Ne demek taze kan duymamis olayim bunuuuu...bu kadar ilgili bi kaptan 1000 yil arasa bulamaz bu takim..Bu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Onun dışında elinden geleni ardına koymayıp gr verenler istisna , diyetten ve takımdan kopuşlarda var .
Daha yol uzun ...hedefe yaklaşan bir iki isim dışında çok kişinin en az 10 kilosu var postalanacak , en az ...
Dinamik değiştirme vakti geldi bence ... Burada amaç herkesin aynı motive ve hırsla , hem de hiç sıkılmadan , stres olmadan kilo vermesini sağlamak .
Ne dersiniz ? Her fikre açığım ben . Bu takımı ve sizi başarılı görmek istiyorum . Yılmış ve sıkılmış değil .
Benim önerim taze kan . Çoğu zaman işe yaramıştır ... Ben yine buralarda olayım ama yeni bir soluk gelsin kaptanlığa ... herkesin motivesi bir kez daha silkelensin .
Bir yere gitmem ... Yeşil yeşil görev icabı diyet başlığından zaten :)
Tek istediğim kaybedilen enerjinin bir şekilde ve hızla toparlanmasıZaman zaman benimde enerjim düşüyor olabilir .. Çünkü hepinizi tanıdım , kim ne yer ne zaman wc ye çıkar , ne yerse tartı o lalal der ... yani sunacak fikirde tükeniyor böyle olunca ...
Hadi sunun fikirleri , toparlayalım el birliği ile ... Yaza buradaki tüm hatunlar fit girsin
Bu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Onun dışında elinden geleni ardına koymayıp gr verenler istisna , diyetten ve takımdan kopuşlarda var .
Daha yol uzun ...hedefe yaklaşan bir iki isim dışında çok kişinin en az 10 kilosu var postalanacak , en az ...
Dinamik değiştirme vakti geldi bence ... Burada amaç herkesin aynı motive ve hırsla , hem de hiç sıkılmadan , stres olmadan kilo vermesini sağlamak .
Ne dersiniz ? Her fikre açığım ben . Bu takımı ve sizi başarılı görmek istiyorum . Yılmış ve sıkılmış değil .
Benim önerim taze kan . Çoğu zaman işe yaramıştır ... Ben yine buralarda olayım ama yeni bir soluk gelsin kaptanlığa ... herkesin motivesi bir kez daha silkelensin .
Tek istediğim kaybedilen enerjinin bir şekilde ve hızla toparlanmasıZaman zaman benimde enerjim düşüyor olabilir .. Çünkü hepinizi tanıdım , kim ne yer ne zaman wc ye çıkar , ne yerse tartı o lalal der ... yani sunacak fikirde tükeniyor böyle olunca ...
Hadi sunun fikirleri , toparlayalım el birliği ile ... Yaza buradaki tüm hatunlar fit girsin
Yeni Umut Yeni Hedef Betulina 75 / 76.1 √√√
1.grup
kelebekolacam %1.07
Betulina %0.78 Ortalamaları %0.93 .... ile Kazanan 2.kez Kelebek ve Betül
İnşallah kız olucaz inşallah
Lakin hesapladın mı hiç ortalamamızı biz böyle gubarırkene cortlamayak
Bildiriimmm
93.5
Sabah yazamadım şimdide iş yoğunluğundan kaçtım hemen yazayım dedim.
Öpüyorum sizi :)
olayları artık inşallah lehime çevirecem inşallah çok sıkıldım abla kilolardan az önce sırf şişmanım diye iki arabanın arasından zor geçtim çok zoruma gitti
dört ponpon bana ziyadesiyle fazla kaptanımbana dört versen sesimi çıkaramam bu hafta Seviyorum seni
Ausencia Ausum pazar aksami gelecek insallah. 73 küsur olayim dedim o gelene kadar ama olmadi maalesef
Ausencia ben hep geçmişi okurken kaçırıyorum her şeyi zaten bundan sonra önce yazıp sonra geçmişe gideceğim
kızlar öğlenki menü tam bir faciaydı
pirinçli mercimek çorbası,fırında kıymalı patates yedim yarım dilim de ekmek yedim,patatesin dibini sıyırdım,nimettir günah olmasın dedim
bugün k.hidrat patlaması yaşadım,masumdan da bayrağı devraldımbu hafta artı temzileme sırası bende
kaptanım seni üzdük demi,kabahatler sende değil,sen bizim için çok çalıştın,emek verdin ama biz çocuk gibi sorumluluk bilmek yerine illa senin dürtmeni bekledik
buraya yepyeni taze kanlar gelsede önce dönüp kendimize bakmalıyız,olumsuzlukların sonucunu yeni bi kaptanın düzeltmesini beklemek yerine kendimizi değişirerek düzeltebileceğimize inanıyorum
sözüm meclisten dışarı kimse beni yanlış anlamasın,burda hepimiz bir bütünüz bir aileyiz
Taze derkenBu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Taze derkenBen kan naklini henüz yaptım, altı ay tıbben bana yeni kan yasak
Begüm yazmış, ama sanki benim adıma yazmışkaptanım seni üzdük demi,kabahatler sende değil,sen bizim için çok çalıştın,emek verdin ama biz çocuk gibi sorumluluk bilmek yerine illa senin dürtmeni bekledik
buraya yepyeni taze kanlar gelsede önce dönüp kendimize bakmalıyız,olumsuzlukların sonucunu yeni bi kaptanın düzeltmesini beklemek yerine kendimizi değişirerek düzeltebileceğimize inanıyorum
sözüm meclisten dışarı kimse beni yanlış anlamasın,burda hepimiz bir bütünüz bir aileyiz
hemde nasıl moral olduuu kaptanım teşekkürler kaptım poponlarııı
Adaaaa yaaainanılmaaaz sevindim , nasıl moral oldu değil mi ?
Tebrikler tatlım , demek ki fazla spor send ekaz yapıyormuş , ahu duymasın
Süper yaa , hedef 60 lar artık
Dur biraz daha pon pon serpiştireyim şuracığa
harbiden korku filmi gibi .
Böyle daha güzel ...kafandaki programla hafta çabuk toparlanıyor
Ne güzel işte ...hiiçbunu koyma .
Eşinin destek olması süper ... burada sürekli az yiyorsun , yemedin hasta oldun , ne zaman bitecek diyet ..diyen eşlerden sonra .... bu şekilde olanı daha iyi :))
Tebrikler betülüm4 pon pon yeter sana
Tartının olması çok iyi olacak , en azından ne olup bittiğinin farkında olacaksın .
Tabii salıdan eksileri görünce kaçamak yok artık , bitti onlar .
Bu arada tartı farkı önemli , onu bana mutlaka bildir ...haftaya sonuç listesine not düşmemiz gerekecek .
Tebrikler canım , canının sıkkın olduğu bir haftada kendini yemeğe vermeyip , mutluluğu yemekte aramadığın için :)
Eminim bu haftadan itibaren eski bomba sekercimi göreceğiz sahalarda
Tatlım benimsen şimdi güzel haberlerle gel inşallah ... tartıyı salla gitsin
ay bildirimlere tartı farkı ekleniyor ya kural gereği ...
+300 don farkı yazsam mı
tebrikler canım , çok iyi sonuçç
79 un güzelliğine bak bak mumu ....tamam yeter baktık beğendik :) şimdi artık 78 zamanı
Tebrikler canım .
wc farkı yazayım mı sana da bildirimde
Bu hafta daha güzel olacak .. verdiğin sözü ben unutmadım sana da unutturmam ..kaçtı o 4.59 mu
Tebrikler ..... bu hafta lütfen ama lütfen geçmişe dalmadan önce anı yakala , gir bir selam ver menü yaz .... gerisine sonra bak .
Yoooook , bunun önlemini baştan aldım benKurallara yazmıştım 3-0 kaybedene kaptan tarafından ceza var
Eşinin dönüşe ne kadar kaldı ? Sormuş muydun aklımdan mı geçirmiştim unuttum :) yabancı değilsin bir daha sorayım
Hmmm regl etkisi metkisi ...geldi mi 79 lar geldiiiiiiiiiii , o zaman gelsin
Tebrikler , sende regl sonrası haftayı iyi değerlendir ahum , bulunmaz nimet ....79 dan koşarak uzaklaşman için
Amin aminn sherryim lakin ev çok büyük yardım şart.benimde kapıda tavuk lar tam köpek konulacak yerde lakin köpek zor iş kokuyor toprakta betonda sürekli yıkamak gerekiyor insandan farkı yok bakımı zor.dur gruba evimin dıştan resmini atayım atabilirsemAyy ne.güzel ahu
Bahceli.ev hayalim
Birde kapida kopek,
Neyse., senide.tebrik edeyim canim
7 lere hosgeldin
Daimi olmasin 6 lari.gör en.kisa zamanda inşallah
Ne taze kanı tez canlı kaptanım bence everything is alright dur bi şu orti morti bi eskisin aaaBu hafta 2-3 ismin çok iyi sonuçları var .
Ya size faydam varsa ...burdayım .
Ne teklif ediyorsam sizin için ... Hani koltuğa yapışıp bir halta yaramayan dinazor politikacılar gibi bir pozisyonda olmak istemem ...
Neyse , hala fikir bekliyorum . Taze kan benim fikrimdi ... Kabul edilir , edilmez ...
Ne yapalım ? Deyin hele ...
Bu işi kotarmak lazım . Artısız , sabitsiz ... gr sız ... ve en en önemlisi enerjik ...
Taktiksiz yürümüyor bu iş .. Haftalık hedef listesine bakın , çarpı dolu ... Kimseye (masumm hariç:) ) verilmeyecek hedef koymamıştım ...o da sırtını açmıştı takım için o yüzden şeyettiydim
Orti yarışı gazı biter bu hafta ...çünkü herkes 2-0 yaptı ..bir tek vero /fatma ...pamuk/tuba 1-1 oldu ....
3-0 olana büyük ödül var gerçi
Ayyyyyyyyyyy napalım kızlar ???
Ya size faydam varsa ...burdayım .
Ne teklif ediyorsam sizin için ... Hani koltuğa yapışıp bir halta yaramayan dinazor politikacılar gibi bir pozisyonda olmak istemem ...
Neyse , hala fikir bekliyorum . Taze kan benim fikrimdi ... Kabul edilir , edilmez ...
Ne yapalım ? Deyin hele ...
Bu işi kotarmak lazım . Artısız , sabitsiz ... gr sız ... ve en en önemlisi enerjik ...
Taktiksiz yürümüyor bu iş .. Haftalık hedef listesine bakın , çarpı dolu ... Kimseye (masumm hariç:) ) verilmeyecek hedef koymamıştım ...o da sırtını açmıştı takım için o yüzden şeyettiydim
Orti yarışı gazı biter bu hafta ...çünkü herkes 2-0 yaptı ..bir tek vero /fatma ...pamuk/tuba 1-1 oldu ....
3-0 olana büyük ödül var gerçi
Ayyyyyyyyyyy napalım kızlar ???
ben diğer takımları hiç bilmiyorum yafaydam varsa ne demek? güneşli günler başladı... bu takım neden hep başarılı kaptanım neden bu takımda hep sayfalar akıp gidiyor. hepsi senin içine sevgini katmanda....
dinazor politikacı ol ama sen ol... padişahlığını ilan et kazık çak .... ay şu an çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?