Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Verom hulyayla ben sana kefil olduk listeye girerken . Bizim yüzümüzü kara çıkarmayacagıma eminim .

Geçen haftaki vero gelsin .
Ben sana güveniyorum bir kaç haftaya mezun olacaksın . Sen yaparsın

Kız doktora ot denmez
Ayy keşke Sen geleydin ben eceyi muayene edip aşı yapaydim.
Valla.daktirim ot ottur.
Doktor olmuş ama, konuşurken insanların yüzüne bakılır onu.öğrenmemis.
Tek benim doktorum değil bi keresinde onun.yerine.biri bakiyordu o.yoktu.
Adam.sacma sapan azarlar gibi konuştu ya sinir oldum.
Yol yordam bilmeyen insanlar degiliz ki.dimi.
Evet ya keskem eceye ve bana sen baksan
Ama benim daktir degil ebe aşı yapıyı burada

Verom hulyayla ben sana kefil olduk listeye girerken . Bizim yüzümüzü kara çıkarmayacagıma eminim .

Geçen haftaki vero gelsin .
Ben sana güveniyorum bir kaç haftaya mezun olacaksın . Sen yaparsın
Evet bu hafta tüm. Cabalarim o yondeydi 300 gr dà olsa şükür eksiyi gördüm. Listede olduğum sürece sabit ya da artı çıkmam. Ben dé kendime güveniyorum. Sağol ablam.

Hangi konuda canım. .allah korusun kimsenin hakkına girmek istemem
Meselenin derece alamadık konusu olduğunu düşünmüyorum.helede senin yüzünden oldu meselesi olmadı.
Baştan beri sadece sen değil isim vermiycem başkaları da var önemli olanın kilo vermek olmadıgı uyum motivasyon düzen olduğu vurgulandı.
Kaç takımın dağıldığını gördüm altta yatan en önemli sebep neydi biliyor musun evet haklısın yemissin bir daha yemezsin diye diye .
Disiplin gerçekten şart.
Sen kaçamakla verebilen nadir kisilerdensin.ama yapmazsan da kısa sürede hedef tutturabilirsin.senden beklenen bu

Burda iki tarafın da haklı olduğu tek ikili Ausencia ve aeben
Keşke ortam böyle olmayaydi. Sanal da halletmekte zor.insallah bu da geçer.

Yanlış anlamissin ben benim yüzümden oldu demedimm ki derece konusu zaten hiç değil. Haklı haksız bence hiç yok.
Ben dün açlıktan direncsz ve cuma takıntılı su bile içmez o gergin halimden sonra sanki dunyanin sonuymus gibı ! Eski vero olmaya karar verdim. Neden mi çünkü o dediGN yese de veren vero yoktu bu hafta . Aklım yemekteydı belki ama ben hep diyet yaptm zorladim kendimi. İsteyen inanr isteyen inanmaz .

Tek tek isim verilsin herkes üstüne düşeni alınsın madem başkalarına var

vorones her hafta kilo veremiyorum
Artıda çıktım, sabitte bunların olması kendimize güvenmediğimiz anlamına gelmez ,
Bence dé o anlama gelmez .ben öyle bişi mi dedim.. ablamlar bana guveniomus ben de kendime guveniyorm dedim
sabit çıkma artı da çıkma bu rahatlik da nerden gelio .Listedesin dikkat et.

Dostlar konu başka yerlere gidiyor amannnn..cuma paylaşıma baktım genelde bakmam..en istikrarlı liste 7. Takım..4. bitirmiş haftayı..bu alkışlanacak birşey.. vorones .verom ausun yazısından sonra menüne yorum yaptım tamamen bağımsız o yazıdan...yani böyle bir muhabbet olmamış olsada yazacaktım...ben seni azmini gerçekten istediğini bildiğim için yazdım..az yolun kaldı hiç kaçamak yapmadan hedefine in sonra zaten yiyeceksin kontrollü bunları...diyet sende stres yapıyor hiç olmazsa kısa Zaman'da bu stresten kurtul diye yazdım..takım sonuncu dahi olsa asla direk birisini hedef alarak yazmam haddime değil..

Yaaa boyle olmaz ki sende gitmeee niye boyle dagildik yaaaaa tadi kalmayacak mi buranin...ne oldu hersey boyle ustusteee

Bu günkü menum
Sabah
2 dilim tb ekmeği yumurta (haşlama) zeytin(bu sefer çekirdekleri saymayı unuttum,) peynir acı sos şekersiz çay
Öğlen
Yumurtalı az yağlı ıspanak 1 dilim ekmekle ayran
Arada
Sütlü kahve 1 incir 2 gün kurusu
Akşam
1 tabak tarhana az salata eşim balık almıştı fırında yaptım az yedim. Pek tadı sarmadı
Çayla az leblebi fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…