Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Takımın sorumluluk sahibi olamayan, üstüne üstlük bir de hala utanmadan gidip gelip diyet yapmaya çalıştığını savunmaya çalışan, totosunu kaldırıp bir defa spor yapmaya niyetlenememiş, kaptanın kızdığı 'nasılsa yedim devamını da getireyim'cilerden olan ben sanırım fikir verme konusunda geri planda kalsam en iyisi olur galiba

evet canım çok kıtlığa soktun kendini vucud direniyor... ye ama sağlıklı seyler yeee ...

öyle düşünmeee hepimizin böyle dönemleri oluyorr ama daha sık uğra gel canım...

Kişi kendinden bilir işi diyerekten tamamen katılıyorum. @fatmanurkaya abla bişeyler yapmamız lazım

Çok doğru .

Ausum sen takımın gidişatını begenminmi anacım niye o mesajı yazdın anlamadım gerçekten .

Yaseminin dediği takımdaki arkadaşların haftalık gidişatlarına göre gayet iyi sonuçları . Ve unutulmamalıki bünyede sabırsa yoruluyor . Her hafta kilo vermek kolay değil .
Bana kızıyon biliyorum emme bazen bir iki lokma nefes aldırır dediğim bu yoksa insan pisikolojisi gerilincede kilo gitmiyor .
Azcık relax .

Tamam ne diyim.. Aptal ben . Seni de sinir ettim. Bi işe yaramiom zaten. Hastaneye gitcem birazdan. Umarım geçer bu halim. Seriyi bendé takdir ettim. Ben o kdar emek verim eksi 300 olsun . Çok zoruma gitti . O ne güzel yeni hafta için plan yapio. Benim 3 belki 4 kilom kaldı hedefe. 300 300 ne zaman vercem ya. . Bu kadr yemeden veremiosam yerim dahà iyi .dedim attım agzima gofret ekmek . tam nefretlik im. Ama sen kizsan da yazcam. Kaçamaklarımı. Yoksa ben hepten salarim

yeni kurallar belirleyelim miii kızlar kaptan heee derse hepimiz fikir verelim kaptanımız uygun gördükleri kuralları herkesin onayına sunsun olmaz mıııııııı ???????
Olur. Ben de bi fikir veriyim mi. Herkes kahvaltı öğle ve akşam menüsünü fotolasa. Atsa . Hem porsiyonumuz belli olur. Hem kacamaklara miktarlaraa kaptan aninda müdahale eder olmaz mi

evet canım çok kıtlığa soktun kendini vucud direniyor... ye ama sağlıklı seyler yeee ...

aynen canım zaten benim menüleri görüyorsun sağlıksız bi durum yok... bu hafta deneyeceğim..

vero kusura bakma ama yaptığın şu an kendine saygısızlık... 2 haftadır kaçamaksız 100 gr. verebildim... kilom senden fazla deli gibi spor yapıyorum.. ve daha 10 kilom var hedefimee.. ve ben iki haftadır sabırla inatla bu hafta olmadı haftaya gelecek o 73 diyorsam sende bi kendine gel o gofretleri ağzına atacaksan ekmekleri tıkıştıracaksan hiç kendini yorma benim o zaman dünyaları yiyip oturup ağlamam lazımdı... vero güzel vero metobolizman harika bak az kaldı çok az sen dişini sıksan 1 ay ya 1 ay sonra hedefindesin yapma...

Olur. Ben de bi fikir veriyim mi. Herkes kahvaltı öğle ve akşam menüsünü fotolasa. Atsa . Hem porsiyonumuz belli olur. Hem kacamaklara miktarlaraa kaptan aninda müdahale eder olmaz mi
Cadı kaptan her an burda napsın .

Şu kanki işine ciddi şekilde el atın bence . Sıkı takip olsun kanki değilde direk yarış yapın aranızda .kazananda kaybedene aralarında anlaştıkları bir ceza versin . Mesela artı 1 saat spor gibi . Yada bi akşam aç kalma cezası gibi .

Evet Abla gi. Çok gerildim valla.

iyi olmana sevindim
maşallah,ne güzel çevirdin,sakın eşini özlediğinden ona olan duygularını dile getirmiş olmayasın,yeme bizi
ben hiç o modda değilim,şöyle 1 hafta gitse gelmese modundayım

Evet ben kanki olayino dà sevmedim . Psikolojim bozuluo. Fatma abla her menü yazmadıgnda stres oldum .

Hee aus niye mesaj yazmış anladım geçmişi okumadan dalarsan böyle olur işte .

Ausum bacım insanız işte bazımız kararlıdır hedefe kadar nefes almaz , bazımız o nefesi almassa bogulur kalır . Herkesin kimliği gibi diyet yapışıda sabrıda farklı ,biliyorum sabredelim bitirelim bu işi diyorsun ama bazan olmuyor işte ;(. Senide anlıyorum .
Toparlanır hanımlar biz süper bir takımız ve süpe nir kaptanımız var ve yaza takımın büyük çogunlugu fit girecek .

DİMİ KIZLAR ????

aben abla çok özlemişim sohbetini

@Auscencia, nolii.ya.
Bizi birakion sandim, cok korktum
Sen kaptan olarak gayet basarilisin.
Arkadaşlarıma, doktoruma özelikle katılıyorum genel olarak basarisiz, kötü yönetilen bir takım değiliz ki.
Öyle olsa bu.hafta o kadar kasmamla 200 gr.veren.ben salardim. Cidden !
300 ~ 500.gr.lardan bir.haftada 2100.gr.verdiğim geçen haftaki sonucu senin.sayende.gördüm ben,
Azimle.devam.etmeme.de sen.sebepsin,
Hiçbir cisss.yiyesim.yok, biliyorum ki.bunun.acısını haftaya cikaricam.
Çünkü 2.hafta öncede 2.hafta üst uste 100.ve 200.gr.vermistim.
Sayende metami taniyorum..
Canim mia capitan yaaa seni.sefiom ki.benn

Tartılma .
Ama hülyam sen sıkı diyetden diyetisyen listesine geçiyorsun ilk hafta kilo kaybı olmaya bilir bunu biliyorsun dimi ?
Biliyorum aebenim ama kaptan 74 hedef koydu bu hafta sabit kaldim haftaya veririm diye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…