Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son düzenleme:
Bence bundan sonra uyarilar genel yapılmasın herkes uzerine aliniyor neyse isim isim verilsin uyari yapilsin..

Yani eglenerek diyet mi yapiyoruz yoksa kendimizi iyice gerelim mi ....hersey guzelken sonuncu olmamisiz niye boyle oldu yaaaa hersey..

Isim isim uyarsak herkes yoluna oyle baksa olmaz mi tadi kacti iyice ....yani kurallari yrtine getirsek takima uyumlu degil mi ust uste kilomu aldi kurali uygulasak listeye yeni isimler alinir devam edilir...

Ayyy canim sıkıldi benimde...

Yok ablam ben hiç yanlış anlamadim yani beni hedef aldgni falan düşünmem. Aslİnda ben çok yorum yapmicaktim ama sağol sen menume yorum yaptin . Mutlu oldum ben . Evet konu başka yerlere gidiyor. Takım bugün neleri konuşur oldu. Gergunligin sTresın dibine vurduk . Sevmedim

Kuralları okudum kabul ediyorum .

Simdi herkes okuyup kabul ediyorum diyecek....bence kaptan belirlesin yola kiminle devam edeceğini bu daha mantıklı...liste disindakiler yaa listesiz devam eder yada başka takima geçer bence budaha mantikli....sizce ??

Listede olmassmda okudum kabul ediyorum.Yeni oldugum icinde diyecek birseyim yok malesef ama üzgünüm

Ausencia aslında düşündüm de muhtemelen benim yüzümden yazdın o uzun mesajı. Eğer benim gitmem buranın huzurunu koruyacaksa ve senin de için rahat olacaksa ben liste dışı kalayım ya da başka takıma giderim. Artık sorun etmiyorum çünkü yapamadığımı düşünüyorsan, kaptan sensin, buna bir itirazım olmayacak.

Bugünkü menüm
Sabah
Ananas

Kahvalti (ödül)
Zeytin peynit
Sucuklu yumurta ( sucuk ev yapimi )
Sosis roka salatasi
Patates biber kizartmasi ( actifiry)
2 cicek ekmek ( 2 top yani)

Ara
Ananas

Aksam
Mantarli et
Yogurt soslu salata
Ev yapimi ezme

Kahvaltim cok görülebilir ama hepsinden azar azar aldim

Simdi herkes okuyup kabul ediyorum diyecek....bence kaptan belirlesin yola kiminle devam edeceğini bu daha mantıklı...liste disindakiler yaa listesiz devam eder yada başka takima geçer bence budaha mantikli....sizce ??
Yazmayım dedim ama yine çenem durmadı .

Adacım çürükleri ayıklayalım kalan sağlamlar bizimdir .

Bu mu takım olmak sizce ???

Yol inişli çıkışlıdır ,düşenin elinden tutmak yol arkadaşına yaraşır . Ha kişi kendi o yolda yürümek istemez eyvallah o ayrı .

Neyse artık .

Hayırlı geceler .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…