Sağolasın bacım , evet uzunnn bir aradan sonra döndüm , başlamak başarmanın yarısıdır yolu yarıladım yaniAebenim seni tebrik etmedim bacım çok güzel kilo vermiş...Aebenim sahalara dönmüüüşşş
Verom hulyayla ben sana kefil olduk listeye girerken . Bizim yüzümüzü kara çıkarmayacagıma eminimYok dayddreamim balım . Yani Haklisn olmamalı böyle . Hele ki listedeykén. Ben diyet menüsü vermeye çalışıyorum ama illa diyet olamio bazen bunun dà sozunü verdgimi hatirlamiom. Masum bana menü yazma derken bilmiodu benim az az yedigimı ya da yesem de kilo verebileceğime inandigimi. Ha canı çekerdi yazma derdi. Haklı dà. . Burda yeri gelio benim lapa yazan arkadaş in yazdıgnda aklıma mis gibi pilav gelio canım çekio ya da ayran aşı bile. .
Gofret ve keskek Facia biliom da. Yakarim insallh ben onu. Listede olup dà
Bir gün menü yazmasam. Geç kilo bildirim yapsam. Ya da artı cikarsam işte o zaMan liste nin hakkını vermemiismdir emeğe saygizlık etmişimdir. Valla bilmiom verirken takım 1. Ken iyiyiz . Bizden iyisi yok. Ama iş yanlış yapmaya hastalıkli bunalım halimé gelince .ne halin varsa gör oluo. Ben bu işi anlamadım. .
Hangi konuda canım. .allah korusun kimsenin hakkına girmek istememvorones Bak bence o konuda haksızlık ediyorsun.
Valla.daktirim ot ottur.Kız doktora ot denmez
Ayy keşke Sen geleydin ben eceyi muayene edip aşı yapaydim.
Evet bu hafta tüm. Cabalarim o yondeydi 300 gr dà olsa şükür eksiyi gördüm. Listede olduğum sürece sabit ya da artı çıkmam. Ben dé kendime güveniyorum. Sağol ablam.Verom hulyayla ben sana kefil olduk listeye girerken . Bizim yüzümüzü kara çıkarmayacagıma eminim.
Geçen haftaki vero gelsin.
Ben sana güveniyorum bir kaç haftaya mezun olacaksın . Sen yaparsın
Meselenin derece alamadık konusu olduğunu düşünmüyorum.helede senin yüzünden oldu meselesi olmadı.Hangi konuda canım. .allah korusun kimsenin hakkına girmek istemem
Yanlış anlamissin ben benim yüzümden oldu demedimm ki derece konusu zaten hiç değil. Haklı haksız bence hiç yok.Meselenin derece alamadık konusu olduğunu düşünmüyorum.helede senin yüzünden oldu meselesi olmadı.
Baştan beri sadece sen değil isim vermiycem başkaları da var önemli olanın kilo vermek olmadıgı uyum motivasyon düzen olduğu vurgulandı.
Kaç takımın dağıldığını gördüm altta yatan en önemli sebep neydi biliyor musun evet haklısın yemissin bir daha yemezsin diye diye .
Disiplin gerçekten şart.
Sen kaçamakla verebilen nadir kisilerdensin.ama yapmazsan da kısa sürede hedef tutturabilirsin.senden beklenen bu
Burda iki tarafın da haklı olduğu tek ikiliAusencia ve aeben
Keşke ortam böyle olmayaydi. Sanal da halletmekte zor.insallah bu da geçer.
Meselenin derece alamadık konusu olduğunu düşünmüyorum.helede senin yüzünden oldu meselesi olmadı.
Baştan beri sadece sen değil isim vermiycem başkaları da var önemli olanın kilo vermek olmadıgı uyum motivasyon düzen olduğu vurgulandı.
Kaç takımın dağıldığını gördüm altta yatan en önemli sebep neydi biliyor musun evet haklısın yemissin bir daha yemezsin diye diye .
Disiplin gerçekten şart.
Sen kaçamakla verebilen nadir kisilerdensin.ama yapmazsan da kısa sürede hedef tutturabilirsin.senden beklenen bu
Burda iki tarafın da haklı olduğu tek ikiliAusencia ve aeben
Keşke ortam böyle olmayaydi. Sanal da halletmekte zor.insallah bu da geçer.
Bence dé o anlama gelmez .ben öyle bişi mi dedim.. ablamlar bana guveniomus ben de kendime guveniyorm dedimvorones her hafta kilo veremiyorum
Artıda çıktım, sabitte bunların olması kendimize güvenmediğimiz anlamına gelmez ,
Bence dé o anlama gelmez .ben öyle bişi mi dedim.. ablamlar bana guveniomus ben de kendime guveniyorm dedim
sabit çıkma artı da çıkma bu rahatlik da nerden gelio .Listedesin dikkat et.
Bilerek isteyerek olmuyor zaten artılar sabitlerin vero ben yeterince dikkatlice merak etme sen
Yaaa boyle olmaz ki sende gitmeee niye boyle dagildik yaaaaa tadi kalmayacak mi buranin...ne oldu hersey boyle ustusteeeGene neler oldu yahu ..
Genelde geçmişi okuyamıyorum beni etiketleyenlerden yada alıntılardan ,son mesajlardan bişiler bakıyorum .
Ausencia bacım niye ağladın neye kızdın ,evet ben anlamadım halada anlamaya çalışıyorum . Yazık değilmi sana ağlayacak ne var????????? .
Takım 3 hafta üst üste derece yaptı bu haftada ortalama gayet iyi ...
Listede olan arkadaşlardan çabalayan mükafatını alan yada alamayan arkadaşlar var .
Evet işi gevşek tutanlarda var .
Sen takım kaptanısın uyarmak yeri geldiğinde kapıyı göstermekte hakkın .
Buna kimsenin lafı yokki uyarırsın baktın olmuyor çıkarırsın listeden .
Bana gelirsek gerek tecrübeleriden gerekse gözlemlerimden takılan , az yiyen kilo veremeyen , menü yazmayan takip edebildiğim kadar tabi , gerekli uyarı ,eleştiri yada önerilerimi sunuyorum .
Tıpkı senin çabaladıgın gibi bende kendimce bunca yıldır çabaladım çabalarım . Bunca yıldırda burdayım kimseninde kalbini bilerek kırmadım kırmamda .
Ama ben şu an kırıldımDiyetle ilgili bazı önerilerimi benimsemediğini hissediyordum hatta bir çok kez yazacak olsam bile sırf sen rahatsız olma diye yazmadım . ama bu kadar rahatsiz ettiğimi fark etmemiştim .
Bende buyum bacım neysem o , hiç değişmedim ,kıvırmam ne diyorsan o tıpki senin gibi .
Bu takımda emegin çok allah razı olsun senden . Çok emek veriyorsun bilirim bende yaptım .
Seni çok seviyorum biliryorsun ,benim için kk daki özel insanlardan birisin . Öylede olacak .
Şu an çok üzüldüm . Ayrıca senin bu kadar üzülmede üzüldüm , hayat bu kadar ayrıntıya takılmaya değmez sağlıgından olursun.
Bundan sonra abla abla gelirim o kadar . Diyetle ilğili konuşmak istemiyorum ..
Son olarakta takımdaki bacılarıma seslenmek istiyorum .
Hepinizi çok seviyorum.
Hedefinize , kaptanınıza sıkı sıkı sarılın . Kiloda gider önemli olan bu dünyada hoş bir seda bırakabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?