- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
evet canım çok kıtlığa soktun kendini vucud direniyor... ye ama sağlıklı seyler yeee ...evet doğru diyorsun doktorummm hatta bu hafta şunu deneyeyim erken kalkıp evde kahvaltı yapayım sonra 13:00 gibi öğle yemeği ardından 5 6 gibi de akşam yemeği ama bu yoğurtlu birşey olsun... kıtlığa sokuyorum kendimii 11 gbii kahvaltı ediyorum sonra öğlen 2 3 gibi sonra akşama yersem bi yoğurt yiyorum kapatıyırum günü
öyle düşünmeee hepimizin böyle dönemleri oluyorr ama daha sık uğra gel canım...Takımın sorumluluk sahibi olamayan, üstüne üstlük bir de hala utanmadan gidip gelip diyet yapmaya çalıştığını savunmaya çalışan, totosunu kaldırıp bir defa spor yapmaya niyetlenememiş, kaptanın kızdığı 'nasılsa yedim devamını da getireyim'cilerden olan ben sanırım fikir verme konusunda geri planda kalsam en iyisi olur galiba
Kişi kendinden bilir işi diyerekten tamamen katılıyorum. @fatmanurkaya abla bişeyler yapmamız lazımFatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin.
Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor.
Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim.
Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????
Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??
Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????
Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .
Çok doğrubence bukadar kişiyle bu ortalamayı yakalamak başarı ve bu başaraoda en büyük pay senin @Ausencia .ben başarı olarak genelde takımdaki kişilerin yüzdesine önceki haftasına sonrasına bakrım.
belkide o 2 kişilik takımda ki o yüzde gecen hafta artı çıkıp bu hafta o artının temizlemesi bile olabilir gidip bakmadım.
kaptanımızında dediği gibi o bizim verip vermemize baksa farklı olurdu.o bizim onca emek karsısındaki azmimize bakıyor.enerjimize bakıyor.
tabi insanlık hali zor zamanlarımız olabilir.ben mesela dün akşam oturup ağladım.ama gercekten takım sorumluluğundan 1 parça kabak tatlısı yemedim ki ben deli olurum kabak tatlısına.bahanemde hazırdı depresifdim hastaydım yanlızdım.ama sorumlulugum vardı.sorumluluk takımı birinci etmekten ziyade ay ben yedim ay ben kötüydüm desem kimbilir kimi nasıl etkiliycek onun ne kadar emeğine zamanına maal olacak.
Daha sık gelicem inşallah artık, hergün menü bildiricem artık.öyle düşünmeee hepimizin böyle dönemleri oluyorr ama daha sık uğra gel canım...
Ona yazdım sen anla oldu elif ama sanada cukk oturduKişi kendinden bilir işi diyerekten tamamen katılıyorum. @fatmanurkaya abla bişeyler yapmamız lazım
Tamam ne diyim.. Aptal ben . Seni de sinir ettim. Bi işe yaramiom zaten. Hastaneye gitcem birazdan. Umarım geçer bu halim. Seriyi bendé takdir ettim. Ben o kdar emek verim eksi 300 olsun . Çok zoruma gitti . O ne güzel yeni hafta için plan yapio. Benim 3 belki 4 kilom kaldı hedefe. 300 300 ne zaman vercem ya. . Bu kadr yemeden veremiosam yerim dahà iyi .dedim attım agzima gofret ekmek .
Canım ben seni , emeğini çok çok iyi biliyorum .
Hiç bir menüne kötü dediğimi , olmamış dediğimi hatırlamıyorum .
Burdaki paylaşımlarında 4/4 lük hep .
Takımın demirbaş listesindesin
Motivasyonun bozulmuyor . Bunu çok seviyorum .
Ben çabuk demorilize olanları toparlayamadığımı görüyorum , buna bir hal çare arıyorum .
İşte şekil A .
Bunları okuyunca bütün şevkim kaçıyor .
Shery de 200 gr. verdi mesela .. en ufak bir hayal kırıklığı yaşamadım . Denedi geçen hafta oldu , denedi bu hafta olmadı ..haftaya başka bir şey deneyecek eminim çünkü.
Ama geçen haftadan başlayan , yeme ...diyet bozma ... artı çıktım dur biraz daha çıkayım krizleri ...
Bunları okumak istemiyorum dedim .
Vero iyi halt ettin . Ya vereceğin 3-4 kilo için bu kadar naz yapmaya ne gerek var ?
Yemediğinde veriyorsun işte ....İnatla yemek neden ? Git yetmemiştir o gofretler ekmekler biraz daha ye . Ne kadar heveslisiniz ilk toslamada mutfağa koşmaya ?
Söz verildi mi tutulur , ben böyle bilirim . Ha sonuç tutar tutmaz , onu tartı bilir . Ama sen elinden geleni yaptığın için vicdanen rahatsındır . O da yeter .
Git git ekmeğin köşesi kalmış .Onu da ye .
Olur. Ben de bi fikir veriyim mi. Herkes kahvaltı öğle ve akşam menüsünü fotolasa. Atsa . Hem porsiyonumuz belli olur. Hem kacamaklara miktarlaraa kaptan aninda müdahale eder olmaz miyeni kurallar belirleyelim miii kızlar kaptan heee derse hepimiz fikir verelim kaptanımız uygun gördükleri kuralları herkesin onayına sunsun olmaz mıııııııı ???????
evet canım çok kıtlığa soktun kendini vucud direniyor... ye ama sağlıklı seyler yeee ...
Tamam ne diyim.. Aptal ben . Seni de sinir ettim. Bi işe yaramiom zaten. Hastaneye gitcem birazdan. Umarım geçer bu halim. Seriyi bendé takdir ettim. Ben o kdar emek verim eksi 300 olsun . Çok zoruma gitti . O ne güzel yeni hafta için plan yapio. Benim 3 belki 4 kilom kaldı hedefe. 300 300 ne zaman vercem ya. . Bu kadr yemeden veremiosam yerim dahà iyi .dedim attım agzima gofret ekmek .tam nefretlik im. Ama sen kizsan da yazcam. Kaçamaklarımı. Yoksa ben hepten salarim
Cadı kaptan her an burda napsınOlur. Ben de bi fikir veriyim mi. Herkes kahvaltı öğle ve akşam menüsünü fotolasa. Atsa . Hem porsiyonumuz belli olur. Hem kacamaklara miktarlaraa kaptan aninda müdahale eder olmaz mi
Evet Abla gi. Çok gerildim valla.Çok doğru.
Ausum sen takımın gidişatını begenminmi anacım niye o mesajı yazdın anlamadım gerçekten.
Yaseminin dediği takımdaki arkadaşların haftalık gidişatlarına göre gayet iyi sonuçları . Ve unutulmamalıki bünyede sabırsa yoruluyor . Her hafta kilo vermek kolay değil .
Bana kızıyon biliyorum emme bazen bir iki lokma nefes aldırır dediğim bu yoksa insan pisikolojisi gerilincede kilo gitmiyor .
Azcık relax.
öhömm öhömm çeviriyorum ki betülinam benden eminim iyidir.mumu canım senin alamanca nasıl.
seni seviyorum,seni sevmiyorum,hayır seni artık sevmiyorum,yada senden daha az seviyorum senin beni sevdiğinden daha az.
güzel kızlar güzel değil eller artık sıcak değil,bütün saatler durmuş.gülüşler artık sağlıklı değil.
seni arıyorum ışığın arkasında nerdesiiiiinnnnn nerdesiiiiinnnnn .böyle yanlız kalmak istemiyorum nerdesinnnn nerdesiinnnnn.
bu arada çok şükür biraz toparladım.
Evet ben kanki olayino dà sevmedim . Psikolojim bozuluo. Fatma abla her menü yazmadıgnda stres oldum .Cadı kaptan her an burda napsın.
Şu kanki işine ciddi şekilde el atın bence . Sıkı takip olsun kanki değilde direk yarış yapın aranızda .kazananda kaybedene aralarında anlaştıkları bir ceza versin . Mesela artı 1 saat spor gibi . Yada bi akşam aç kalma cezası gibi.
Hee aus niye mesaj yazmış anladımgeçmişi okumadan dalarsan böyle olur işte .
Ausum bacım insanız işte bazımız kararlıdır hedefe kadar nefes almaz , bazımız o nefesi almassa bogulur kalır . Herkesin kimliği gibi diyet yapışıda sabrıda farklı ,biliyorum sabredelim bitirelim bu işi diyorsun ama bazan olmuyor işte ;(. Senide anlıyorum.
Toparlanır hanımlar biz süper bir takımız ve süpe nir kaptanımız varve yaza takımın büyük çogunlugu fit girecek .
DİMİ KIZLAR ????
Biliyorum aebenim ama kaptan 74 hedef koydu bu hafta sabit kaldim haftaya veririm diye dusunuyorum..Tartılma .
Ama hülyam sen sıkı diyetden diyetisyen listesine geçiyorsun ilk hafta kilo kaybı olmaya bilir bunu biliyorsun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?