Kızlar ortadaki sorun ausla benim aramda değil yanlış anlaşılmasın lütfen .
Yazmayım dedim ama yine çenem durmadı.
Adacım çürükleri ayıklayalım kalan sağlamlar bizimdir .
Bu mu takım olmak sizce ???
Yol inişli çıkışlıdır ,düşenin elinden tutmak yol arkadaşına yaraşır . Ha kişi kendi o yolda yürümek istemez eyvallah o ayrı .
Neyse artık .
Hayırlı geceler .
1. Sayfayı açsın herkes orda 7. Takım kuralları yazıo 10 madde . Okudum kabul ettim demisiz oraya . Buradaki mecburiyet baskı neden ! Takım dışına atılmak uyarilmadan diskalifiye edilmek .. Hani kendi üstüme alınmıyorm amaSimdi herkes okuyup kabul ediyorum diyecek....bence kaptan belirlesin yola kiminle devam edeceğini bu daha mantıklı...liste disindakiler yaa listesiz devam eder yada başka takima geçer bence budaha mantikli....sizce ??
Ausencia aslında düşündüm de muhtemelen benim yüzümden yazdın o uzun mesajı. Eğer benim gitmem buranın huzurunu koruyacaksa ve senin de için rahat olacaksa ben liste dışı kalayım ya da başka takıma giderim. Artık sorun etmiyorum çünkü yapamadığımı düşünüyorsan, kaptan sensin, buna bir itirazım olmayacak.
Kızlar hiç konuşmaya gerek YOk herkes Aus un mesajını okudu sadece yorum yapmadan okudum kabul ediyorum yada etmiyorum diyecek Sonra sabah olacak herkes aynı diyet düzenine devam edecek kaptan biraz dinlenecek Sonra yolumuz gidişatımız belli olacak yaneee siz hep diyet yapacaksınız tabi bende1. Sayfayı açsın herkes orda 7. Takım kuralları yazıo 10 madde . Okudum kabul ettim demisiz oraya . Buradaki mecburiyet baskı neden ! Takım dışına atılmak uyarilmadan diskalifiye edilmek .. Hani kendi üstüme alınmıyorm amaaeben ablama katiliyrm takım olmak kenetlenmeyi düsenın elinden tutup kaldırmayı gerektirir. Bence yanii
Vallahi ben çok iyi anladım ablam seni de, onu da. Bende mesela kaçamaksız diyet yapayım diyorum ama olamıyor. Bu sefer en azından bundan sonra dikkat edeyim diyorum ne diyeyim. Ben kaçamakla da verebiliyorum elhamdülillah ama veremeyen kaçamak yapmasın mı acaba. Ben de yapmasam iyi de yapıyorum madem akşam sadece salata yiyorum falan. Yani bugün böyle oldu. Bir hafta tam yaptım diyetimi. Bugün kilo verdim diye mi, Cuma diye bilmiyorumKızlar ortadaki sorun ausla benim aramda değil yanlış anlaşılmasın lütfen .
Aus bir çok konuda haklı çok emek veriyor inanın hiçç kolay değil onca kişiyi takip etmek .herşeyinden ödün vermek .
Aus kendi değimiylede hırslı , hedefe odaklanan biri ve sizlerdende aynını bekliyor .
E oda herkeste olmayınca üzülüyor tepkisini koyuyor .
Benimde demeye çalıştıgım herkes aus değil , olmak durumundada değil . Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece .
Fatmam beni bilirsin çok kıvırıp yazmayı sevmem . Bana kırılmıycagınıda biliyorum kaç yıldır ahbabız şurda iyiliğin için dediğimi bilirsin.
Bu sonuca niyeyse hiç şaşırmadım
Hafta başından beri fatma niye menü vermiyor diye sordum birkaç kere sende okudun mutlaka . Hatta dedim özelden falanmı menü veriyor.
Yıllardır burdayım .biride ben olsam bile eger biri takımda olupta menüden kaçıyorsa bilinki (istisnalar hariç ) düzgün diyet tapmıyordur yada kaçamakları vardır .
Yanılıyormuyum ?
Menün yok ortada eski mesajlarına baktım şöyle ben pek göremedim.
Sence kilonun gitmemesinin sebebi nedir ???????
Yanıldıysam lütfen kusuuruma bakma
Ama yanılmıyorsan eger kendini diyet yapıyorum diye oyalıyorsansa lütfen kendine gelllllll . Sen ikili rakamlara düştüğünde burda parti yapacaktık @SARAYCA ka tüm takımla .
Hanim nerdeeeee ?????
Arkadaşların sana çok zayıflamıssın demesini senin motiveni götürüyor ??
Takıma merhaba yada iyi akşamlar birde kilo bildirmeye hal ve hatır sormaya mesaj yazıyorsun . Nerde diyetle ilgili mesajlar senden ????
Biraz yüklendim affına sıgınıyorum ama dost açı söyler ve seninde bi silkekenmeye ihtiyacın var .
Kişi kendinden bilir işi diyerekten tamamen katılıyorum.Antepia27 abla bişeyler yapmamız lazım
Fatmacim uzulmezsen biseyler yazacagim..cok motive degilmissin gibi geliyor bana diyette...farkli bir diyetisyen denesen diyorum..bu hafta 200 verdiysen haftaya enaz 1000 vermeli senin bunyen..eger haftaya yine az verir veya sabit kalirsan biryerlerde hata var demektir..ya diyetisyen senin metabolizmani çözememiştir yada sen verdigi diyete tam uymuyorsundur..dedigim gibi niyetim seni uzmek degil sadece yardimci olmaya calismak.
Aebenim mesajini simdi okudum bende yazmistim birseyler..demek ayni düşünceler..biz fatmanin iyiligini istiyoruz o da bunu cok iyi biliyor..darilmayacagini düşünerek yazdim bende..
Bir de birşey söylemek istiyorum. Yedim mutluyum demiyorum. Çok mutsuz oldum. Ama bu beni motive etti. Pişman etti. Ara ara az az diyetten çıkmaktansa cumaları kilo verdiysem ödül mü versem kendime diyorum. Bıkkınlık olmadan verebilme adına. Aslında bir an önce vermem gereken çok kilo var ama motivasyon biterse, bırakırsam başa dönersem korkusu da var :)
Kesinlikle hak veriyorum ama belliki kaptan birileri ile yola devam etmek istemiyor isimde vermiyor...bende o yuzden boyle oneri ile geldim...Kızlar ortadaki sorun ausla benim aramda değil yanlış anlaşılmasın lütfen .
Aus bir çok konuda haklı çok emek veriyor inanın hiçç kolay değil onca kişiyi takip etmek .herşeyinden ödün vermek .
Aus kendi değimiylede hırslı , hedefe odaklanan biri ve sizlerdende aynını bekliyor .
E oda herkeste olmayınca üzülüyor tepkisini koyuyor .
Benimde demeye çalıştıgım herkes aus değil , olmak durumundada değil . Bunu anlatmaya çalışıyorum sadece .
Ahum alıntıladım masajını ama ne cavap yazacagımı bilemedim .Kızlar hiç konuşmaya gerek YOk herkes Aus un mesajını okudu sadece yorum yapmadan okudum kabul ediyorum yada etmiyorum diyecek Sonra sabah olacak herkes aynı diyet düzenine devam edecek kaptan biraz dinlenecek Sonra yolumuz gidişatımız belli olacak yaneee siz hep diyet yapacaksınız tabi bende
iyi oyuncuysanız oyununuzu iyi oynamaya bakar yönetmeninin kim olduğuna yada oyuncuları nasıl yönlendirdiğini sorgulamazsınız.biz oyuncuyuz sözleşmemiz ortada amacımız ortada hepimiz karekteri oturmuş insanlarız şahsen beni kimse yolumdan döndüremez yada yola getiremez kararım doğrultusunda ilerlerim kararım takımla gitmekse takım kurallarına cezasına ödülüne uyarım takımsız gitmekse kendi yolumdan giderim herkesten cevapları bekliyorum iyigeceler
Ben beğendim listeni dediğin gibi kötü birşey yokKızlar ben size göre biraz fazla yiyorum ama cislar pek yok acaba menülerim rahatsız edici mı kimseyi kötu etkilemek istemem
Aynen, aynı hafta gelmiştik değil mi. Canım ablam ya. İnşallah 99, 89, 79 sırasıyla göreceğiz. Senin hedefin kaçtı. Benim son 68. Bekarken bile bu kiloda değildim. Evlenirken 73 falandım heraldeCanım bir yere gitmeye niyetim yok hem hemşehrim sayılırsın hem kilodaşım hemde buraya ilk geldiğimde aynı anda geldiğim yol arkadaşımsım birlikte önce 99sonrada kısmet göreceğiz inşallah
Geçmiş olsun tubiş ,toparlanamadınızmı daha ..Günaydın kızlar dün gece yarısına kadar kızımın hastalığıyla uğraştım yazılanları şimdi okudumAhu060812 canım ben liste dışında olayım kimsenin hakkına zarar vermek istemiyorum daha azimli arkadaşlar var öncelik onların olsun ama grupta liste dışı devam etmek istiyorum sz de uygun görürseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?