk teklif edeceğim şey bu olduğu için .

Hep sizi mi izne çıkaracağım kilo gitmediğinde

Üzülün diye yazmadım yahu , hem yeni biri derken içimizden biri tabii ki , öyle yabancıları sokmam buralara bizim çöplük burası

duymamış olalım da bunlarııı

gidecekmişmiş de mışmış da muşmuşşş

ayy mesajın başını bulacağım diye mahvoldum burda
aus bence hiç gerek yok böyle bişeye , zaten yaz geliyor takım ister istemez enerjisini bulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…